ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Πήρε μπρος το πολυβόλο Μάγιαρατς

Πήρε μπρος το πολυβόλο Μάγιαρατς

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπλάι Μάγιαρατς, με το αριστερό χέρι-καταπέλτη, σημείωσε δύο γκολ με την Ισπανία στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Πήρε μπρος το πολυβόλο.
Η Ισπανία νίκησε με σκορ 14-6 το Καζακστάν στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και στο παιχνίδι αγωνίστηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ολυμπιακού, Μπλάι Μάγιαρατς.

Ο 25χρονος διεθνής πολίστας με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο ρόστερ των Πειραιωτών, σημείωσε δύο γκολ στην αναμέτρηση, αξιοποιώντας το δυνατό αριστερό σουτ που τον χαρακτηρίζει.
Σκόραρε μία φορά στον παίκτη παραπάνω, ενώ την άλλη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα πέντε μέτρα, χάρη στο χέρι-καταπέλτη που διαθέτει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου