ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αμπντούν: "Δεν ασχολούμαι με το συμβόλαιο"

Αμπντούν: "Δεν ασχολούμαι με το συμβόλαιο"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RDIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν ασχολείται με το θέμα του συμβολαίου του και δηλώνει έτοιμος να κάνει μία ακόμα καλύτερη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Αλγερινός εξτρέμ στάθηκε στο γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι συμμετέχει από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, σε αντίθεση με πέρυσι, όπου μπήκε κατευθείαν στα... βαθιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζαμέλ Αμπντούν από το Έρμελο:

Για το γεγονός ότι φέτος συμμετέχει σε όλη την προετοιμασία:

Είναι η προετοιμασία η οποία θα μας οδηγήσει στην υπόλοιπη σεζόν και είναι πολύ σημαντική. Πράγματι την περασμένη χρονιά που δεν είχα καταφέρει να κάνω προετοιμασία με την ομάδα ήταν αρκετά δύσκολο. Αυτό που με ώθησε ήταν η στήριξη που είχα από τον πρόεδρο και τον προπονητή. Από 'κει και πέρα τα πράγματα πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο. Και φέτος που θα έχω την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία με όλη την ομάδα πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Γενικά τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί έχουμε δυνατό ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες. Είναι αλήθεια ότι αυτή την σεζόν θα προσπαθήσω να κάνω μία πολύ πιο καλή σεζόν από πέρυσι. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Νιώθω πολύ δυνατός. Νιώθω ότι πρέπει να παλέψω και να δώσω το 100% και να κερδίσω την αυτοπεποίθηση μου μέσα στο γήπεδο.

Για την αλλαγή της εικόνας του κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος:

Νομίζω ότι ήρθε σταδιακά αυτή η αλλαγή και η βελτίωση του κλίματος. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να αποδίδω καλύτερα. Το γκολ στην Τούμπα, ας πούμε, ήταν πραγματικά ένα πολύ σημαντικό γκολ για μένα, ένα πολύ ωραίο γκολ. Και ήταν πολύ ωραίο ότι οι φίλαθλοι τραγούδησαν το όνομα μου. Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να τιμάς την φανέλα που φοράς. Σίγουρα σε μία σεζόν δεν γίνεται να είσαι στο τοπ. υπάρχουν στιγμές που μπορείς να είσαι καλά και κάποιες άλλες που δεν θα είσαι.

Για τη μετάβαση από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ:

Δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να αφομοιώσουν τις ιδέες του νέου προπονητή γιατί έχουν το ίδιο σύστημα με τον Βαλβέρδε. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι παίκτες σε σχέση με την περυσινή σεζόν που αποχώρησαν, αλλά στην θέση τους ήρθαν πολύ καλοί παίκτες. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Θα παίξουμε και εμείς τον ρόλο μας στο πως θα βγει η δουλειά του νέου επιτελείου θα βοηθήσουμε και εμείς. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν είναι εύκολο να κάνουμε σύγκριση. Ο Βαλβέρδε ήταν στην Ελλάδα για τρεις σεζόν και ήξερε καλά την ομάδα. Είχε κερδίσει τίτλους με την ομάδα. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε και ο νέος προπονητής να κερδίσει τίτλους και να δεθεί με την ομάδα.

Για την τακτική της διοίκησης να αποκτά αρκετούς νεαρούς Έλληνες παίκτες:

Οι νεαροί Έλληνες παίκτες είναι το μέλλον για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ακούν και τους παλαιότερους που μπορούν να τους βοηθήσουν. Θα πρέπει να προπονούνται καθημερινά σκληρά και να μαθαίνουν σε κάθε προπονήσει τι πρέπει να κάνουν. Όταν τους δίνετε η ευκαιρία να βγάζουν στο γήπεδο όσα κάνουμε στην προπόνηση.

Για την εικόνα που δείχνει ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης:

Το ότι βρέθηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική Ελλάδας και πήγε τόσο ψηλά μόνο τυχαίο δεν είναι . Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα. Αυτό που έχει να κάνει είναι να ακούει και να δουλέψει σκληρά για να αξιοποιήσει το ταλέντο που έχει.

Για τον στόχο της πρόκρισης από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και πολλές φορές αυτό που αρκεί είναι να πιστεύεις. Όπως και να 'χει θεωρώ ότι εντός έδρας έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή παρουσία όπως πέρυσι και ακόμα καλύτερα. Βασικός μας στόχος και θα συνεχίσουμε να το λέμε είναι το τέταρτο αστέρι στην φανέλα μας.

Για την επιθυμία του να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό και την πιθανότητα πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του:

Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με αυτά. Αυτά τα πράγματα τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Εγώ είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός είναι ικανοποιημένος που ανήκω στο ρόστερ και αυτό που θέλουμε είναι στο τέλος της σεζόν να είμαστε χαρούμενοι, έχοντας πετύχει τους στόχους μας. Όλα είναι πιθανά. Δεν είναι αυτό το σημαντικό για εμένα.

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο του Ολυμπιακού:

Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και δεν είναι τι θα υποσχεθώ εγώ. Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε όλοι πολύ για το 40ο πρωτάθλημα και αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Θα παλέψουμε και για μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε και εκεί να τους δώσουμε χαρά γιατί είναι πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους.

Για το αν θα θυμάται μετά από χρόνια το περσινό γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό:

Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ και θα το σκέφτομαι αρκετά συχνά. Ηταν ένα ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ και το γεγονός ότι κερδίσαμε μόνο με 1-0 αυτό το ματς το καθιστά ακόμα πιο σημαντικό. Για μένα πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Ακόμα κι αν δεν είχα σκοράρει θα ήμουν και πάλι χαρούμενος. Τώρα είμαι λίγο περισσότερο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και την επόμενη χρονιά.

Για το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο:

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι ασκώ το επάγγελμα που μου αρέσει πιο πολύ και αυτό το έχω εκπληρώσει. Αυτό που θέλω είναι να παίζω καλά με την ομάδα μου και να βοηθάω την ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε δύσκολες στιγμές και κάνουν δύσκολες δουλειές. Εμείς κάνουμε κάτι ευχάριστο.

Για το αν θα ήθελε να αλλάξει κάτι από την περσινή σεζόν:

Αυτό το ματς μας έχει μείνει χαραγμένος τη μνήμη. Είναι το ματς που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, ενώ φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι κάναμε μία πολύ καλή σεζόν στην Ευρώπη τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου