ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Χάινς και Λο "ψήνουν" τον Ντόρσεϊ

Χάινς και Λο "ψήνουν" τον Ντόρσεϊ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Oι Χάινς και Λο έχουν ξεκινήσει το "ψηστήρι" στον Ντόρσεϊ, προσπαθώντας να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η υπομονή τελειώνει και στον Πειραιά θέλουν σύντομα μία απάντηση.
Όπως θα έχετε διαβάσει αρκετές φορές, ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι... ειδική περίπτωση. Διαθέτει μία ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση ως άνθρωπος. Όσοι τον ξέρουν καλά σχολιάζουν πως πρόκειται για ένα παιδί σε σώμα γίγαντα. Θέλει λοιπόν ειδική μεταχείριση το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Ναι, σίγουρα, ο Τζόι Ντόρσεϊ έχει θέσει ως προτεραιότητα του το να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον Ολυμπιακό.

Ναι, σίγουρα τον ενδιαφέρει να κάνει και ένα καλό συμβόλαιο αν αποφασίσει να επιστρέψει στον Πειραιά.

Όμως, για να πάρουν οι ερυθρόλευκοι το "OK" του Αμερικανού σέντερ χρειάζεται να τον προσεγγίσουν περισσότερο ανθρώπινα και λιγότερο επαγγελματικά.

Να τον κάνουν να νιώσει "ζεστά", να τον κάνουν να αισθανθεί πως πραγματικά τον θέλουν στην ομάδα, αλλά και πως τον υπολογίζουν.

Να τον κάνουν να καταλάβει πως στο μεγάλο λιμάνι τον περιμένει η "δεύτερη οικογένεια του", η ομάδα του, οι συμπαίκτες του, οι φίλοι του.

Και το λέμε αυτό διότι ο Τζόι Ντόρσεϊ ψυχολογικά στο τέλος της σεζόν δεν ήταν και στα καλύτερα του, παρά τους τίτλους που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, καθώς ένιωθε πως του λείπει η οικογένεια του, οι δικοί του άνθρωποι, και περίμενε με ανυπομονησία να τελειώσει η σεζόν ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Είναι ολίγον κυκλοθυμικός, καθώς ενώ πριν λίγους μήνες τόνιζε πως θα ήθελε να μείνει για πάντα στους ερυθρόλευκους, ξαφνικά ένιωσε την άμεση ανάγκη να γυρίσει στις ΗΠΑ.

Πέρα όμως από την διοίκηση του Ολυμπιακού, τις τελευταίες μέρες τόσο ο Κάιλ Χάινς, όσο και ο Έισι Λο, δηλαδή οι δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία με τον Τζόι Ντόρσεϊ, προσπαθώντας με τον τρόπο τους και με τις κουβέντες τους να τον πείσουν να επιστρέψει στον Πειραιά, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους και τη νέα σεζόν.

Χάινς και Λο, λοιπόν, έχουν ξεκινήσει το "ψηστήρι" στον Ντόρσεϊ  και στον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν την τελική απόφαση του παίκτη. Όπως έχουμε αναφέρει η υπομονή τους τελειώνει και θέλουν σύντομα μία απάντηση από τον Αμερικανό σέντερ.

Έχουν δείξει τεράστια κατανόηση στο θέμα του Τζόι, αλλά δεν γίνεται να περιμένουν και άλλο ακόμη, καθώς αν δεν μείνει θα χρειαστεί να ψάξουν τον αντικαταστάτη του. Και θέλουν να τον βρουν τώρα που υπάρχουν καλές περιπτώσεις και όχι μετά που και να θέλουν δεν θα βρίσκουν.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου