ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οι Ρωμαίοι πρότειναν τον Χάιντσε

Οι Ρωμαίοι πρότειναν τον Χάιντσε

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Από την Ιταλία αναφέρουν πως η Ρόμα πρότεινε στον Ολυμπιακό την περίπτωση του 34χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Γκαμπριέλ Χάιντσε, στο "πακέτο" της συμφωνίας για Τοροσίδη.
Η ομάδα της Ρόμα, όντας ενήμερη πως ο Ολυμπιακός ψάχνει για  κεντρικό αμυντικό, σύμφωνα με τους Ιταλούς, πρότεινε στους Πειραιώτες την περίπτωση του 34χρονου (19/4/1978) Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Γκαμπριέλ Χάιντσε, ο οποίος δεν βρίσκεται στις πρώτες λύσεις του προπονητή των τζαλορόσι, Ζντένεκ Ζέμαν.

Η διοίκηση της Ρόμα, λοιπόν, με βάση τα όσα αναφέρουν από την Ιταλία, επιθυμεί να προσθέσει στο "πακέτο" της συμφωνίας για την μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη (εκτός από τα χρήματα) και την παραχώρηση του έμπειρου λατινοαμερικανού στόπερ της.

Ο Γκάμπριελ Χάιντσε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Παρί Σεν Ζερμέν (2001-2004), στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2004-2007), στη Ρεάλ Μαδρίτης (2007-2009) και στη Μαρσέιγ (2009-2011), λίγο πριν πάρει μεταγραφή στη Ρόμα.

Αναμφισβήτητα ο Αργεντινός διαθέτει τεράστια εμπειρία και μέχρι πριν λίγα χρόνια συγκαταλέγονταν στη λίστα με τους κορυφαίους αμυντικούς του κόσμου. Πέρα από την θέση του στόπερ, βέβαια, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και σαν αριστερό μπακ.

Εκτός από την Ρόμα, η οποία επιθυμεί να τον δώσει σε άλλο σύλλογο, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού, καθώς έχει ενημερωθεί πως δεν βρίσκεται στις πρώτες λύσεις του προπονητή. Αν βρεθεί ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του, είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει. Και ο Ολυμπιακός είναι μία από αυτές, καθώς στο ενδεχόμενο που έρθει ο Γκάμπριελ Χάιντσε στον Πειραιά, οι ερυθρόλευκοι θα μπορούν να του εγγυηθούν μπόλικο χρόνο συμμετοχής, αλλά και το να αποτελεί μέλος μίας ομάδας η οποία κάνει Πρωταθλητισμό, αλλά και που αγωνίζεται στο Champions League.

Είναι έναν χρόνο νεαρότερος από τον Όλοφ Μέλμπεργκ και έχει καριέρα σε υψηλό επίπεδο πάνω από δέκα χρόνια. Πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για την θέση του στόπερ, αλλά το αν θα προχωρήσει η υπόθεση θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί (ή όχι) το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα. Το συμβόλαιο του με τους τζαλορόσι λήγει το καλοκαίρι του 2013, ενώ υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής για μία εφταετία (2003-2010), έχοντας αγωνιστεί στα Μουντιάλ του 2006 και του 2010.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου