ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Mάντζαρης: "Να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας"

Mάντζαρης: "Να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Ο Μάντζαρης δήλωσε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι διατηρήσει να υπερασπιστεί τους τίτλους που κατέκτησε. Θεωρεί σημαντικό που έμεινε ο κορμός της ομάδας και στάθηκε στην σημασία της παρέας.
Στο ραδιόφωνο του Πειραιά, "Κανάλι Ένα 90.4", μίλησε ο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 22χρονος γκαρντ τόνισε πως στόχος των Πειραιωτών είναι να υπερασπιστούν τους τίτλους τους τη νέα σεζόν, αν και θα είναι δύο φορές πιο δύσκολο να συμβεί αυτό. Παράλληλα, επεσήμανε την σημασία της διατήρησης του κορμού, ενώ τόνισε πως οι παίκτες είναι μία παρέα μεταξύ τους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ο Έλληνας διεθνής μίλησε τηλεφωνικά από το νησί της Μυκόνου όπου κάνει διακοπές μαζί με τους συμπαίκτες του. Πήγε για το τριήμερο εκεί, καθώς από Δευτέρα επιστρέφει στις ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει το ότι ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, σχολίασε: "Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη απόλυτα. Το καταλαβαίνουμε σιγά-σιγά από τις αντιδράσεις του κόσμου.

Έχουμε πάει μαζί με τα παιδιά διακοπές (στη Μύκονο) και όποτε συναντούσαμε τον κόσμο μας χαιρέταγε, μας αγκάλιαζε, μας αποθέωνε.

Και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το να αναγνωρίζει την προσπάθεια σου ο κόσμος.

Επίσης, διαβάζουμε κείμενα στο ίντερνετ, βλέπουμε καταπληκτικά βίντεο-αφιερώματα για εμάς που έχει φτιάξει ο κόσμος, φωτογραφίες και καταλαβαίνουμε σιγά-σιγά το τι έχουμε καταφέρει, το ότι είμαστε Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Για το γεγονός πως πήγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί για διακοπές, σχολίασε: "Είπα στα παιδιά ότι πως να μην πέρναμε τους τίτλους, όταν έχουμε δημιουργήσει μία τόσο ωραία παρέα, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Παρά το γεγονός πως τελειώσαμε την σεζόν τον Ιούνη και αμέσως μετά ξεκινήσαμε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα και ύστερα είχαμε το ταξίδι στη Βενεζουέλα, δεν είπαμε να φύγουμε μακριά ο καθένας και να μην βλέπει ο ένας τον άλλον. Αντιθέτως, κανονίσαμε να πάμε και διακοπές μαζί. Εγώ, ο Παπανικολάου, ο Πρίντεζης, ο Κατσίβελης, συναντήσαμε τον Σπανούλη. Όλοι μαζί. Δείγμα του πολύ καλού κλίματος και της ωραίας ατμόσφαιρας που υπάρχει στην ομάδα. Όλα τα παιδιά είμαστε φίλοι, έχουμε "δεθεί" μεταξύ μας και περνάμε πολύ ωραία".

Για τη νέα χρονιά, τόνισε: "Πάμε για καινούρια πράγματα. Και το σημαντικό είναι πως θα πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί που τελειώσαμε. Πρέπει καταρχάς να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας. Τόσο το Πρωτάθλημα Ελλάδας, όσο και την Ευρωλίγκα. Είναι θετικό το γεγονός πως το ρόστερ έχει μείνει ως έχει σε ποσοστό 90%. Έχει μείνει αναλλοίωτος ο βασικός κορμός των παικτών και αυτό είναι πολύ σημαντικό και καλό ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έχω μάθει μόνο ο Μάρκο (Κέσελ) έχει φύγει, αλλά και αυτό δεν ξέρω αν είναι και σίγουρο. Ίσως και να μείνει. Περιμένουμε και την απάντηση του Τζόι (Ντόρσεϊ). Μακάρι να συνεχίσει μαζί μας. Έχουμε ένα νέο προπονητή, ο οποίος έχει την δική του φιλοσοφία και θα χρειαστούμε ένα διάστημα μέχρι να την μάθουμε, όπως και τον τρόπο που δουλεύει. Δε νομίζω πως θα έχουμε άγχος. Πέρσι μας το είχε αποβάλλει ο κ. Ίβκοβιτς.

Για το πως θα ξεκινήσει η σεζόν, επεσήμανε: "Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Καταρχάς χάσαμε, αν μπορώ να το πω έτσι, το... μαξιλαράκι του ότι ο κόσμος δεν έχει από εμάς μεγάλες βλέψεις. Τώρα έχει και είναι λογικό. Δεν έχουμε πλέον ελαφρυντικά. Επίσης, πλέον, είμαστε ομάδα, έχουμε "δέσει" μεταξύ μας και ξέρει ο ένας τον άλλον. Δεν θα είναι αναγνωριστικό το ξεκίνημα μας, όπως πέρσι, όπου κάναμε ορισμένες ήττες, καθώς μέχρι τον Γενάρη δεν μπορούσαμε να νικήσουμε εκτός έδρας στην Ευρώπη. Ο κόσμος έχει, πλέον, απαιτήσεις και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και όπως πρέπει από το ξεκίνημα".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα του, απάντησε: "Όσο δύσκολο είναι το να κατακτήσεις και να φτάσεις στην κορυφή, άλλο τόσο είναι το να διατηρηθείς εκεί. Δεν θα είναι εύκολο. Θα έλεγα είναι δύο φορές πιο δύσκολο. Στον Ολυμπιακό είμαστε και θα προσπαθήσουμε και την ερχόμενη χρονιά για το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι το να χτίσουμε μία αυτοκρατορία στην Ελλάδα και να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Δεν θέλουμε ότι πετύχαμε να γίνει πυροτέχνημα. Θέλουμε να έχει συνέχεια και διάρκεια. Στόχος μας να διατηρήσουμε τους τίτλους μας".

Για το αν πίστευε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, είπε: "Όταν φτάνεις στο Φάιναλ Φορ, όλα μπορούν να συμβούν. Εγώ ήμουν από αυτούς που το πίστευα. Αποδείξαμε πως όταν θέλεις κάτι πολύ και δεν το παρατάς, όλα μπορούν να συμβούν".

www.redplanet.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου