ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

2/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

 

«Ανοιχτή» η πόρτα του ΠΑΟ για Καραγκούνη 

2/8/2012


«Ανοιχτή» η πόρτα του ΠΑΟ για ΚαραγκούνηΜετά τη συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 όπου ο διεθνής μέσος ανακοίνωσε πως το μέλλον του είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνει τη δική της διάσταση στα γεγονότα. Σε αυτήν καταλήγει πως εκκρεμεί νέα επαφή με τον ποδοσφαιριστή αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη έχει την υποχρέωση να παραθέσει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν. Συνεπώς διευκρινίζεται ότι:

1. Ουδέποτε διεκόπη η επικοινωνία μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Γιώργου Καραγκούνη.

2. Έγιναν τρεις συζητήσεις μεταξύ του τεχνικού συμβούλου κ. Κώστα Ελευθεράκη και του ποδοσφαιριστή.

3. Εκκρεμούσε και εξακολουθεί να εκκρεμεί μια ακόμα, για να διευκρινιστούν ζητήματα αγωνιστικά και οικονομικά, τα οποία ετέθησαν προς συζήτηση από τον ποδοσφαιριστή.

4. Παρά την επιλογή μονομερούς δημόσιας τοποθέτησης από την πλευρά του Γιώργου Καραγκούνη, ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτός σ’ αυτή την επικοινωνία».

Κατάλληλο το γήπεδο του ΟΦΗ 

2/8/2012

Κατάλληλο το γήπεδο του ΟΦΗ
Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το «Θ. Βαρδινογιάννης» και έκανε τον σχετικό έλεγχο καταλληλότητας του γηπέδου, το οποίο αποτελεί την έδρα της ομάδας, κρίνοντάς το κατάλληλο να φιλοξενήσει αγώνας της Σούπερ Λίγκας. Τα μέλη της επιτροπής ήταν ο πολιτικός μηχανικός κ.Πετράκης, ο υποπυραγός κ. Παρασύρης, εκ μέρους της ΕΠΣΗ ο κ. Θεοδοσάκης και, εκ μέρους της Αστυνομίας, ο κ. Αδαμάκης.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Μάνθος Πουλινάκης, ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Ξημέρης.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου και τις τιμές των.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013. Θυμίζουμε ότι έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 1: 100 ευρώ
Θύρα 2 – 3: 300 ευρώ
Θύρα 4 – 5: 120 ευρώ
Θύρα 7: 400 ευρώ
Θύρα 8: 300 ευρώ
Θύρα 9 (VIP): 1000 ευρώ
Θύρα 9: 400 ευρώ

Περίοδοι Πώλησης:

1η Περίοδος Πώλησης
Από την Πέμπτη 2 Αυγούστου μέχρι και το Σάββατο 11 Αυγούστου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2011-12 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας, είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα, διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερομένους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

2η Περίοδος Πώλησης
Την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί και θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης :

Το γραφείο της διαχείρισης εισιτηρίων στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" (είσοδος από την οδό Καντάνου δίπλα στη θύρα 9).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2810254674.

Ώρες λειτουργίας
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00 και Σάββατο από 10:00 έως 14:00.

Το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 15/08/2012».

Τέλος, κλείστηκε φιλικό με τον συμπολίτη Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο στο Βαρδινογιάννειο στις 18:45. 

Κανονικά ο Ντάνι 

2/8/2012

Κανονικά ο Ντάνι
Έμφαση στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στη SKODA Ξάνθη. Ο τεχνικός των ακριτών, μαζί με τους συνεργάτες του, δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα βελτίωσης στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Όσον αφορά τους παίκτες που ακολούθησαν ειδικές ασκήσεις σε προηγούμενες προπονήσεις, ο Ρικάρντο Ντάνι μπήκε στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας, ενώ ο Λάζαρος Γκατσολάρι συνέχισε την αποθεραπεία του. Τέλος, ο Δήμος Μπαξεβανίδης ανέβασε ρυθμούς και η επάνοδός του αναμένεται σύντομα.

Το Σάββατο, η SKODA αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στα Πηγάδια στις 18:45, ενώ το παιχνίδι με την Κέρκυρα, που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη, αναβλήθηκε.

Ωστόσο, οι ακρίτες δεν θα μείνουν χωρίς αγώνα τις μέρες εκείνες, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:45 θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον πρωταθλητή του περυσινού Βορείου ομίλου της Football League, Εθνικό Γαζώρου. 

Νέα επαφή με Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός! 

2/8/2012

Νέα επαφή με Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός!
Φαίνεται πως ίσως δεν έχουμε δει ακόμη το τέλος του σίριαλ με τον Γιώργο Καραγκούνη. Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του διεθνούς μέσου στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Γιώργο Χελάκη, αναπτύχθηκε έντονη κινητικότητα, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο «Τυπάρας» να παραμείνει στην ομάδα. Σε ρόλο μεσολαβητή ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε ήδη τηλεφωνική επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, το μέλος του Δ.Σ του Παναθηναϊκού μίλησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Καραγκούνη αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της συνέντευξής του αλλά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ που ακολούθησε.

Ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε πως δεν μόνο δική του άποψη, αλλά και άλλων μελών της Παναθηναϊκής οικογένειας, πως η θέση του «Κάρα» είναι στην ομάδα ώστε να κλείσει σε αυτήν την ποδοσφαιρική του καριέρα και να παραμείνει και μετά το τέλος της στο σύλλογο από άλλο πόστο.

Αφού άκουσε τα παράπονα του Γιώργου Καραγκούνη για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως προτίθεται να μεσολαβήσει προκειμένου να υπάρξει νέα επαφή μεταξύ του διεθνούς ποδοσφαιριστή και του Δημήτρη Γόντικα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές του ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες θα έχουν ακόμη και εντός της ημέρας νέα τηλεφωνική επικοινωνία με στόχο να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω η υπόθεση.

Η αγάπη του Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, άλλωστε όσοι άκουσαν τη φωνή του στη συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ FM πήραν μια γεύση για το τι σημαίνει η πράσινη φανέλα για τον Γιώργο. Δεδομένη επίσης είναι και η αγάπη των φίλων του «τριφυλλιού» για μία από τις τελευταίες σημαίες της ομάδας. Στο παρελθόν η όποια διοίκηση του συλλόγου κατηγορήθηκε πως δεν χώρισε με τον καλύτερο τρόπο με παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με τη φανέλα του. Από την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα διαφαίνεται πως αυτήν τη φορά είναι έτοιμη να μην επιτρέψει να υπάρξει ένα ακόμη άδοξο τέλος για έναν «καταπράσινο» ποδοσφαιριστή.

Η πρωτοβουλία του Βασίλη Κωνσταντίνου που βρίσκεται σε εξέλιξη ίσως είναι το πρώτο βήμα για να παραμείνει η σημαία στον ιστό της…

Προώθησε τρεις νεαρούς η Κέρκυρα 

2/8/2012

Προώθησε τρεις νεαρούς η Κέρκυρα 
Στην προώθηση στην πρώτη ομάδα τριών νεαρών παικτών από την ομάδα U20 του συλλόγου προχώρησε την Πέμπτη η Κέρκυρα. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν πως θα υπογράψουν σε μερικές μέρες επαγγελματικό συμβόλαιο οι Χρήστος Αρμένης, Γιώργος Κούδας και Νίκος Κρητικός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι, μετά την επιστροφή της αποστολής από το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου στο διάστημα 4-10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της, οι προερχόμενοι από την ομάδα U20 ποδοσφαιριστές, Χρήστος Αρμένης, Γιώργος Κούδας και Νίκος Κρητικός, θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και ο τεχνικός της, Άκης Μάντζιος, από την πρώτη στιγμή, τόνισαν ότι ο Κερκυραίος ποδοσφαιριστής θα τύχει στο εξής της προσοχής και ποδοσφαιρικής φροντίδας που του πρέπει. Και μετά τα, για πρώτη φορά, τριήμερα δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών από όλο το νησί, τη συμμετοχή επτά Κερκυραίων στο πρώτο και άλλων πέντε στο δεύτερο και κυρίως στάδιο δουλειάς στο Καρπενήσι, έρχονται να αποδείξουν τη συνέπεια λόγου και έργου τους με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Παράλληλα, η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί την τίμια δικαίωση της δουλειάς που γίνεται την τελευταία διετία στα τμήματα υποδομής και τον Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα, αλλά και την ανταμοιβή των προσπαθειών των ίδιων των παιδιών. Μια προσπάθεια - αποδεικτικό πως, στη νέα εποχή του ΑΟ Κέρκυρα, το εγχώριο ποδοσφαιρικό ταλέντο, με την κατάλληλη, μεθοδική δουλειά και καλλιέργεια, έχει την εξέλιξη και την προοπτική που του αξίζει, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο και για τα παιδιά που ακολουθούν». 

Ανάπτυξη από την άμυνα 

2/8/2012

Ανάπτυξη από την άμυνα
Στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, με έμφαση στο πώς θα φτάσει η μπάλα από την άμυνα μέχρι το αντίπαλη άμυνα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα ο Βαγγέλης Βλάχος στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε σε συγκεκριμένες ασκήσεις προκειμένου να μάθουν οι… πιτσιρικάδες τους τρόπους της σωστής ανάπτυξης. Κύριος στόχος είναι η μπάλα από την άμυνα να κατευθύνεται στα άκρα και από εκεί και πέρα είτε με κάθετη μπαλιά, είτε με σέντρα να φτάσει στους επιθετικούς της ομάδας.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Βαγγέλης Βλάχος διέκοπτε την προπόνηση προκειμένου να δώσει οδηγίες και να κάνει παρατηρήσεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε αυτοί να κατανοήσουν το σύστημα αλλά και για να τους δώσει να καταλάβουν ότι εντός του αγωνιστικού χώρου οφείλουν να βγάζουν τον καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά τους.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Γιάγκο, Μαυρουδής Μπουγαίδης και Αινείας Καλογέρης λόγω οσφυαλγίας ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Και τώρα η ρεβάνς… 

2/8/2012

Και τώρα η ρεβάνς…
Η νίκη στη Σκωτία επί της Μάδεργουελ με σκορ 2-0 ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τους παίκτες του οι οποίοι από την Πέμπτη επέστρεψαν στις προπονήσεις. Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ήδη στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» άρχισαν την προετοιμασία τους γι΄αυτό. Στο απουσιολόγιο του Πορτογάλου τεχνικού παραμένουν Πίντο και Σο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τρίτης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.

Πίντο και Σο συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα στο οποίο έχουν ενταχθεί εδώ και αρκετό καιρό. Όσο για τον Φερέιρα, έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση και τόνισε ότι πλέον όλοι πρέπει να συγκεντρωθούν στον επαναληπτικό.

Φτάνει η ώρα της επιστροφής… 

2/8/2012

Φτάνει η ώρα της επιστροφής… 
Την Παρασκευή φτάνει η στιγμή που θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη Βουλγαρία και φτάνουν στην Αθήνα.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία και χωρίς προβλήματα, με εξαίρεση ένα τραυματισμό του Ελίνι Δημούτσου από το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στη Λοκομοτίβ Σόφιας. Ο μέσος των Περιστεριωτών δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο και του προκλήθηκε αιμάτωμα. Έτσι, την Πέμπτη ακολούθησε αποθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το πρωί της ίδιας μέρας, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν για 60’ στο ματς της Τετάρτης, έκαναν χαλάρωμα. Το απόγευμα, όλη η ομάδα γυμνάστηκε κανονικά.

Το πρωί της Παρασκευής, θα γίνει η τελευταία προπόνηση επί βουλγαρικού εδάφους. Το μεσημέρι, θα υπάρξει ξεκούραση και το απόγευμα η αποστολή, με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό, θα επιστρέψει στη βάση της, μέσω Σόφιας.

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τον δανεισμό για ένα χρόνο του Επαμεινώνδα Λημνιού στον AO Γλυφάδας της Football League 2. 

Αλαφούζος: «Το θέμα του Κάρα είναι ανοιχτό για μας» 

3/8/2012

Αλαφούζος: «Το θέμα του Κάρα είναι ανοιχτό για μας»
Με τοποθέτησή του μέσω twitter ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζει πως το θέμα της παραμονής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό είναι ακόμη ανοιχτό. Παράλληλα, εκφράζει την ελπίδα του να βρεθεί μια λύση αντάξια της προσφορά του στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλαφούζος έγραψε:

«Το θέμα του "καρα" είναι ανοιχτό για μας. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση που να αναγνωρίζει την προσφορά του!»

Δεν τα βρίσκουν… 

3/8/2012

Δεν τα βρίσκουν… 
Δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μίρνες Σίσιτς. Μεταξύ του Σλοβένου μεσοεπιθετικού και της κρητικής ΠΑΕ υπάρχει διαφορά 20.000 ευρώ, αφού ο ΟΦΗ προσφέρει 80.000 και ο παίκτης ζητάει 100.000, όπως είχε διαμηνύσει στους διοικούντες στον σύλλογο στην τελευταία τους συνάντηση.

Ο Σίσιτς αναμενόταν να απαντήσει την Πέμπτη το βράδυ, όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να «ρίξει νερό στο κρασί του» και θα συναντηθεί με τον μάνατζέρ του για να αποφασίσει οριστικά τις περαιτέρω κινήσεις του. 

Το ψάχνουν… 

3/8/2012

Το ψάχνουν…
Η διαφαινόμενη πρόκριση στα play offs του Champions League μπορεί να εξασφαλίζει σημαντικά έσοδα για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ξοδευτούν αφειδώς μεγάλα ποσά για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει κρύψει πως επιθυμεί την απόκτηση ενός μέσου, που θα μπορεί να προσφέρει τόσο ως «οκτάρι», όσο και σαν «δεκάρι». Αν δεν βρει κάτι καλό και στην τιμή που μπορεί να αντεπεξέλθει η ΠΑΕ, τότε θα γίνει εκ νέου στροφή στον Κουίνσι. Ο Γκανέζος εξτρέμ είναι στην αναμονή, αλλά θα πρέπει τόσο αυτός όσο και η Αλ Σαντ να βάλουν αρκετό νερό στο κρασί τους. Για το ζήτημα της ενίσχυσης με έναν ακόμη παίκτη θα γίνει νέα συνάντηση, πιθανότατα εντός της ημέρας, για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα

Ο Γιώργος Καραγκούνης ανακοίνωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό εκφράζοντας πικρία για την αγωνιστική του μεταχείριση από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και τους χειρισμούς της διοίκησης. Οι άνθρωποι της τελευταίας άκουσαν εμβρόντητοι όσα δήλωσε ο «Κάρα» και η αλήθεια είναι ότι ένιωσαν πικρία, καθώς θεωρούσαν σωστό να ενημερωθούν πρώτα οι ίδιοι για την εξέλιξη κι όχι να το μάθουν μέσω ραδιοφώνου. Ο Γιάννης Αλαφούζος έγραψε χθες στο «Twitter» πως το θέμα Καραγκούνη παραμένει ανοικτό, ενώ παλαίμαχοι παίκτες και ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ έχουν έρθει σε επαφή μαζί του. Πάντως οι πιθανότητες να αλλάξει γνώμη ο 35χρονος μέσος είναι λιγοστές, ειδικά από τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα τον υπολογίζει. Ο Καραγκούνης περιμένει προτάσεις και φαίνεται πως έχει προτεραιότητα να παίξει στο εξωτερικό. Περί αποχώρησης από την ενεργό δράση… ούτε λόγος. Στόχος του είναι να παίξει με την Εθνική και στο Μουντιάλ του 2014.

Πάνε για play offs

Ούτε στη ρεβάνς με τη Μάδεργουελ αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι Αντρέ Πίντο και Πάπε Σο, καθώς ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι μετά τους τραυματισμούς τους. Όλα δείχνουν πως αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις στα play offs του Champions League (21-22 και 27/28 Αυγούστου). Από το Σάββατο θα συμμετέχει στις προπονήσεις και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» αναζητούν ομάδα για φιλικό κοντά στις 15 Αυγούστου. Παρότι θα λείπουν αρκετοί διεθνείς (στις 15/8 έχουν προγραμματίσει φιλικά όλες οι εθνικές ομάδες, η Ελλάδα παίζει με τη Νορβηγία στο Όσλο), ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του και να δει κάποιους που έχουν αγωνιστεί λίγο ή καθόλου.

Λεβάντε για Γιούρκα

Ως μάννα εξ ουρανού θα ήταν για τον Παναθηναϊκό μία πρόταση για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, αφού έτσι θα ξεφορτωνόταν το συμβόλαιό του, ύψους 250.000 ευρώ. Η Λεβάντε φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του πρώην διεθνούς δεξιού μπακ, που είναι εκτός πλάνων του Φερέιρα. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Γιώργο Ιωαννίδη. Είτε θα μείνει ελεύθερος και θα συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του με τους «πράσινους» να γλιτώνουν μέρος από το συμβόλαιό του (230.000 ευρώ μαζί με την Εφορία), είτε θα δοθεί δανεικός-πιθανότατα στον ΟΦΗ-και θα επωμιστεί η ΠΑΕ ένα μέρος των αποδοχών του.

* Οι κάρτες διαρκείας που είχαν διατεθεί μέχρι χθες έφτασαν τις 7.574. Σήμερα αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με τη Μάδεργουελ.

Ελπίζει και... τρέχει 

3/8/2012

Ελπίζει και... τρέχει
Μία εβδομάδα απέμεινε στην ΑΕΚ για να καλύψει τις απαιτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ακόμη και σήμερα θα δοθεί με υπουργική απόφαση προσωρινή φορολογική ενημερότητα στην ΠΑΕ. Θα πρέπει πρώτα να γίνει η ψήφιση της σχετικής ρύθμισης κι ακολούθως να ανάψει το πράσινο φως από το Υπουργείο Οικονομικών, με το οποίο βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Ακόμη κι αν εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα, τα βάσανα της ΑΕΚ δεν τελειώνουν. Για να ενταχθεί η ΠΑΕ στη νέα ρύθμιση θα πρέπει να πληρώσει ως προκαταβολή 150-200 χιλ. ευρώ, ενώ χρειάζονται και άλλες 500.000 ευρώ για τη δόση από το άρθρο 44.

Αναζητείται ρευστό

Ο Θωμάς Μαύρος και οι συνεργάτες του ευελπιστούν στη στήριξη του κόσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και μετοχών. Πάντως τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού χθες διατέθηκαν περίπου 80 διαρκείας με το συνολικό αριθμό μεν να ανέρχεται στα 8.200, αλλά τα έσοδα να είναι περιορισμένα από τη στιγμή που η τιμή τους είναι 150 ευρώ. Άγνωστο είναι αν οι τέσσερις επιχειρηματίες που πλαισιώνουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, οι κ.κ. Σταυρόπουλος, Ιερόπουλος, Ηλιόπουλος και Γαντζούλας, θα ενισχύσουν οικονομικά τα ταμεία της ομάδας.

Γροντής: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Ο Δημήτρης Γροντής είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην προετοιμασία και τα φιλικά της ΑΕΚ. «Είμαι χαρούμενος εδώ. Προσπαθώ να δουλεύω κάθε μέρα περισσότερο. Ακούω τον προπονητή, ακούω τις συμβουλές του και πάντα κοιτάμε μπροστά. Δεν με αγχώνει το γεγονός πως ο προπονητής δείχνει να με εμπιστεύεται. Το αντίθετο. Με απελευθερώνει μέσα στο γήπεδο το γεγονός πως μου δείχνει εμπιστοσύνη. Και προσπαθώ να τον δικαιώνω σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση», τόνισε ο 19χρονος μέσος. «Όταν μπαίνεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, σίγουρα έχεις άγχος. Αλλά κάθε μέρα δουλεύει και γίνεσαι όλο και καλύτερος. Και νομίζω πως είμαι καλύτερος και πιο απελευθερωμένος από ότι στην αρχή της προετοιμασίας μέχρι και τώρα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», πρόσθεσε. Για τη θέση που αγωνίζεται είπε: «Κάθε παίκτης έχει τα στοιχεία του. Μου αρέσει το στρωτό ποδόσφαιρο. Το επιθετικό. Και γενικότερα το δημιουργικό. Μου αρέσει περισσότερο ο ρόλος ο δημιουργικός μέσα στο γήπεδο και η θέση του επιτελικού μέσου. Αλλά και σαν ανασταλτικός, λίγο πιο πίσω στο γήπεδο, όχι αμυντικός χαφ, μπορώ να αποδώσω».

Άλλαξε πρόσωπα, όχι χαρακτήρα 

3/8/2012

Άλλαξε πρόσωπα, όχι χαρακτήρα
Με το ενάμιση πόδι στα play offs του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μπνέι Γιεχούντα στο Τελ Αβίβ. Η αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα από το Ισραήλ και παρά την ταλαιπωρία (από την κόπωση αλλά και τον εξονυχιστικό έλεγχο στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση), η ικανοποίηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα όλων.

Άλλωστε έγινε σαφές πως παρά την αποδυνάμωση του ρόστερ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξακολουθεί να επιδεικνύει χαρακτήρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετρώντας πλέον μόλις μία ήττα στις τελευταίες 15 εξορμήσεις του στο Europa League. Στις τάξεις της ομάδας διατηρούνται χαμηλοί τόνοι, αλλά είναι κοινό μυστικό πως το μυαλό όλων είναι στην κλήρωση της επόμενης Παρασκευής, όπου ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι στους ισχυρούς ελπίζοντας σε μία καλή… ζαριά για να δώσει και πάλι το «παρών» στους ομίλους εξασφαλίζοντας σημαντικά έσοδα.

Και τώρα ενίσχυση

Παρά την ικανοποίηση για τη σημαντική νίκη επί της Μπνέι Γιεχούντα, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά πως απαιτείται ενίσχυση, αφού το ρόστερ παρουσιάζει πολλές ελλείψεις μετά και την πώληση του Στέλιου Μαλεζά. Ένας τερματοφύλακας (ο Μιχάλης Σηφάκης παραμένει στα υπόψη), ένας στόπερ (έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις), ένας κεντρικός χαφ κι ένας αριστερός μεσοεπιθετικός είναι τα «θέλω» του Γιώργου Δώνη, ενώ αν πωληθεί ο Σαλπιγγίδης, θα αναζητηθεί και επιθετικός. Για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον 30χρονο Σιμόνε Πέσκε, που την περασμένη περίοδο είχε 16 εμφανίσεις με τη φανέλα της Νοβάρα στη Serie A.

* Ο Γιώργος Δώνης έχει ορίσει προπόνηση-που θα έχει χαρακτήρα χαλαρώματος-στις 19:00.

«Φως» στον Άρη και… Μαντού 

3/8/2012

«Φως» στον Άρη και… Μαντού
Σωσίβιο για την ΠΑΕ Άρης από το… πουθενά! Μέσα στη μέρα θα ξεκαθαρίσει αν η ομάδα Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών από την Αθήνα, που έχει επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη, θα εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Το ενδιαφέρον έχει ήδη κοινοποιηθεί στην «Κοινωνία Μελών Άρη» και οι υποψήφιοι επενδυτές εκφράζουν τη βεβαιότητα πως έχει σχέδιο για να βγάλει το σύλλογο από το αδιέξοδο.

Η πρόταση της ομάδας επιχειρηματιών αφορά την άμεση εισροή χρημάτων στα ταμεία, τη μετοχοποίηση των ποσών που θα καταθέσουν και την άσκηση διοίκησης μέσω Πρωτοδικείου.

Το θέμα θα τεθεί προς ψήφιση στην «Κοινωνία Μελών Άρη» και εκτός σοβαρού απροόπτου θα… περάσει, αφού άλλωστε δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση στον ορίζοντα. Μέχρι σήμερα το βράδυ το ζήτημα θα έχει ξεκαθαρίσει.

«Ένεση»… Μαντού

Στο Πράτο βρίσκεται από χθες βράδυ ο Φρανκ Ολιβιέ Μαντού. Ο 25χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού θα δοκιμαστεί από τον Μάκη Κατσαβάκη κι εφόσον πείσει για την αξία του, θα αποκτηθεί. Ο Αφρικανός άσος, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, έχει αγωνιστεί στην Ελβετία σε Γιουνγκ Μπόις, Γκρασχόπερς και Λωζάνη, ενώ έχει περάσει και από τον ΑΠΟΠ Κινύρας στην Κύπρο. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ζόρια έχοντας 11 συμμετοχές και 2 γκολ στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Δείτε τον σε δράση:

Βάργκας: «Ήμουν χαρούμενος στην ΑΕΚ» 

3/8/2012

Βάργκας: «Ήμουν χαρούμενος στην ΑΕΚ»
Ο Φαμπιάν Βάργκας δεν έφυγε με παράπονα από την ΑΕΚ. Ο Κολομβιανός μέσος, που προ ημερών υπέγραψε στην Ιντεπεντιέντε, μίλησε στην Clarin για τις εντυπώσεις του από το πέρασμά του από την Ελλάδα.

«Ήμουν χαρούμενος στην ΑΕΚ. Μπορούσα να παίζω συνεχώς. Πήγα σε μία ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα, αλλά στο τέλος έκανα μία καλή σεζόν. Μπήκαμε στα play offs και η ομάδα προκρίθηκε στο Europa League», τόνισε ο Βάργκας.

Δεν τα βρίσκουν… 

3/8/2012

Δεν τα βρίσκουν… 
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Κέρκυρα ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο αμυντικός δεν φαίνεται να τα βρίσκει με τον σύλλογο των Φαιάκων, ωστόσο ακόμη παραμένει θολό το τοπίο για το αν θα εμμείνει στην προσφυγή του.

Η υπόθεση της παραμονής του παίκτη φαίνεται πως οδηγήθηκε σε ναυάγιο, εξαιτίας του ενδιαφέροντος άλλης ομάδας, η οποία μπήκε στο παιχνίδι διεκδίκησης του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι της Κέρκυρας ήδη κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού, ώστε είτε να καλύψουν το κενό του Μαϊστόροβιτς, είτε να ενδυναμώσουν την αμυντική τους γραμμή.

Το πρώτο τεστ δίνει σήμερα (Παρασκευή 3/8) η ομάδα του Ιονίου, αφού θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Και τώρα ήρθε η ώρα του ακραίου 

3/8/2012

Και τώρα ήρθε η ώρα του ακραίου 
Μετά την επιστροφή του Γκλέισον Σάντος στη Ξάνθη στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να αποκτήσουν και έναν αριστερό ακραίο αμυντικό, ώστε να συμπληρώσουν τα κενά στο ρόστερ τους.

Οι Ακρίτες έχουν αρκετές επιλογές τις οποίες εξετάζουν ώστε να καταλήξουν στην καταλληλότερη για αυτούς. Ωστόσο θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν, αφού η έναρξη του πρωταθλήματος είναι σε λιγότερο από ένα μήνα.

Η Ξάνθη αύριο (Σάββατο, 4/8) θα δώσει φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό

Περιμένουν τον Πόι 

3/8/2012

Περιμένουν τον Πόι
Τέλος στο σίριαλ απόκτησης του Μάριο Πόι στον Λεβαδειακό αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ώρες, δεδομένου ότι ο Αργεντινός θα ενημερώσει για τις προθέσεις του την ομάδα της Λιβαδειάς.

Οι Βοιωτοί έχουν την αισιοδοξία πως ο επιθετικός θα απαντήσει θετικά στην πρόταση τους, ωστόσο δεν το θεωρούν δεδομένο, καθώς υπήρχαν κάποιες μικρές οικονομικές διαφορές κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.

Πήρε ενημερότητα ο ΠΑΣ 

3/8/2012

Πήρε ενημερότητα ο ΠΑΣ 
Σε μία σειρά φαίνονται πως μπαίνουν τα πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, κατέθεσε στην εφορία το ποσό των 380.000 ευρώ.

Το εν λόγω ποσό αντιστοιχεί στις δύο ληξιπρόθεσμες οφειλές, με τη μία να προέρχεται από το Εθνικό Στάδιο και η άλλη από την περαίωση που είχε προχωρήσει η ΠΑΕ.

Με την εξόφληση των παραπάνω οφειλών οι Γιαννιώτες πήραν τη φορολογική ενημερότητα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα κατά την συνεδρίαση της ΕΕΑ, όπου και θα εξεταστεί ο φάκελος της ομάδας.

Κλείνουν υποθέσεις 

3/8/2012

Κλείνουν υποθέσεις 
Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια, ο ΟΦΗ θέλει να έχει κλείσει τις υποθέσεις των Δασκαλάκη, Ασημάκη και Σίσιτς.

Οι Κρητικοί είναι αισιόδοξοι για τη θετική έκβαση των υποθέσεων των δύο πρώτων παικτών. Μάλιστα, σχετικά με τον 20χρονο τερματοφύλακα,Ασημάκη, η διοίκηση του ΟΦΗ θεωρεί δεδομένη την απόκτησή του.

Σχετικά με τον Μίρνες Σίσιτς, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως απομακρύνεται από την ομάδα, λόγω των οικονομικών διαφορών.

Από την άλλη, η διοίκηση των Κρητικών πρότεινε περικοπές στις αμοιβές των Μπούρμπο, Καπάνταη και Ζορμπά.

Στα αγωνιστικά, ο ΟΦΗ το Σάββατο θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη.

Μαντού: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά» 

3/8/2012

Μαντού: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά»
Αποφασισμένος να δείξει τις δυνατότητές του ώστε να παραμείνει στο ρόστερ του Άρη, εμφανίστηκε ο Φρανκ Ολιβιέ Μαντού. Ο 25χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού θα δοκιμαστεί από τον Μάκη Κατσαβάκη κι εφόσον πείσει για την αξία του, θα αποκτηθεί.

Ο Αφρικανός άσος, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, έχει αγωνιστεί στην Ελβετία σε Γιουνγκ Μπόις, Γκρασχόπερς και Λωζάνη, ενώ έχει περάσει και από τον ΑΠΟΠ Κινύρας στην Κύπρο. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ζόρια έχοντας 11 συμμετοχές και 2 γκολ στο ουκρανικό πρωτάθλημα.


Αναλυτικά, όσα είπε στο “Allaboutaris”:

«Θέλω να αποδείξω μέσα από αυτή την συμμετοχή μου στις προπονήσεις του Άρη ότι αξίζω μία θέση στο ρόστερ. Υπάρχει και το φιλικό με την Φιορεντίνα που ενδεχομένως θα αγωνιστώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος».

Για το τι γνωρίζει για τον Άρη: «Είναι ένας δυνατός ελληνικός σύλλογος είδα μέσω του διαδικτύου ότι διαθέτει πολύ ένθερμους υποστηρικτές, ενώ θυμάμαι και την πολύ καλή πορεία που είχε στο Europa League. Επειδή έφτασα πολύ αργά το βράδυ εδώ θα έχω την δυνατότητα να μιλήσω με τον προπονητή στην προπόνηση, όπως και να γνωρίσω τους υπόλοιπα παιδιά».

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσα την συνεργασία μου με την Ζάρια και τώρα βρίσκομαι σε διαδικασία αναζήτησης. Ψάχνω την καλύτερη δυνατή λύση για εμένα, αφού η λύση του συμβολαίου μου την προηγούμενη ομάδα δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο».

Για το πέρασμά του από τον ΑΠΟΠ Κινύρας στην Κύπρο: «Ήταν πολύ καλή συνεργασία. Είχα πετύχει 6 γκολ σε 19 παιχνίδια. Στην πορεία υπήρχαν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης, ήθελα να είμαι και κοντά στην οικογένειά μου και δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που θα ήθελα η παρουσία μου εκεί».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Είμαι επιθετικός, αλλά μου αρέσει περισσότερο να μοιράζω την μπάλα στην επίθεση. Κυρίως παίζω πιο πίσω από τον επιθετικό όχι ότι θα δυσκολευτώ αν μου ζητηθεί να παίξω και φορ».

«Όχι» Παναχαϊκής σε ΑΕΚ για Φουρτάδο 

3/8/2012

«Όχι» Παναχαϊκής σε ΑΕΚ για Φουρτάδο
Πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Εμίλιο Φουρτάδο απέρριψε η Παναχαϊκή, όπως ανακοίνωσε η ομάδα από την Πάτρα. Όπως αναφέρεται, η «Ένωση» πρόσφερε 60.000 ευρώ σε δύο δόσεις, ενώ μία ομάδα από τη Νότιο Αφρική 70.000 ευρώ, ωστόσο αμφότερες οι προτάσεις δεν έγιναν δεκτές, καθώς θεωρήθηκαν μη ικανοποιητικές, ενώ δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του επιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Παράλληλα, οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εσθονού φορ Ζαχοβάικο Βιατσεσλάβμρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«1)ΗΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ φορ της Εθνικής Εσθονίας Zahovaiko Vjatseslavmr.
O Zahovaiko Vjatseslavmr βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και το απόγευμα θα βρίσκεται στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Παπακώστα.
Ο Zahovaiko Vjatseslavmr είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,70 και έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με τις πρωταθλήτριες Εσθονίας και Νορβηγίας.
Έχει αγωνιστεί για 2 χρόνια στην Πορτογαλική Λεϊρία και έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα με την πρωταθλήτρια Κουβέιτ.
Τους τελευταίους 6 μηνες αγωνίστηκε στην Φιλλανδικη KuPS με την οποία κατέκτησε το κύππελο.
Ο Zahovaiko Vjatseslavmr είναι συμπαίκτης στην Εθνική Εσθονίας με τον παίκτη της Παναχαϊκής Μάρτιν Βουνκ, ο οποίος και έπαιξε ρόλο για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα.

2)Πρόταση για την απόκτηση του παίκτη της Παναχαϊκής Emilio Fourtado υπέβαλαν η Mamelodi Sundowns Football Club μια από τις καλύτερες ομάδες την νοτίου Αφρικής και η ΑΕΚ Αθηνών.
Η νοτιοαρφικάνικη ομάδα προσέφερε 70.000 ευρώ και η ΑΕΚ 60.000 ευρώ εκ των οποίων 30.000 μετρητά και 30.000 μέχρι τα Χριστούγεννα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή απέρριψε και τις 2 προτάσεις γιατί ο Emilio Fourtado αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας και αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του και σε κάθε περίπτωση απαντήσαμε και στις δύο ομάδες, ότι εφόσον βρεθεί αντικαταστάτης δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουμε με λιγότερο απο100.000 ευρώ και αυτά μετρητά, διότι είναι γνωστή η οικονομική ασυνέπεια στις μεταγραφές στον κύκλο του ποδοσφαίρου.

3) Έγγραφη άδεια δόθηκε στον ποδοσφαιριστή Bourama Ouattara για να βρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.
Στον ποδοσφαιριστή αποκλείστηκε η μεταγραφή του σε ελληνική ομαδα.

4) Με χρηματική ποινή 10.000 ευρώ τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής Mapuku και Ouattara για το ότι ο πρώτος δεν έχει προσέλθει στις προπονήσεις και ο δεύτερος για πειθαρχικά παραπτώματα, και οι δυο ποινές θα κοινοποιηθούν στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή στην ΕΠΟ».

Τρεις στο απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού 

3/8/2012

Τρεις στο απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού 
Στους ήδη απόντες Σο και Πίντο, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, προστέθηκε και ο Χουχούμης στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός αριστερός μπακ των «πράσινων» απουσίαζε από το πρόγραμμα λόγω ίωσης.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα αρχικά αφιερώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Μάδεργουελ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Όσοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στον ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ενώ στο τέλος έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Ρομπέρ: «Εμείς το κάναμε εύκολο» 

3/8/2012

Ρομπέρ: «Εμείς το κάναμε εύκολο» 
Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ήταν αυτή που του έδωσε την εκτός έδρας νίκη (2-0) κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα και σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, σύμφωνα με τον Μπερτράν Ρομπέρ.

Ο Γάλλος άσος αναφέρθηκε ακόμη στη ρεβάνς και κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στην Τούμπα.


Αναλυτικά, όσα είπε στον “Sport103fm”:

«Η νίκη δεν ήταν εύκολη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουμε μακριά από την έδρα μας. Ξέραμε ότι πρέπει να σκοράρουμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο πετύχαμε το έργο μας και κάναμε καλό ντεμπούτο».

Για τον επαναληπτικό στη Θεσσαλονίκη: «Είναι σαφώς πολύ σημαντική η εκτός έδρας νίκη. Διευκολύνει τα πράγματα για τον επαναληπτικό. Δεν πρέπει να σταματήσουμε σε αυτό όμως, πρέπει να πάρουμε τη νίκη και στη ρεβάνς για να υπογράψουμε την πρόκριση, να δώσουμε χαρά σε όλους στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο».

Για την ευρωπαϊκή προοπτική του ΠΑΟΚ, αλλά και την δική του πορεία στην ομάδα: «Κυρίαρχος στόχος που θα είναι σημαντικό να επιτευχθεί είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Για εμένα, θέλω όποτε μπορώ να σκοράρω για να βοηθήσω και την ομάδα αλλά και τον εαυτό μου. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να δώσει μαζικά το “παρών” στο γήπεδο γιατί μας βοηθάνε πολύ, να πετύχουμε πολλά γκολ και να το απολαύσουν και αυτοί που θα έρθουν στο γήπεδο».

Κλείνει… τρύπες η Κέρκυρα 

3/8/2012

Κλείνει… τρύπες η Κέρκυρα
Την απόκτηση του Σπύρου Λάμπρου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα η Κέρκυρα, καλύπτοντας ακόμα ένα κενό στο αμυντικό «κομμάτι» της ομάδας.

Την περασμένη σεζόν ο αριστερός μπακ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League 2 με τη φανέλα του Αστέρα Μαγούλας έχοντας 15 συμμετοχές. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο… πνεύμα απόκτησης παικτών κάτω των 24 ετών λόγω της μη αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, διάρκειας δύο ετών, με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Λάμπρου, στον οποίο κι εύχεται κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα φέρει τη νέα σεζόν τον αριθμό φανέλας 22».

Ισπανική ενίσχυση για Βέροια 

3/8/2012

Ισπανική ενίσχυση για Βέροια
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Βέροιας εν όψει της νέας περιόδου στη Σούπερ Λίγκα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόναθαν Λόπεθ Πέρεθ για τον επόμενο χρόνο, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας την περασμένη σεζόν υπερασπιζόταν την «εστία» της Μπούργκος, έχοντας 11 συμμετοχές στην Τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Jonathan Lopez Perez για 1+1 χρόνο».

«Δεν δέχθηκε την πρόταση ο Σίσιτς» 

3/8/2012

«Δεν δέχθηκε την πρόταση ο Σίσιτς» 
Διευκρινήσεις ως προς το θέμα της παραμονής του Μίρνες Σίσιτς στον ΟΦΗ, έδωσε η κρητική ΠΑΕ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, τονίζοντας ξεκάθαρα ότι το… χάσμα των δύο πλευρών είναι οικονομικό, με τον 30χρονο Σλοβένο να μην δέχεται την πρόταση που έγινε.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλοντας να δώσει τέλος στα «σενάρια» της υπόθεσης Σίσιτς σχολίασε ότι δεν προτίθεται να κάνει καμία οικονομική υπέρβαση και θα μείνει πιστή στο οικονομικό πλάνο με το οποίο έχει αποφασίσει να πορευθεί στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Προκειμένου να μην υπάρχει εσφαλμένη ενημέρωση για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μίρνες Σίσιτς, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι στον ποδοσφαιριστή έγινε μια συγκεκριμένη πρόταση, μέσα στο οικονομικό πλάνο που έχει αποφασιστεί για την φετινή αγωνιστική περίοδο, την οποία ο ποδοσφαιριστής δεν δέχθηκε. Αυτή είναι η αλήθεια και οτιδήποτε άλλο αιωρείται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ούτε εκφράζει την θέση της ΠΑΕ.

H ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει επίσης γνωστό ότι θα μείνει πιστή στο οικονομικό πλάνο που έχει καταρτίσει για όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με μεγάλο στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρίας».


«Χανιώτες» οι Ντόε, Νούνιες 

3/8/2012

«Χανιώτες» οι Ντόε, Νούνιες 
Τη φανέλα του Πλατανιά θα φοράνε την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λόρενς Σόκοτα Ντόε και Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Οι δύο παίκτες δοκιμάζονταν τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας και είχαν εξαιρετική απόδοση στο φιλικό που έδωσαν οι Χανιώτες με την Κασσιώπη, με αποτέλεσμα ο προπονητής, Γιάννης Χατζηνικολάου, να εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτησή τους.

Οι ιθύνοντες του Πλατανιά έκαναν το χατίρι στον τεχνικό της ομάδας και προχώρησαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνούς κεντρικού αμυντικού με τη Γουινέα, Ντόε και του Ισπανού πρώην μέσου της Μούρθια, Νούνιες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου των Χανίων:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες και Λόρενς Σόκοτα Ντόε».

Ωστόσο, παρά την απόκτηση δύο ακόμα παικτών οι Κρητικοί δεν φαίνεται να ησυχάζουν, καθώς στις προπονήσεις δοκιμάζεται ο Λευκορώσος τερματοφύλακας Βιτάλι Ζέλουντοκ, του οποίου η απόκτηση ή όχι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.
 

Στάζει «μέλι» για Παναθηναϊκό ο Βελάσκες 

3/8/2012

Στάζει «μέλι» για Παναθηναϊκό ο Βελάσκες
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό σε συνέντευξή του ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες. Ο αμυντικός από τη Βενεζουέλα αναφέρθηκε ακόμη τόσο στον Ζεσουάλντο Φερέιρα, τον οποίο χαρακτήρισε «δάσκαλο», όσο και στον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού», Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βελάσκες στην «talcualdigital»:

Για το ντεμπούτο του στο Champions League:

«Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και ακούς τον ύμνο του Champions League, περνούν πολλά από το μυαλό σου, είναι τρομερό συναίσθημα, όμως δεν μπορούσα να χάσω την αυτοσυγκέντρωση μου, γιατί το παιχνίδι μόλις άρχισε και έπρεπε να δώσω το 100%. Ήταν κάτι που πάντα ονειρευόμουν».

Για το ξεκίνημά του στον Παναθηναϊκό:

«Ειλικρινά δεν περίμενα να παίξω τόσο σύντομα. Ξεκίνησα και στα τέσσερα φιλικά που δώσαμε. Είναι ένα στοίχημα για μένα, αφού ακόμα είμαι στην αρχή».

Για τη Μάδεργουελ:

«Είναι μια κλασική βρετανική ομάδα. Επιχειρεί πάντα να πηγαίνει το παιχνίδι στα άκρα. Έχουν έναν καλό επιθετικό, πολύ ψηλό, ο οποίος θέλει προσοχή ενόψει του επαναληπτικού».

Για τον Μπουμσόνγκ:

«Η εμπειρία του είναι αξιοθαύμαστη. Καθοδηγεί την άμυνα την ώρα του αγώνα. Βοηθάει εμένα, αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου. Μαθαίνω από αυτόν σε κάθε προπόνηση. Είναι απόλαυση να αγωνίζεσαι δίπλα σε παίκτες τέτοιας κλάσης».

Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα:


«Ο δάσκαλος με διορθώνει όπου χρειάζεται, μου δίνει συμβουλές ειδικά στον τομέα της ταχύτητας. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ γρήγορο συγκριτικά με τη Βενεζουέλα. Παράλληλα, το παιχνίδι εδώ είναι πολύ δυνατό, με πολλές επαφές».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και όλοι με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Προς το παρόν συνεννοούμαστε στα αγγλικά, ωστόσο έχω μάθει και κάποιες ελληνικές λέξεις. Αρχικά εξεπλάγην, δεν φανταζόμουν ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μια τόσο δημοφιλής ομάδα. Στην Ελλάδα υπάρχουν 12-14 αθλητικά έντυπα που κάνουν συχνά συνεντεύξεις».

Πράβετς… τέλος! 

3/8/2012

Πράβετς… τέλος!
Η παραμονή στο Πράβετς της Βουλγαρίας έφτασε στο τέλος της για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέμεινε εκεί προκειμένου να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της μετά το Καρπενήσι, όπου δόθηκαν και κάποια φιλικά παιχνίδια.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δούλεψε πολύ με τους παίκτες του, ενώ η εικόνα που έβγαλε ο Ατρόμητος στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ καλή.

Πλέον, επιστρέφουν στην Αθήνα, όπου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις, οι οποίες και θα είναι πιο χαλαρές καθώς η ομάδα μπαίνει σε διαδικασία… Europa League. Μάλιστα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν ρεπό, προκειμένου να βρεθούν για λίγο κοντά στις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους.

Τέλος η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το δανεισμό για ένα έτοις του αμυντικού ποδοσφαιριστή Θωμά Βαγγέλη στην ομάδα της Κορίνθου.

Χωρίς ενημερότητα η ΑΕΚ! 

3/8/2012

Χωρίς ενημερότητα η ΑΕΚ!
Δεν κατατέθηκε τελικά η τροπολογία με την οποία η ΑΕΚ –αλλά και άλλες ΠΑΕ που βρίσκονται στην ίδια θέση- θα μπορούσε να πάρει προσωρινή φορολογική ενημερότητα. Με τη Βουλή να ανοίγει ξανά στις 27 Αυγούστου και το πρωτάθλημα να ξεκινά δυο μέρες νωρίτερα τίθεται πλέον σοβαρό ζήτημα συμμετοχής της «Ένωσης» στη διοργάνωση…

Οι ομάδες που είχαν πρόβλημα σχετικά με τη φορολογική ενημερότητα πίεζαν την κυβέρνηση ώστε σε κάποιο από τα νομοσχέδια που θα έφταναν στη Βουλή να συμπεριληφθεί και ειδική τροπολογία η οποία θα εξασφάλιζε προσωρινή ενημερότητα σε αυτές.

Τελικά, όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε και μετά από αυτήν τη δυσάρεστη εξέλιξη, βρίσκεται στον «αέρα» η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αντιλαμβάνεται πως τώρα πια θα χρειαστεί να βρεθεί λύση εξωκοινοβουλευτικά, αφού η επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η 27η Αυγούστου, όταν ήδη η Σούπερ Λίγκα θα έχει ξεκινήσει.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θέλουν να έρθουν σε επαφή και με τις υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα, προκειμένου να υπάρξει μια κοινή στάση και μετά από παρέμβαση είτε της ΕΠΟ, είτε του Υφυπουργείου Αθλητισμού να δοθεί λύση στο «καυτό» αυτό ζήτημα.


Ενοχλήσεις ο Πουλίδο 

3/8/2012

Ενοχλήσεις ο Πουλίδο
Ο Ρούμπεν Πουλίδο παρακολούθησε ως θεατής το τουρνουά του Μάλες, με τον Άρη να αντιμετωπίζει διαδοχικά Κόμο και Παλέρμο.

Κι αυτό διότι δεν είχαν περάσει παρά μερικές ώρες από την υπογραφή του συμβολαίου του και την μετάβασή του στο Πράτο της Ιταλίας.

Επόμενος αντίπαλος για τους «κίτρινους» η Φιορεντίνα, με τον Ισπανό στόπερ να είναι αμφίβολος για το φιλικό με τους «βιόλα», καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στην γάμπα.

Το φιλικό παιχνίδι με την ιταλική ομάδα είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή. Αν ανταποκριθεί θετικά στην θεραπεία που θ’ ακολουθήσει τότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Σε διαφορετική περίπτωση θα προφυλαχθεί.

Το «9» στο Διαμαντόπουλο 

3/8/2012

Το «9» στο Διαμαντόπουλο
Τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους τη νέα αγωνιστική περίοδο οι παίκτες της Κέρκυρας, ανακοίνωσε η ομάδα. Ο νεαρός Διαμαντόπουλος θα φοράει τον αριθμό 9, ενώ ο Αγρίτης διατήρησε το 10.

Οι οποίοι έδωσαν στην δημοσιότητα και τα νούμερα που θα φοράνε οι παίκτες τους, την επόμενη σεζόν. Αυτά είναι τα εξής: 1.Αναστασόπουλος, 2. Μπουκουβάλας, 4. Πετρούσης, 5. Βενέτης, 6. Σταμογιάννος, 7. Καραλής, 8. Ηλιάδης, 9. Διαμαντόπουλος, 10. Αγρίτης, 11. Μπάρκογλου, 14. Λεόν, 20. Χαμπλ, 21. Κοντοδήμος, 22. Λάμπρου, 23. Γκούμας, 24. Τσοκάνης, 25. Νάστος, 29. Στρατηλάτης, 31. Ζουμπουλάκης, 33. Ζιάμπαρης, 71. Βασιλόγιαννης, 88. Καραπέτσας.

Μένει στον ΠΑΣ ο Νικλητσιώτης 

3/8/2012

Μένει στον ΠΑΣ ο Νικλητσιώτης 
Έπεισε με τις εμφανίσεις του και κερδίζει ένα συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Γιώργο Νικλητσιώτη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Μάλιστα, αγωνίστηκε και σε κάποια φιλικά, στα οποία ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε πως θέλει να έρθει σε συμφωνία μαζί του. Τα υπόλοιπα είναι πλέον… ιστορία. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες.

«Παίρνω τον Άρη σε 24 ώρες, αν…» 

3/8/2012

«Παίρνω τον Άρη σε 24 ώρες, αν…»
Τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες το ενδιαφέρον του για τον Άρη, θα προχωρήσει σε τελικό στάδιο, τόνισε ο παλιός πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Ηλιάδης. Μάλιστα αυτή την ώρα έχει συνάντηση με την «Κοινωνία Μελών Άρη».

«Ζητήσαμε ορισμένα στοιχεία από τη Λέσχη Φίλων Αρη. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά αν υπάρξουν γρήγορες απαντήσεις και εμείς θα δράσουμε άμεσα. Ας μας δώσουν όλα τα στοιχεία και εγώ σε 24 ώρες παίρνω τον Άρη. Δεν μιλάμε για αγορά του πλειψηφικού πακέτου των μετοχών, αλλά για ανάληψη της διοίκησης. Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν στον καιρό τους», δήλωσε στο dikisports.blogspot.

Χτύπησε ο Γκαρσία 

3/8/2012

Χτύπησε ο Γκαρσία 
Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός μέσος χτύπησε σε μια από τις τελευταίες φάσεις της χθεσινής αναμέτρησης με την Μπνέι Γιεχούντα (2-0) και μετά από την μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα, φάνηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξί τετρακέφαλο.

Χάνει τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς στην Τούμπα, ωστόσο εφόσον η αποθεραπεία του εξελιχθεί ομαλά τότε θα προλάβει τα πλέι οφ του Europa League. Εκεί όπου εκτός απροόπτου θα προκριθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Στα υπόλοιπα νέα, μια καινοτομία -για τους Θεσσαλονικείς- είναι να πραγματοποιείται προπόνηση μετά από αγώνες (και το ρεπό να δίνεται μια μέρα μετά). Βεβαίως οι ποδοσφαιριστές του γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Σταφυλίδης.

Κερδισμένος ο Μάχο 

3/8/2012

Κερδισμένος ο Μάχο 
Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στον Πανιώνιο, καθώς ο Γιούργκεν Μάχο κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει στην πρωτοβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα.

Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα είναι τα 366.000 ευρώ που πρέπει να δώσουν οι «κυανέρυθροι» στον Αυστριακό τερματοφύλακα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κατέθεσαν έφεση, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσουν αυτό το ποσό στον παίκτη, η οποία θα εκδικαστεί στις 28 Αυγούστου. Όλα, όμως, δείχνουν ότι η απάντηση που θα λάβουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα είναι αρνητική.

Από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι ή να καταβάλουν κανονικά το ποσό στον Μάχο, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο αυτή την στιγμή ή να έρθουν σε διακανονισμό μαζί του, ώστε να γίνουν ευνοϊκότεροι οι όροι της καταβολής των χρημάτων.

Προπονήθηκε με ΟΦΗ ο Σίσιτς 

3/8/2012

Προπονήθηκε με ΟΦΗ ο Σίσιτς 
Μπορεί τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πολλά για την ΑΕΚ, όμως ο Μίρνες Σίσιτς βρέθηκε κανονικά στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ προκειμένου να προπονηθεί με τους συμπαίκτες. Στο ρεπορτάζ της Ένωσης, ο Σλοβένος είναι ψηλά και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως στο τέλος θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Μάλιστα, νωρίτερα ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τόνισε πως ο παίκτης θα παραμείνει στο Ηράκλειο και δεν θα πάει πουθενά. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης είναι Κρήτη, προπονήθηκε κανονικά και ο Νίκος Αναστόπουλος συνεχίζει να τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Πιο έτοιμος ο ΠΑΣ 

3/8/2012

Πιο έτοιμος ο ΠΑΣ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, είχε ευκαιρίες και εμφανίστηκε καλύτερη από αυτή του Μάντζιου.

Ο Χρήστος Τζάνης ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης με το γκολ που πέτυχε στο 39’. Πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές, οι οποίοι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φέγκρους (71’ Μπαμπινιώτης), Ντάσιος (66’ Αυγενικού), Μιχαήλ, Κολοβέτσιος (46’ Οικονόμου), Τζημόπουλος (46’ Ρουπουλάκου), Λίλα (82’ Γανοτής), Πατσατζόγλου (46’ Κεϊτά), Γεωργίου (82’ Παππάς), Τζάνης (46’ Ντε Βινσέντι), Βίλα (66’ Κωστάκης), Γιάκος (46’ Τοπούζης).

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Γκούμας (79’ Παπαδήμας), Βενέτης (61’ Πετρούσης), Σταμόγιαννος (46’ Λεόν), Χαμπλ (63’ Κρητικός), Γιάντσης (46’ Μπάρκογλου), Καραλής (57’ Τσοκάνης), Διαμαντόπουλος (46’ Καραπέτσας), Βασιλόγιαννης.


«Πετάει» η Βέροια 

3/8/2012

«Πετάει» η Βέροια 
Μετά την «τεσσάρα» στον ΠΑΣ Γιάννινα η Βέροια επικράτησε και του Λεβαδειακού, αυτή τη φορά 1-0 σε νέο φιλικό που έγινε. Η ομάδα του Χάβου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, εκτός από το τέρμα του Ολαϊτάν στο 11’.

Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» του Παράσχου προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες κυρίως με τον Ροτζέριο και τον Ακόστα, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος να πέσει ο ρυθμός του αγώνα.

Βέροια (Μάκης Χάβος): Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Καλτσάς, Μπελόν, Ολαϊτάν, Ιωάννου.

Αγωνίστηκαν και οι: Καντιμοίρης, Σκαθαρούδης, Αμαραντίδης, Ζε Βίτορ, Μπαργκάν, Καρλίνος, Μάνος, Γκιγέρμα

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας, Μεντί, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ζαχούι, Ροτζέριο, Ακόστα, Μουλόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Μίλιεβιτς, Νικολακάκης, Μπουντόπουλος, Ναπολεόνι, Ζανιάς, Μανωλάς, Γκριτζάκης.

«Έφυγαν» 8.000 «πράσινα» διαρκείας 

3/8/2012

«Έφυγαν» 8.000 «πράσινα» διαρκείας
Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς κινούνται τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα έχουν «φύγει» ήδη 8.000 κομμάτια και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως μετά το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ και τη διαφαινόμενη πρόκριση, θα σπάσει και το «φράγμα» των 10.000.




Δίνει απαντήσεις ο Φερέιρα για «Κάρα» 

4/8/2012

Δίνει απαντήσεις ο Φερέιρα για «Κάρα» 
Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις ευθύνες που του καταλογίζονται για την αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη από τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα στη συνέντευξη Τύπου πριν ή μετά τον επαναληπτικό με την Μάδεργουελ για το Champions League.

Ο 66χρονος προπονητής θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από τη δική του θέση και «να ειπωθεί η αλήθεια», όπως έλεγε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του. Ο Φερέιρα τονίζει ότι ήταν ξεκάθαρος από την αρχή και ουδέποτε έθεσε βέτο για την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς χαφ.

Η θέση του εξ’ αρχής η ακόλουθη για την υπόθεση του 35χρονου παίκτη: το διοικητικό σκέλος ανήκει ση διοίκηση και το αγωνιστικό, ποιοι, πόσο και πότε θα παίζουν ανήκει στον ίδιο. Δεν είχε πει κάτι παραπάνω πέρα από αυτό. Άλλωστε, ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τον Καραγκούνη και τον εξέπληξαν τα όσα είδα το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Προχωρούν σε… βελούδινο διαζύγιο

Εν τω μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί ο «τυπάρας» με τον Γιάννη Αλαφούζο και οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε ένα «βελούδινο διαζύγιο». Με τη συγκεκριμένη κίνηση ο γνωστός επιχειρηματίας θέλει να σταματήσει ο θόρυβος που προκλήθηκε χθες, αλλά και τα σενάρια για το ποιος φταίει περισσότερο.

Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ανέφερε προχθές το βράδυ ότι το θέμα της παραμονής του Καραγκούνη είναι ανοιχτό. Και το ανέφερε, αφού πρώτα είχε μιλήσει με τον 35χρονο χαφ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, το βράδυ της Πέμπτης ο Αλαφούζος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή κι αποφάσισαν να έχουν νέα επαφή την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, ώστε να κλείσουν ραντεβού μετά τον αγώνα με τη Μάδεργουελ.

Και χαφ και Κουίνσι!

Μεταγραφικά θέματα και όσα ζητήματα αφορούν το ρόστερ του Παναθηναϊκού συζήτησαν ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Κώστας Ελευθεράκης στο τέλος της χθεσινής προπόνησης. Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν το «τριφύλλι» να πάρει έναν ακόμα παίκτη που θα παίζει στον άξονα (εσωτερικός χαφ και «δεκάρι»), εφόσον δεν υπάρξει κάποια έκπληξη μετά τον επαναληπτικό με την Μάδεργουελ.

Ήδη ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάζεται να εξετάζει τις περιπτώσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με κάποιων από αυτούς. Η διοίκηση θα επιδιώξει να «τρέξει» την έβδομη μεταγραφή της μετά τη ρεβάνς με τους Σκοτσέζους.

Στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν αποκλείουν και την περίπτωση του Κουίνσι Οβούσου. Θα περιμένουν να δουν και την κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League, που θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή και ίσως αποφασίσουν να ρισκάρουν κι ας μην υπάρχει οικονομική άνεση.

«Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν» 

4/8/2012

«Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν» 
Το 5ο του γκολ σε 17 ευρωπαϊκές συμμετοχές πέτυχε ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε τις ευεργετικές συνέπειες για την ψυχολογία του ίδιου και των συμπαικτών του στον ΠΑΟΚ, μετά το «διπλό» στο Ισραήλ κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα.

Ο διεθνής επιθετικός και εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας που δημιουργεί ο Γιώργος Δώνης μίλησε στη SportDay, μεταξύ άλλων και για το πρώτο ματς του «Δικέφαλου του Βορρά» στο Europa League.

«Το αποτέλεσμα είναι πράγματι καλό, αλλά αν δεν τελειώσει κι ο επαναληπτικός, δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Σε κάθε περίπτωση δείξαμε ότι είμαστε μία κλάση ανώτεροι από τους αντιπάλους», επισήμανε ο 23χρονος άσος.

Για τα κέρδη που αποφέρει αυτό το αποτέλεσμα στα αποδυτήρια της ομάδας, σημείωσε: «Καλή ψυχολογία. Το χρειαζόμασταν κι εμείς οι παίκτες, αλλά σίγουρα και οι προπονητές. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο. Και όταν ένας παίκτης ή μία ομάδα έχει ψυχολογία, μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα».

*Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κλάους Αθανασιάδη στο σημερινό φύλλο (4/8) της SportDay.

Εγκρίνει και ο Σάντος

Η αποχώρηση του Στέλιου Μαλεζά «υποχρεώνει» τον ΠΑΟΚ να βρει τον αντικαταστάτη του, δεδομένου ότι οι Κατσικάς, Κουμάλο και ο ταλαντούχος πλην όμως άπειρος Ιντζίδης δεν επαρκούν για να σηκώσουν όλο το βάρος στη διάρκεια της σεζόν στο κέντρο της άμυνας. Οι Θεσσαλονικείς τον έχουν εντοπίσει (το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει) στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει επέλθει συμφωνία με τον νεαρό άσο, αλλά όχι και με την ομάδα του. Εξάλλου, για τις δυνατότητές του, έχει εκφραστεί θετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την συγκεκριμένη αγορά.

Σε αναμονή του Σηφάκη

Στον ΠΑΟΚ διατείνονταν ότι δεν θα περιμένουν για πολύ τον Μιχάλη Σηφάκη, πριν στραφούν σε άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Ωστόσο ο διεθνής άσος παραμένει ψηλά στη λίστα του, καθώς εκτιμάται ότι στο διόλου απίθανο σενάριο που τελικώς δεν βρει αυτό που ψάχνει στο εξωτερικό, θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχουν καταθέσει. Παράλληλα βεβαίως επεξεργάζονται κι άλλες λύσεις, εκτός από αυτής του Κρητικού.

Ψάχνοντας μία λύση… 

4/8/2012

Ψάχνοντας μία λύση… 
Δεν χάνουν την ελπίδα τους στην ΑΕΚ για θετική έκβαση στην υπόθεση με την προσωρινή ενημερότητα και τη συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Για αυτό τον λόγο η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα προχωρήσει σε μία σειρά από κινήσεις που αφορούν την παρουσία της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στην Ένωση θεωρούν ότι το θέμα θα ολοκληρωθεί θετικά, με τις ομάδες να ξεκινούν το πρωτάθλημα και να παίρνουν μια μικρή παράταση για να διευθετήσουν τις εκκρεμότητές. Αν, όμως, δεν τα καταφέρουν, θα υπάρξουν σημαντικές κυρώσεις.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ανδρέας Δημητρέλος να έχει επικοινωνία, ίσως και συνάντηση, με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Πρόθεση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ να ενημερωθεί για τα επόμενα βήματα που χρειάζεται να γίνουν, ώστε να αποφευχθεί η απουσία της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα. Άλλωστε, τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελούσε πλήγμα για την ίδια τη Σούπερ Λίγκα.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι η Εφορία. Οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν και η «Ενωση» δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους οπαδούς της στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λόγω των χρεών προς την Εφορία.

Η ΠΑΕ μη πληρώνοντας τις δόσεις Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου βγήκε αυτομάτως εκτός ρύθμισης για τις (πλην του άρθρου 44) οφειλές της προς την Εφορία. Με μη διακανονισμένα χρέη προς την Εφορία και δίχως φορολογική ενημερότητα, είναι αδύνατο η ΦΑΕ Αθηνών να τυπώσει εισιτήρια στους «κιτρινόμαυρους». Ειδικά από τη στιγμή που υποβόσκει η κόντρα με τον διευθυντή της, Σταύρο Καββαδία.

Η... δουλειά μπορεί να γίνει και χωρίς την ενημερότητα. Αρκεί να υπάρχει καλή θέληση και η ΑΕΚ να μπει σε νέα ρύθμιση χρεών πληρώνοντας την προκαταβολή (περίπου 700.000 ευρώ). Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ –όσο δεν θα έχει ενημερότητα– θα πρέπει να τηρεί ευλαβικά τον μηνιαίο διακανονισμό (για να μη δίνει δικαιώματα) και να παρακαλά να δείχνει κατανόηση η ΦΑΕ.

Συμφωνία για Κουτρουμπή

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας της ΑΕΚ με την Καλλιθέα για τον Γιώργο Κουτρουμπή. Συγκεκριμένα, εκείνο που το θέμα απομένει οι δύο ομάδες να τα βρουν και στην προκαταβολή. Ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Βλάχου, όπως και ο επιθετικός Φουρτάδο της Παναχαϊκής. Για τον Πορτογάλο εξακολουθούν να υπάρχουν επαφές.

Επικοινωνία υπήρξε και με τον μάνατζερ του Μητρόπουλου, η υπόθεση του οποίου δύσκολα θα προχωρήσει, λόγω των απαιτήσεων του Παναιτωλικού. Στους παίκτες που θέλει ο Βλάχος βρίσκεται και ο Μίρνες Σίσιτς.

Παίρνει Ίλιτς ο ΠΑΣ 

4/8/2012

Παίρνει Ίλιτς ο ΠΑΣ
Σε μία ακόμη απόκτηση ποδοσφαιριστή προχωρά ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τον Γιώργο Νικλητσιώτη αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσουν εκείνη του Μπράνα Ιλιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός παρακολούθησε από κοντά την επικράτηση του «Άγιαξ της Ηπείρου» επί της Κέρκυρας και όλα δείχνουν ότι σήμερα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ίλιτς είναι 27 ετών και υπήρξε μια φορά διεθνής με την εθνική Σερβίας (σε φιλικό με την Νότια Κορέα στις 3 Ιουνίου 2011).

Στα Γιάννενα βρίσκεται από χθες και τον συνοδεύει ο μάνατζέρ του.

«Φέτος μπορώ και θα βοηθήσω» 

4/8/2012

«Φέτος μπορώ και θα βοηθήσω» 
Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις το φετινού Άρη, ελπίζει να αποτελέσει ο Μπάμπης Οικονομόπουλος. Μιλώντας στην SportDay από το Πράτο στην Ιταλία, όπου προετοιμάζονται οι «κίτρινοι» εμφανίζεται αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Τι αναφέρει για το συμβόλαιό του και το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Αρχικά αναφερόμενος στο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη, σχολίασε: «Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά το διάστημα των δύο εβδομάδων στην Ιταλία. Στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας δουλέψαμε περισσότερο και έχουμε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο. Φάνηκε μέσα από τα φιλικά ότι ο Άρης φέτος θα είναι μία ομάδα που θα δέχεται δύσκολα γκολ. Το πρόβλημα στην επίθεση σιγά σιγά, μέρα με την ημέρα προσπαθούμε να το βελτιώσουμε».

Το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της περιόδου, ωστόσο αισιοδοξεί ότι δεν θα είναι και η τελευταία του στον Άρη: «Είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται στον Άρη. Έχω γίνει Άρης μέσα από τα χρόνια που ζω στη Θεσσαλονίκη. Οι δυσκολίες, οι χαρές και οι λύπες που πέρασα, με έχουν κάνει Άρη. Το πρώτο μου μέλημα είναι να κάνω μία καλή χρονιά φέτος, με συμμετοχές, για να μπορέσω να πείσω τη διοίκηση να μου κάνει ένα καινούριο συμβόλαιο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, είπε ότι ήδη έχει ξεπεραστεί. «Πάνω στην προπόνηση πάντα υπάρχει ένταση, αυτό γίνεται σε όλα τα αθλήματα και λόγω αυτής της έντασης παρασύρθηκα και δημιουργήθηκε αυτό το επεισόδιο. Το θέμα
 θεωρείται λήξαν, όμως. Παντού και πάντα συμβαίνουν αυτά, αλλά πλέον έχει ξεπεραστεί».

«Γλυκοκοιτάζει» Τσιρίλο η Κέρκυρα 

4/8/2012

«Γλυκοκοιτάζει» Τσιρίλο η Κέρκυρα 
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από χθες στην Κέρκυρα όσον αφορά το ενδιαφέρον της τοπικής ομάδας για την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός στόπερ φέρεται να βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα των «Φαιάκων», όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υπάρξει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρόθεση του 35χρονου παίκτη είναι να μείνει στην Ελλάδα, κοντά στην οικογένειά του, και οι διοικούντες την ΠΑΕ θεωρούν ότι η περίπτωση τους αποτελεί ιδανική λύση για τον ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέρκυρα έχει δικαίωμα να κάνει μία ακόμη μεταγραφή για παίκτη άνω των 24 ετών και αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα του Μαϊστόροβιτς, όλα είναι πιθανά για την παραπάνω υπόθεση.

Ελπίζουν για Σουμπίνιο στο Περιστέρι 

4/8/2012

Ελπίζουν για Σουμπίνιο στο Περιστέρι
Αισιόδοξοι παρουσιάζονται στον Ατρόμητο για την υπόθεση του Σουμπίνιο.

Οι Περιστεριώτες θεωρούν ότι αρκετά σύντομα θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας ο Σουμπίνιο, ο οποίος θα μείνει εκτός από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στους «κυανόλευκους», λόγω της παρουσίας του Ντούσαν Μπάγεβιτς και τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Europa League.

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν αύριο από την Ολλανδία και είναι αρκετά πιθανό τη Δευτέρα να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Καθοριστικό τετ-α-τετ με Δασκαλάκη 

4/8/2012

Καθοριστικό τετ-α-τετ με Δασκαλάκη
Συνάντηση με τον Σήφη Δασκαλάκη θα έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Μάνθος Πουλινάκης, αφού στον ΟΦΗ θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο με τα μεταγραφικά ζητήματα. Οι Κρητικοί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της παραπάνω υπόθεσης και οι δύο πλευρές θα τα πουν στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, με ενδιαφέρον αναμένεται και η άφιξη του Τσιρίλο στην Ελλάδα τη Δευτέρα. Εκτός από τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Ιταλός στόπερ φαίνεται ότι αρέσει και στην Κέρκυρα και περιμένουν όλοι να ενημερωθούν για τις προθέσεις του.

Παράλληλα, ανοιχτή φαίνεται πως παραμένει και η υπόθεση του Σίσιτς, αφού και χθες ο Σλοβένος προπονήθηκε στο Ηράκλειο.

Προχωράει κανονικά του Πόι 

4/8/2012

Προχωράει κανονικά του Πόι 
Σε πολύ καλό δρόμο δείχνει ότι οδεύει το θέμα του Μάουρο Πόι για τον Λεβαδειακό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα και θα έχει νέες επαφές με τους Βοιωτούς.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε παρατηρηθεί διαφορά στο οικονομικό, όμως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές κοντά σε οριστική συμφωνία
 
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου