ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Βίλεμ - Ολυμπιακός 2-3 (videos)

Βίλεμ - Ολυμπιακός 2-3(videos)

4/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Η άμυνα του Ολυμπιακού προβλημάτισε στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη με περισσότερους ενδεκαδάτους πήραν τη φιλική νίκη απέναντι στην Βίλεμ. Εξαιρετικοί Φετφατζίδης, Ντιόγκο, δύο γκολ ο Τζιμπούρ, ένα ο Πάντελιτς.
Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Βίλεμ, όμως το συμπέρασμα ήταν ένα: Υπήρχε πρόβλημα στα μετόπισθεν και ποιότητα από την μέση και μπροστά. Με την ίδια ευκολία που έκαναν λάθος στην άμυνα οι Πειραιώτες, έτσι δημιουργούσαν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Να ξεκαθαρίσουμε, πως τα περισσότερα λάθη έγιναν στο πρώτο μέρος, όπου έπαιζε στην άμυνα ο Μανωλάς με τον Ντιελνά σέντερ μπακ (ο δεύτερος λογικά δεν θα μείνει), ο άπειρος Καραγκούνης δεξί μπακ και ο Ποτουρίδης αριστερό μπακ.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν ξεκίνησαν πολύ καλά, με τον Τζιμπούρ να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Λυκογιάννη, όμως από το 20ο λεπτό και έπειτα, έριξαν στροφές και βρέθηκαν ξαφνικά να χάνουν (2-1), μα πάνω απ' όλα να προβληματίζουν. Να προβληματίζουν τόσο για την άμυνά τους, όσο και για την αναρχία στο παιχνίδι τους.

Ο Ζαρντίμ αποφάσισε να αλλαξει το 4-3-3 σε 4-4-2 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, εκανε και  αρκετές αλλαγές και έτσι η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε και η ανατροπή ήρθε.
Κορυφαίοι για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο κινητικός, εντυπωσιακός και ουσιαστικός Φετφατζίδης και ο ορεξάτος, αέρινος και ανεβασμένος Ντιόγκο.
Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον εκτελεστή Τζιμπούρ, τον σταθερό Σιόβα και τον πολύ καλό Παπάζογλου που έβγαλε τη σέντρα στο 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βίλεμ: Μιουλ, Φαν Μπούουρεν, Φαν ντερ Ράιτ, Πικέ, Μούλντερ, Σνάιντερς, Χέμχουτς, Χότσερ, Μίσιτζαν, Χάαστρουπ, Βόσεμπελτ

Ολυμπιακός: Κάρολ, Ιμπαγάσα (46' Παπάζογλου), Φέισα (46' Σιόβας), Τζιμπούρ (77' Μήτρογλου), Καραγκούνης (42' Πάντελιτς) (90' Σουμπίνιο), Βλαχοδήμος  (59' Ντιόγκο), Φετφατζίδης (77' Αμπντούν), Μανωλάς (74' Τοροσίδης), Λυκογιάννης (74' Τάτος), Ντιελνά (60' Μανιάτης), Ποτουρίδης (60' Χολέμπας).

Ο αγώνας

Ξεκίνημα με "ερυθρόλευκο" γκολ (0-1)
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε να ξεκινήσει η ομάδα του με το αγαπημένο του 4-3-3. Την "ερυθρόλευκη" εστία υπερασπίστηκε ο Κάρολ, σέντερ μπακ ήταν οι Ντιελνά και Μανωλάς, δεξιά ήταν ο Καραγκούνης, αριστερά ο Ποτουρίδης, η τριάδα των χαφ απαρτιζόταν από τους Ιμπαγάσα, Φέισα και Λυκογγάννη, ενώ στην επίθεση ήταν ο Βλαχοδήμος (δεξιά), Φετφατζίδης (αριστερά) και Τζιμπούρ (φορ).

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και με ωραία κυκλοφορία της μπάλας κατάφεραν από το 3ο μόλις λεπτό να ανοίξουν το σκορ. Όλα ξεκίνησαν από πλάγιο του Ποτουρίδη που έδωσε στον Λυκογιάννη, εκείνος από τα αριστερά εντός περιοχής πάσαρε αμέσως στον Τζιμπούρ και ο Αλγερινός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βίλεμ.

 Οι παίκτες του Ζαρντίμα τα πήγαιναν αρκετά καλά στην αρχή, χωρις να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ανάπτυξη και χωρίς να απειλούνται ουσιαστικά από τους Ολλανδούς. Όλα αυτά μέχρι το 20ο λεπτό, αφού από 'κει και πέρα, ήρθε η... κατάρρευση. Ο Βόσεμπελτ ισοφάρισε στο 23' σε μια φάση όπου η "ερυθρόλευκη" άμυνα κοιμόταν και έδωσε φτερά στην ομάδα του.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, έμοιαζαν να έχουν χάσει την αυτοσυγκέντρωσή τους, προσπαθούσαν να επιτεθούν από τα πλάγια και με ατομικές ενέργειες, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ στην άμυνα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα, κυρίως από την δεξιά πλευρά (εκεί που έπαιζε ο ο άπειρος Καραγκούνης).

Δειτε τα goal και τα highlights του πρώτου μέρους




Το 4-4-2 του Ζαρντίμ
Λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, επέλεξε να αλλάξει σύστημα και παίξει με 4-4-2, βάζοντας στη θέση του Καραγκούνη τον Μάρκο Πάντελιτς. Στα επόμενα 3 λεπτά, ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Βλαχοδήμο δεξί μπακ, τον Λυκογιάννη δεξί χαφ, τον Φέισα με τον Ιμπαγάσα στο κέντρο, τον Ποτουρίδη με τον Φετφατζίδη στην αριστερή πτέρυγα, τον Μανωλά με τον Ντιέλνα στο κέντρο της άμυνας και τους Πάντελιτς-Τζιμπούρ στην επίθεση.

 Στην επανάληψη, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ διατήρησε το 4-4-2, όμως άλλαξε τους παίκτες στα χαφ. Οι Ιμπαγάσα και Φέισα βγήκαν, οι Παπάζογλου και Σιόβας μπήκαν, με τον πρώτο να παίζει δεξί μπακ και τον δεύτερο να αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή δίπλα στον Λυκογιάννη, ενώ ο Βλαχοδήμος προωθήθηκε αριστερά στο κέντρο.

Το πρόσωπο των "ερυθρολεύκων" βελτιωνόταν όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως το πρόβλημα στην άμυνα παρέμενε, με αποτέλεσμα οι Ολλανδοί να απειλούν τον Κάρολ, κυρίως από στημένες φάσεις στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Με την ολοκλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Ζαρντίμ έκανε άλλες τρεις αλλαγές. Έβαλε τον Χολέμπας αντί του Ποτουρίδη, τον Ντιόγκο αντί του Βλαχοδήμου και τον Μανιάτη αντί του Ντιέλνα που έπαιξε δίπλα στον Λυκογιάννη, με αποτέλεσμα ο Σιόβας να γυρίσει στα μπακ.

Ο Τζιμπούρ ξαναχτύπησε (2-2)...

Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν καλύτερο τα επόμενα λεπτά και το γκολ της ισοφάρισης δεν άργησε να έρθει. Ο κορυφαίος του αγώνα Φετφατζίδης, σημάδεψε το δοκάρι στο 62', όμως ο Τζιμπούρ ήταν πιο εύστοχος δύο λεπτά αργότερα. Ο Παπάζογλου έβγαλε θαυμάσια σέντρα από τα δεξιά, ο Πάντελιτς δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Τζιμπούρ στην επαναφορά έκανε το 2-2.

Οι αλλαγές συνεχίστηκαν από τον προπονητή του Ολυμπιακού και στο 77' η ομάδα έπαιζε με τους: Κάρολ (τερματοφύλακας), Παπάζογλου-Σιόβας (σέντερ μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Μανιάτης-Τάτος (χαφ), Ντιόγκο (αριστερό χαφ), Αμπντούν (δεξί χαφ), Πάντελιτς-Μήτρογλου στην επίθεση.
Όπως καταλαβαίνετε αυτή η ενδεκάδα έχει πιο πολλούς εμπειρους ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές και έτσι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα στα τελευταία λεπτά.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το 2-2 θα μείνει λογικά μέχρι το τέλος, ο εξαιρετικός Ντιόγκο μάγικη πασα στον Μητρογλου ανατροπη και πεναλτυ ο Πάντελιτς σκόραρε και εκανε το τελικο Βιλεμ-Ολυμπιακος 2-3



 Και ο ψηφιακος πινακας εγραψε......


Δειτε στο βιντεο αυτο ολα τα γκολ και ολα τα highlights μαζεμενα...




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου