ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δεν ισχύει η ρήτρα των 8 εκ. ευρώ για Μιραλάς!

Δεν ισχύει η ρήτρα των 8 εκ. ευρώ για Μιραλάς!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Έπαψε να βρίσκεται σε ισχύ η ρήτρα αποδέσμευσης των 8 εκατομμυρίων ευρώ του Κέβιν Μιραλάς από την 1η Αυγούστου. Πλέον, ο Ολυμπιακός μπορεί να ζητήσει όσα χρήματα θέλει για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", η ρήτρα των 8 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κέβιν Μιραλάς έχει πάψει να υφίσταται εδώ και λίγες ώρες.

Η συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης είχε ισχύ μέχρι και τις 31/7/2012. Σε περίπτωση, δηλαδή, που ερχόταν πρόταση από κάποια ομάδα του εξωτερικού, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο παρά να συναινέσει για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού.

Πλέον, η ρήτρα έπαψε να ισχύει και οι ερυθρόλευκοι μπορούν να ζητήσουν όποιο ποσό επιθυμούν για τον 25άχρονο ποδοσφαιριστή.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου