ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ατομικό για τρεις στο Έρμελο

Ατομικό για τρεις στο Έρμελο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Μιραλάς, Γκρέκο και Ιμπαγάσα ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο το πρωί της Τετάρτης (1/8). Οικογενειακό διπλό στο Έρμελο, με εκπληκτικό γκολ του Ανδρέα Τάτου.
Την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Χορστ έκαναν το πρωί της Τετάρτης (1/8) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Μία ημέρα μετά την άφιξή τους στην Ολλανδία οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Χορστ. Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα έντονο, ενώ βοήθησε αρκετά ο καλός καιρός και η ακόμα καλύτερη θερμοκρασία.

Το γήπεδο της Χορστ βρίσκεται στην περιοχή του Έρμελο, σε μία απόσταση 10-15 λεπτών από το ξενοδοχείο. Χρησιμοποιείται από την ομώνυμη ομάδα, η οποία αποτελεί τη βάση των ακαδημιών της Φέγενορντ.

Ατομικό για Μιραλάς, Γκρέκο και Ιμπαγάσα

Στις 10:30 το πρωί οι ερυθρόλευκοι άρχισαν την προπόνησή τους, η οποία είχε αρκετή ποικιλία σε ασκήσεις. Τρέξιμο, με την μπάλα στα πόδια ή χωρίς αυτή και διατάσεις.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και εξάσκησαν την τεχνική τους, αλλάζοντας την μπάλα με ταχύτητα. Έτσι, δούλεψαν και στη φυσική τους κατάσταση.

Το πρόγραμμα ακολούθως είχε δουλειά πάνω στην ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων. Συμμετείχαν και οι τερματοφύλακες, ώστε να αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας.

Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπαιξαν δίτερμα. Με πολλή ένταση και καταπληκτικές φάσεις, έδειξαν ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι μπλε αποτελούνταν από τους Μέγκιερι, Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Φέισα, Τάτο, Μανιάτη, Αμπντούν, Φετφατζίδη και Μήτρογλου. Οι κόκκινοι αποτελούνταν από τους Κάρολ, Ζαραδούκα, Ντιελνά, Παπάζογλου, Καραγκούνη, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Λυκογιάννη, Βλαχοδήμο, Τζεμπούρ, Πάντελιτς.

Ο Ντιόγκο δούλεψε για λίγο μόνος τους στα τελειώματα των φάσεων και στη συνέχεια άλλαξε θέση με τον Πάντελιτς. Ο Βλαχοδήμος έκανε μία εκπληκτική προσπάθεια και σουτ που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μέγκιερι. Ο Τάτος "απάντησε" με ένα εκπληκτικό γκολ, με σουτ στο "Γ" του Κάρολ, ενώ στη συνέχεια δοκάρι είχε και ο Μήτρογλου.

Ο Κέβιν Μιραλάς, με τον Λεάντρο Γκρέκο και τον Αριέλ Ιμπαγάσα έμειναν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και έκαναν το δικό τους πρόγραμμα. Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 τοπική ώρα (18:30 Ελλάδας).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου