ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ζαρντίμ: "Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας..."

Ζαρντίμ: "Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας..."

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε σε δηλώσεις του πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αποφασίσει ποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα. Τι είπε ο 38χρονος τεχνικός για τα φιλικά που ακολουθούν και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.
Μετά την λήξη του φιλικού αγώνα και τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Βίλεμ στην Ολλανδία, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής:

"Ακόμα δεν είμαστε με την ομάδα που θα θέλαμε, ωστόσο σήμερα ήταν από τα τελευταία τεστ ώστε να εκτιμήσουμε αυτούς που διαθέτουμε. Από εβδομάδα θα μείνουμε με την ομάδα που έχω αποφασίσει και θα ενισχυθούμε ανάλογα. Έχουμε ήδη πάρει τις αποφάσεις μας για το ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν μαζί μας και την ερχόμενη εβδομάδα θα τις ανακοινώσουμε", τόνισε αρχικά ο Ζαρντίμ και συνέχισε αναφερόμενος στα δυνατά φιλικά ματς που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό με Μάλαγα, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Νάπολι:

"Σίγουρα σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια θα δουλέψουμε με το ρόστερ που εμείς θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο και στους νέους παίκτες, ώστε να μπουν καλύτερα στο κλίμα του συλλόγου. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουν οι νέοι, όμως μερικοί που έχουν έρθει από μικρότερες ομάδες χρειάζονται πέραν της δουλειάς και περισσότερο χρόνο, καθώς κάνουν αρκετά λάθη στους αγώνες".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου