ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Στο «ψυγείο» ο Χάιντσε

Στο «ψυγείο» ο Χάιντσε 

1/8/2012 ΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Στο «ψυγείο» ο Χάιντσε
Ο Γκαμπριέλ Χάιντσε δεν υπολογίζεται από τη Ρόμα και ήρθαν και οι… αποδείξεις. Ο Αργεντινός αριστεροπόδαρος αμυντικός, που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «τζιαλορόσι», που θα κάνουν προετοιμασία στο Ίρντνινγκ της Αυστρίας.

Ο 34χρονος άσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και οι «ερυθρόλευκοι» φημολογείται έντονα πως είναι σε επαφές με τους Ρωμαίους για την απόκτησή του, ακόμη κι ως ελεύθερου.

Ο Χάιντσε μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία τόσο ως στόπερ, όσο και σαν αριστερός μπακ, καλύπτοντας δύο «ανάγκες» που έχει διαγνώσει στο ρόστερ των Πειραιωτών ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η Ρόμα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ιβάν Πίρις από τη Σάο Πάουλο. Η μεταγραφή του 23χρονου Ουρουγουανού δεξιού μπακ ίσως σημαίνει πως δεν τίθεται πλέον ζήτημα απόκτησης του Βασίλη Τοροσίδη από την ιταλική ομάδα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου