ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Στον... αέρα το φιλικό ματς με τη Μάλαγα!

Στον... αέρα το φιλικό ματς με τη Μάλαγα!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Οι παίκτες της Μάλαγα δεν θέλουν να ταξιδέψουν σε Ιταλία και Ελλάδα και το φιλικό ματς της Τρίτης (7/8) με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρίσκεται στον... αέρα!
Τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει στη Μάλαγα, οδηγούν τους ποδοσφαιριστές σε σκέψη για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Η αποστολή της Μάλαγα επρόκειτο να αναχωρήσει την Παρασκευή (3/8) για την Ιταλία, ώστε να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους σε φιλικό παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη! Γίνονται, πάντως, προσπάθειες για να ταξιδέψει η ισπανική ομάδα το πρωί του Σαββάτου (4/8) με προορισμό την Ιταλία.

Η διοίκηση της Μάλαγα δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας είναι εδώ και μήνες απλήρωτοι. Η κάνουλα με τα χρήματα από τους Άραβες φαίνεται πως έκλεισε.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως διενεργήθηκε ψηφοφορία μεταξύ των παικτών προκειμένου να αποφασιστεί αν η αποστολή θα ταξιδέψει σε Ιταλία και Ελλάδας για τα φιλικά με Γιουβέντους και Ολυμπιακό, αντίστοιχα. Οι 12 από τους 22 ήταν αρνητικοί!

Έτσι, είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός-Μάλαγα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τρίτη (7/8, 21:00).


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου