ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Προσεχε μην στραβοψ@@@@σεις Θωμά!



Προσεχε μην στραβοψ@@@@σεις  Θωμά! 

1/8/2012 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

"Αν γυρίσω και με τα παιδάκια θα τους γαμ...", είπε ο Μαύρος λίγο πριν εκλεγεί νέος πρόεδρος στην ΑΕΚ και αποθεωθεί από τους οπαδούς! Τέσσερις ώρες κράτησε η επεισoδιακή Γ.Σ.

Μετά από τις πιέσεις της Original και συζητήσεις γεμάτες ένταση, o Θωμάς Μαύρος δέχθηκε να βγει μπροστά και αναλάβει από σήμερα την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Tην ίδια ώρα, διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος για τον νόμο θα είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος, ενώ δεν αλλάζει το υπόλοιπο Δ.Σ., εκτός από Κασνακίδη που αποχώρησε και έδωσε τη θέση του στον Μαύρο.
"Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι με τον κόσμο μας για την ΑΕΚ", ήταν τα πρώτα λόγια του Μαύρου που γνώρισε την αποθέωση από όλο τον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Original προς τον παλαίμαχο άσο: "Θωμά μπες εσύ πρόεδρος από σήμερα, Εσένα μόνο αγαπάμε, ξέρεις πόσο σε εμπιστευόμαστε. Πρόσεξε τα λαμόγια που είναι δίπλα σου. Εμείς εσένα μόνο αγαπάμε και εσένα μόνο θα στηρίξουμε. Μπες τώρα πρόεδρος και πάμε όλοι μάζι".
Αυτά τα λόγια φαίνεται ότι έπεισαν τον Μαύρο που είπε: "Αφού μου το ζητάει ο κόσμος θα το κάνω".
Η μεγάλη ατάκα, ωστόσο, είχε έρθει νωρίτερα από τον Θωμά Μαύρο. Όταν ζήτησε σε 30 μέρες να επιστρέψει στην ΑΕΚ για να ορίσει τότε τη δική του διοίκηση, είπε: "Δεν πειράζει σε 30 μέρες αν γυρίσω και με τα παιδάκια θα τους γαμ... ".
Μια ατάκα που έφερε πολλά χειροκροτήματα από συνεργάτες του και άλλους μετόχους μέσα στη συνεδρίαση και που δείχνει αν μη τι άλλο την πίστη που έχει ο Μάυρος στις δυνατότητες αυτής της ομάδας, ακόμα κι αυτή τη δύσκολη περίοδο

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου