ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Συνεχίζεται το ψάξιμο για παίκτες

Συνεχίζεται το ψάξιμο για παίκτες

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει σε συγκεκριμένους μπασκετμπολίστες.
Στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, διοίκηση και προπονητής συνεχίζουν το ψάξιμο για παίκτες. Προτεραιότητα το να αποκτηθεί ένας σμολ-φόργουορντ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κώστα Παπανικολάου.

Παράλληλα, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν να μάθουν σύντομα την απάντηση του Τζόι Ντόρσεϊ, καθώς στο ενδεχόμενο που θα είναι αρνητική, θα κινηθούν για την απόκτηση του αντικαταστάτη του στην θέση "5". Ήδη, πάντως, κοιτάζουν στην αγορά και για σέντερ, ώστε να έχουν έτοιμες λύσεις στην περίπτωση "διαζυγίου" με τον Αμερικανό σέντερ. Το ενδιαφέρον τους για τον Βασίλη Καββαδά παραμένει, αλλά το θέμα έχει μείνει στάσιμο.

Στην θέση "3" ο Ολυμπιακός δίνει προτεραιότητα στο να αποκτήσει έναν ξένο παίκτη για τον συγκεκριμένο ρόλο, ένα "2αρο3άρι" με έφεση στο σουτ, ενώ παράλληλα ρίχνει ματιές και στην περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου.

Διοίκηση και προπονητής εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, αλλά ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει σε κάποιους συγκεκριμένους καλαθοσφαιριστές.

Είναι γεγονός πως έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και ορισμένες περιπτώσεις Αμερικανών παικτών με παρουσία στο ΝΒΑ, αλλά οι περιπτώσεις τους απορρίφθηκαν κυρίως για οικονομικούς λόγους. Δεν βιάζονται, πάντως, στον Πειραιά, καθώς έχουν ακόμη χρόνο για μεταγραφές στην διάθεση τους. Το ρόστερ αυτή την στιγμή έχει 11 παίκτες και υπάρχει η διάθεση ώστε να στελεχωθεί συνολικά με 15 καλαθοσφαιριστές.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου