ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

1/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

Επέστρεψε στη Ξάνθη 

1/8/2012

Επέστρεψε στη Ξάνθη
Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Γκλέισον Σάντος είναι από την Τετάρτη και πάλι παίκτης της SKODA Ξάνθη, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ο 30χρονος άσος είχε αγωνιστεί με τους Ακρίτες το 2010-2011, έχοντας 13 συμμετοχές, ωστόσο στο τέλος της σεζόν είχε αποχωρήσει, ωστόσο επέστρεψε στο ξανθιώτικο σύλλογο για δεύτερη φορά.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή GLEISON SANTOS».

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Γκλέισον Σάντος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποτελώ και πάλι μέλος της SKODA ΞΑΝΘΗ. Δυστυχώς κάποιοι οικογενειακοί λόγοι στο παρελθόν, δεν είχαν επιτρέψει και σε μένα αλλά και στην ομάδα να συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω και την Διοίκηση αλλά και τους ανθρώπους της ξανθιώτικης ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Προσωπικά είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην SKODA ΞΑΝΘΗ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να παρουσιαστούμε δυνατοί στις νέες προκλήσεις». 

Αποχαιρέτησε τη Βέροια 

1/8/2012

Αποχαιρέτησε τη Βέροια
Παρελθόν από τη Βέροια αποτελεί ο Στέφανος Καπίας, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη βρει το νέο σταθμό στην καριέρα του, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Εθνικό Γαζώρου, ώστε να συνεχίσει στη Football League.

Την περασμένη σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Έλληνας μέσος είχε λίγες συμμετοχές και συγκεκριμένα πέντε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Καπία. Η Π.Α.Ε. Βέροια ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

Όσοι πιστοί προσέλθετε

1/8/2012

Όσοι πιστοί προσέλθετε…
Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις του και στους «κυανέρυθρους» συνεχίζουν να κινούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων τους. Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τετάρτη οι Νεοσμυρνιώτες, ενημερώνουν τους φίλους τους πως θα συνεχιστεί με δόσεις η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και την έναρξη της Σούπερ Λίγκας και γνωστοποιούν τις τιμές και τους τρόπους διάθεσής των.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως η πώληση εισιτηρίων διαρκείας με δόσεις, παρατείνεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Σκοπός, φυσικά, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε, όσο το δυνατόν, περισσότερους φίλους της ομάδας, μέσα σε αυτή την οικονομικά δύσκολη εποχή, να προμηθευτούν με ευνοϊκούς όρους εισιτήρια διαρκείας.

Για τον λόγο αυτό, συνεχίζεται καθημερινά (08:00-20:00) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει με πέντε άτοκες μηνιαίες δόσεις, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας ή καταβολής του αντιτίμου σε τράπεζα.

Επίσης, ανακοινώνεται πως τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα VIP κοστίζουν πλέον 2000 ευρώ από 2500 που ήταν η αρχική τους τιμή.

Θύρα 2: 150 ευρώ (ετήσιο), 250 ευρώ (διετές).
Θύρα 4: 250 ευρώ (ετήσιο), 400 ευρώ (διετές)
Θύρα 7: 250 ευρώ (ετήσιο), 400 ευρώ (διετές)
Θύρα 5 Α, Γ: 400 ευρώ (ετήσιο), 700 ευρώ (διετές)
Θύρα 6 Α, Γ: 400 ευρώ (ετήσιο), 700 ευρώ (διετές)
Θύρα 5 Β: 800 ευρώ (ετήσιο), 1500 ευρώ (διετές)
Θύρα 6 Β: 800 ευρώ (ετήσιο), 1500 ευρώ (διετές)
VVIP: 2000 (ετήσιο)
Θύρα 3: Τα εισιτήρια της θύρας 3 θα διανεμηθούν από τους Πάνθηρες.

Διαρκείας ανέργων θα υπάρχουν εκπτωτικά μόνο για τη θύρα 2 με απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη ανανεωμένης κάρτας ανεργίας.

Οι τιμές της περιόδου 2013-14 προϋποθέτουν την ταυτόχρονη αγορά διαρκείας και για την περίοδο 2012-13».

Απόλυτη ικανοποίηση... 

1/8/2012

Απόλυτη ικανοποίηση...
Ο Άκης Μάντζιος είδε όσα θα ήθελε στην πρώτη φάση της προετοιμασίας της Κέρκυρας στο Καρπενήσι και εξέφρασε την ικανοποίησή του στο επίσημο site της ομάδας. Εκεί, ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε το ακριβές πρόγραμμα που ακολουθήθηκε, τα φιλικά, τη φιλοσοφία του συλλόγου και τους νέους παίκτες.

> Τι ακριβώς περιελάμβανε το κύριο στάδιο προετοιμασίας και ποια η τελική σας γεύση;
«Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να δουλεύουμε ταυτόχρονα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Στο Καρπενήσι δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην τακτική. Και οφείλω να ομολογήσω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παιδιών, αλλά και τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας, στο οργανωτικό κομμάτι, γεγονός που... διευκόλυνε τη ζωή μας! Γενικά, θα έλεγα, πως όλα πήγαν μια χαρά».

> Το γεγονός ότι η ομάδα έδωσε, εν τέλει, μόνο ένα φιλικό, σας προβληματίζει;
«Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε ένα με δύο ματς ακόμη – αυτό, άλλωστε, ήταν το αρχικό μας πλάνο και το οποίο είχε ανακοινωθεί. Δυστυχώς, όμως, στο διάστημα που βρεθήκαμε εμείς στο Καρπενήσι, δεν ήταν άλλες ομάδες διαθέσιμες για αγώνες. Αυτή, ωστόσο, η εξέλιξη, είχε και τη θετική της πλευρά. Καθώς, είχαμε στη διάθεσή μας περισσότερο χρόνο προπονήσεων, ώστε να δουλέψουμε σε κομμάτια, που, εάν παίζαμε, θα δουλεύαμε λιγότερο. Και αυτό, στην παρούσα φάση προετοιμασίας μιας ομάδας, είναι εξίσου σημαντικό».

> Από εδώ και πέρα, η φιλοσοφία της προετοιμασίας διαφοροποιείται;
«Πλέον, μπαίνουμε στο τρίτο στάδιο και στην τελική ευθεία. Περνάμε, πια, στη φάση του μονταρίσματος, μέσω και των φιλικών, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας, στα τέλη του μήνα. Δίχως, πάντως, να αφήσουμε τα κομμάτια που έχουμε ήδη δουλέψει, όπως αυτό της φυσικής κατάστασης. Πλέον, θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική και την υλοποίηση όσων έχουμε δουλέψει -και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε- σε... πραγματικές συνθήκες, αγώνα».

> Οι τέσσερις Κερκυραίοι, από την ομάδα Νέων, που είχατε μαζί σας, πώς τα πήγαν;
«Τα παιδιά έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Και οι εμπειρίες που αποκόμισαν, είναι πολύ σημαντικές, καθώς κλήθηκαν -οι περισσότεροι για πρώτη φορά- να κάνουν προπονήσεις πολύ διαφορετικές και σαφώς πιο απαιτητικές, απ' αυτές που έκαναν ως τώρα, σε όλα τα επίπεδα: Συνθήκες, ένταση, μεθοδολογία, πίεση... Είναι, λοιπόν, κατανοητό πως μια τόσο μεγάλη αλλαγή, χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή. Και απ' αυτούς και από εμάς, Όλοι τους, ήταν μαζί μας, είναι μαζί μας και θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί μας, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπως είχα δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή. Κάνοντας, παράλληλα, εξειδικευμένες προπονήσεις -ατομικές ή σε μικρά γκρουπ- και στις οποίες, σταδιακά, θα συμμετάσχουν και άλλα παιδιά από την ομάδα Νέων. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή τους. Καθώς η βιαστική ή εσφαλμένη, μπορεί να αποβεί επιζήμια, πρώτα απ' όλα, για τα ίδια τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό είναι, αυτονόητα, κατανοητό».

Επίσης, η ΠΑΕ γνωστοποιεί ότι το τρίτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, το οποίο επρόκειτο αρχικά να διεξαχθεί στην Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Ελατοχώρι Πιερίας, στο διάστημα 4-10 Αυγούστου. Έτσι, το πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:

>Σάββατο, 4/8: Αναχώρηση για Ελατοχώρι Πιερίας.
>Κυριακή, 5/8: Φιλικός αγώνας με την κυπριακή Αγία Νάπα.
>Τρίτη, 7/8: Φιλικός αγώνας με τον Βατανιακό.
>Πέμπτη, 9/8: Φιλικός αγώνας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
>Παρασκευή, 10/8: Επιστροφή στην Κέρκυρα.
>Σάββατο, 11/8: Ρεπό.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν άλλα δύο φιλικοί αγώνες στο νησί για τις 12 ή 13 και τις 18 Αυγούστου. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Τέλος, φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ηπειρωτική πόλη θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή η Κέρκυρα. Η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα το πρωί, ανήμερα του ματς, κατόπιν θα διανυκτερεύσει στην πόλη και το πρωί της επόμενης μέρας θα αναχωρήσει για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στην εθνική Ουγγαρίας ο Μέγιερι 

1/8/2012

Στην εθνική Ουγγαρίας ο Μέγιερι
Ένα ακόμα λόγο να χαίρεται έχει από το απόγευμα της Τετάρτης ο Μπάλαζ Μέγιερι καθώς όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Ούγγρος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας του στο Έρμελο, έμαθε τα… ευχάριστα και δεν έκρυψε την χαρά του.

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο Έρμελο και έμαθα ότι κλήθηκα στην εθνική ομάδα», έγραψε στο twitter ο Ούγγρος.

Το φιλικό ματς στο οποίο θα δώσει το «παρών» ο Μέγιερι είναι στις 15 Αυγούστου με αντίπαλο το Ισραήλ και θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ.

Πέμπτη και… φαρμακερή για Σίσιτς 

1/8/2012

Πέμπτη και… φαρμακερή για Σίσιτς
Το πολύ μια μέρα ακόμα θα κρατήσει το σίριαλ του Μίρνες Σίσιτς στον ΟΦΗ.

Σε συνάντηση που είχε με τους Μάνθο Πουλινάκη και Νίκο Μαχλά, ο Σλοβένος συζήτησε σε καλό κλίμα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρά τη μικρή διαφορά λοιπόν που εξακολουθεί να χωρίζει τις δυο πλευρές (ο ΟΦΗ προτείνει το πολύ 70.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, με τον Σλοβένο να ζητά κάτι παραπάνω) υπάρχει αισιοδοξία ότι την Πέμπτη- όταν και επιφυλάχθηκε ν’ απαντήσει- θα σφραγιστεί η παραμονή του στους Κρητικούς.

Άλλωστε μετά τη συνάντησή του με τους παράγοντες της ΠΑΕ, ο Σίσιτς πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του ΟΦΗ στο «Βαρδινογιάννειο», δείγμα που θεωρείται ενδεικτικό της πρόθεσής του να συνεχίσει στην ομάδα.

Απέρριψε… ΚΠΡ ο Άρης 

1/8/2012|

Απέρριψε… ΚΠΡ ο Άρης
Από την ΚΠΡ και όχι από την Έβερτον ήταν η πρόταση που έφτασε στον Άρη για τον Γιώργο Κατίδη. Εξέλιξη, πάντως, που δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία της ιστορίας: αυτή απορρίφθηκε από τους «κίτρινους», καθώς δεν κρίθηκαν ικανοποιητικοί οι οικονομικοί όροι.

Η πρόταση δηλαδή να καταβάλει σε πρώτη φάση 130.000 λίρες, άλλες 100 χιλιάδες όταν θα κάνει την πρώτη του συμμετοχή στην Premier League και άλλες τόσες όταν φτάσει τις δέκα. Η ρήτρα του για ελληνικό σύλλογο είναι μόλις 100.000 ευρώ, ωστόσο ακόμη και σε αυτό το σενάριο, οι Θεσσαλονικείς δικαιούνται τα τροφεία του παίκτη -ακόμη και δύο χρόνια μετά- σε περίπτωση μεταγραφής του στο εξωτερικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πειθαρχικό παράπτωμα του νεαρού μέσου, όπως και του Μπάμπη Οικονομόπουλου, αυτό το θέμα δεν πρόκειται να πάρει διαστάσεις. Οι δύο παίκτες ναι μεν δεν συμμετείχαν στο απογευματινό πρόγραμμα του Άρη στο Πράτο, όμως ο Μάκης Κατσαβάκης κατανόησε ό,τι «μικρά παιδιά είναι και κάνουν λάθη» και έτσι ότι πρόβλημα υπάρχει «θα λυθεί οικογενειακά».

Ζέκα: «Νίκη και στην Αθήνα» 

1/8/2012

Ζέκα: «Νίκη και στην Αθήνα» 
Την πίστη του ότι και στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός θα επικρατήσει της Μάδεργουελ και θα βρεθεί πανηγυρικά στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Ζέκα.

Ο Πορτογάλος μέσος του «τριφυλλιού» συνέστησε προσοχή και στον εντός έδρας επαναληπτικό, καθώς οι Σκοτσέζοι θα έρθουν για τη νίκη, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα έχει ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέκα στην κάμερα της Nova:

«Ελπίζαμε σε αυτή τη νίκη και μετά από την προσπάθεια μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, το καταφέραμε. Όμως απομένει άλλο ένα παιχνίδι στην Αθήνα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και στην έδρα μας και θα πάρουμε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφού και η Μάδεργουελ θα έρθει στην Αθήνα για να προσπαθήσει για την νίκη», ανέφερε αρχικά ο Ζέκα και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι που δώσαμε στην Σκωτία, είχε πολύ μεγάλη πίεση, αφού θέλαμε τη νίκη σε αυτή τη χρονική στιγμή για να αποκτήσουμε προβάδισμα για την πρόκριση. Τα καταφέραμε και ελπίζω πως θα έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Μπάγεβιτς: «Μπορούν όλοι» 

1/8/2012

Μπάγεβιτς: «Μπορούν όλοι» 
Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ατρόμητου και τη νέα νίκη επί της Λοκομοτίβ Σόφιας (1-0) εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μιλώντας στη NOVA ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε πως τα φιλικά στη Βουλγαρία ήταν μια ευκαιρία να του επιβεβαιώσουν ότι όλοι μπορούν να υπολογίζονται για τη σεζόν που έρχεται.

«Είμαι ικανοποιημένος. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι αυτή η νίκη βοήθησε την ψυχολογία των παικτών. Νικήσαμε και στα τρία φιλικά, αλλά είμαστε κουρασμένοι τώρα», ανέφερε ο Μπάγεβιτς.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι έδωσε ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες «προκειμένου να δούμε τι μπορούν να κάνουν στην Αθήνα», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω με κανέναν πρόβλημα, ξέρω ότι όλοι μπορούν. Θέλω να κάνω αλλαγές, να ξέρω ότι μπορώ να κάνω».

Πέρασε η μπόρα, πέρασε… 

2/8/2012

Πέρασε η μπόρα, πέρασε…
Η ηρεμία φαίνεται να έχει επανέλθει στην ΑΕΚ μετά την επεισοδιακή γενική συνέλευση που κατέληξε με την ανάδειξη του Θωμά Μαύρου σε πρόεδρο του ΔΣ. Πλέον όλοι ενωμένοι επικεντρώνονται στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας, με το χρόνο να πιέζει, τα χρήματα να λείπουν, αλλά τη διάθεση και την αισιοδοξία να περισσεύουν.

Ο Θωμάς Μαύρος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου έπιασε δουλειά. Μετά τη γενική συνέλευση ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ, στη διάρκεια της οποίας υπήρξε ομαλή συνεργασία μεταξύ του νέου και του απερχόμενου προέδρου, Ανδρέα Δημητρέλου. Ο τελευταίος ενημέρωσε για όλες τις κινήσεις που κάνει για την εξασφάλισε φορολογικής ενημερότητας και συμπλήρωσης του φακέλου της ΑΕΚ μέχρι την εξέταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Την Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ της ΠΑΕ.

Αμέσως μετά, ο Θωμάς Μαύρος είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του στην καφετέρια που διατηρεί στον Άλιμο. Εκεί συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την επόμενη γενική συνέλευση, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Κωστής, που είχε ακολουθήσει τον Θωμά Μαύρο στην προσωρινή-όπως αποδείχτηκε-αποχώρησή του από τα ηνία της ΠΑΕ, επέστρεψε στο πόστο του. Ο παλαίμαχος φορ της «Ένωσης» αναλαμβάνει εκ νέου καθήκοντα γενικού αρχηγού και μάλιστα την Πέμπτη θα μεταβεί στην Αγγλία, έστω και για τις τελευταίες ημέρες παραμονής της ΑΕΚ για προετοιμασία.

Γιαννιώτας: «Δεν δίνω σημασία σε φήμες» 

2/8/2012

Γιαννιώτας: «Δεν δίνω σημασία σε φήμες» 
Προσηλωμένος στη δουλειά του και τον Άρη δηλώνει, στην SportDay, ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο νεαρός διεθνής μέσος τονίζει πως κλείνει τα αυτιά του στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει σε άλλες ομάδες, ωστόσο δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει πρόκληση την προοπτική του εξωτερικού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Γιαννιώτα στην SportDay:

Γιάννη, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη φετινή προετοιμασία, έχοντας μπει πλέον στη δεύτερη εβδομάδα επί ιταλικού εδάφους;

«Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά. Η ομάδα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα είναι πανέτοιμη. Ήδη διακρίνω κάποια σημάδια ότι αρχίζει και βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της».

Όπως εσύ την περασμένη σεζόν, έτσι και τα νέα παιδιά φαίνεται ότι μπαίνουν σταδιακά…

«Αυτό είναι το μυστικό. Το να μπεις στα βαθιά κατευθείαν είναι δύσκολο. Υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα. Αν δείξουν την κατάλληλη υπομονή ο προπονητής, η διοίκηση και ο κόσμος πιστεύω ότι τα παιδιά θα βγάλουν το καλύτερό τους πρόσωπο».

Η πρώτη σου επαγγελματική χρονιά στον Άρη ήταν όπως την περίμενες;

«Κατ' αρχάς δεν την περίμενα έτσι. Προσωπικά περίμενα να αγωνιστώ για πέντε-δέκα λεπτά. Ονειρευόμουν μήπως μπω αλλαγή. Όταν βρέθηκα ξαφνικά βασικός δεν το πίστευα, όπως και τη μετέπειτα εξέλιξη. Δεν περίμενα ότι θα κάνω 20 παιχνίδια».

Αισθάνεσαι ότι φέτος οι απαιτήσεις για σένα είναι περισσότερες;

«Σίγουρα, αλλά αυτό δεν με φοβίζει κιόλας. Υπάρχουν απαιτήσεις και αυτό θα με βοηθήσει στο να δουλέψω περισσότερο και να γίνω ακόμη καλύτερος. Φέτος θα γνωρίσουν όλοι ποιος είμαι και τι δυνατότητες έχω».

Γιάννη, πώς θυμάσαι το ντεμπούτο σου με τη φανέλα του Άρη;

«Σαν χθες. Την ώρα που βγαίνω από τη φυσούνα λέω "θα με βγάλει αλλαγή στο 10' και θα γίνω ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα" (σ.σ.: γέλια). Από την πρώτη επαφή μου με την μπάλα όμως μου έφυγε και όλο το άγχος. Έβλεπα τον Γιάννη, τον Γιώρη και τον Πρόμπιερζ να με χειροκροτούν και όλο το γήπεδο παράλληλα και είπα "εδώ είμαστε"…».

Για το πρώτο σου γκολ με τη φανέλα του Άρη, στην Κρήτη;

«Εκείνο κι αν ήταν μεγάλη αίσθηση. Όποιος παίκτης, ειδικά της ηλικίας μου, βάλει το πρώτο του γκολ στη Super League, θα έχει να το θυμάται για μια ζωή».

Τι ζητάει ο Μάκης Κατσαβάκης στο γήπεδο από τον Γιαννιώτα; Θα σε δούμε αριστερά ή δεξιά;

«Μου ζητάει να είμαι ήρεμος. Από κει και πέρα, θα παίξω όπου μου πει. Μου αρέσει να παίζω στα άκρα, μου αρέσει να παίζω και σαν "δεκάρι" ή σαν φορ. Για να με βάζει όμως ο προπονητής στα άκρα, σημαίνει ότι εκεί με χρειάζεται».

Από την ομάδα τι να περιμένουμε;

«Ο φετινός Άρης θα είναι μια ομάδα που θα τρέχει επί 90 λεπτά. Παράλληλα, πλέον, δεν υπάρχουν ατάκες του στυλ "πρέπει να κερδίζω εντός έδρας και εκτός ό,τι γίνει". Πρέπει να κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς και εντός και εκτός».

Αισθάνεσαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα ή προτιμάς να αγωνιστείς ακόμη ένα χρόνο τουλάχιστον στον Άρη;

«Αυτό είναι και το δίλημμά μου. Οσον αφορά το εξωτερικό, σκέφτομαι πως θα αγωνιστώ σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και θα βελτιωθώ. Στον Άρη σαφώς και θα βελτιωθώ αλλά υπάρχει και το… τριπάκι του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, το όνειρό μου ήταν φέτος να παίζω Ευρώπη με τον Άρη. Ωστόσο κάποιος μας είπε "stop" στο παιχνίδι με την Τρίπολη. Σαν να σου λένε "όπα, μέχρι εδώ είσαι"».

Σε επηρεάζουν καθόλου αυτά που γράφονται για εσένα; Γιατί καθημερινά σχεδόν είσαι πρώτο θέμα σε εφημερίδα, στο διαδίκτυο…

«Δεν διαβάζω καν τι γράφεται. Ο πατέρας μου πάντα με κρατάει σε φυσιολογικά επίπεδα, δεν μου λέει τι γίνεται. Μου λέει να έχω το μυαλό μου στη δουλειά μου».

Εάν ερχόταν στα γραφεία πρόταση για εσένα, είτε από το εξωτερικό είτε από την Ελλάδα, εσύ τι θα επέλεγες;

«Στο εξωτερικό υπάρχει ένα παραπάνω κίνητρο γιατί αποδεικνύεις ότι μπορείς να αγωνιστείς σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, χωρίς να λέω τώρα ότι θέλω να φύγω. Απλά, σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκληση».

Εάν ο Άρης σου έλεγε να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου, τι θα έλεγες;

«Αυτή τη στιγμή εγώ δεν σκέφτομαι τίποτα τέτοιο. Περιμένω να τελειώσει η προετοιμασία, να είμαι απόλυτα υγιής και γυρνώντας στη Θεσσαλονίκη υπάρχει άπλετος χρόνος για να λύσω όλα τα θέματα».

Τι απαντάει ο Γιάννης Γιαννιώτας στα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του στον Ολυμπιακό;

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Δεν δίνω σημασία σε τέτοια. Στην ουσία δεν υπάρχει τίποτα».

«Φεύγω από τον Παναθηναϊκό» 

2/8/2012

«Φεύγω από τον Παναθηναϊκό»
Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Γιώργο Χελάκη, ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Τα περιθώρια εξαντλήθηκαν. Τίμησα το συμβόλαιο μου μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Δεν έγινε συζήτηση επί της ουσίας για την παραμονή μου. Σεβαστές αλλά μη αποδεκτές από εμένα οι αποφάσεις του Φερέιρα» τόνισε εμφανώς συγκινημένος.

Ο «Κάρα» δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι δεν αποχαιρέτησε τους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας όπως θα ήθελε, δηλαδή μέσα στο γήπεδο. «Ο ενδεδειγμένος χώρος για να τους πω αντίο θα ήταν το γήπεδο», τόνισε και επισήμανε ότι θέλει να είναι πρωταγωνιστής και δεν θα μπορούσε να δεχθεί έναν διαφορετικό ρόλο τη νέα σεζόν στην ομάδα του.

Αφού λοιπόν έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σε ότι αφορά όσα γράφτηκαν περί απαίτησης του ίδιου να πάρει εγγυήσεις για τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει στην ομάδα και αφού ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα χρημάτων, επισήμανε ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας, ο Γιώργος Καραγκούνης, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του και προσπάθησε να μην ξεχάσει να ευχαριστήσει κανέναν. Από προέδρους, προπονητές και συμπαίκτες, μέχρι τους υπαλλήλους στα μαγειρεία της Παιανίας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό από την συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη



Κλείνουν το θέμα Αρβανίτη στην ΑΕΚ 

2/8/2012

Κλείνουν το θέμα Αρβανίτη στην ΑΕΚ 
Επίσημη κάλυψη στον Χρήστο Αρβανίτη προσέφεραν οι γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Με αφορμή τον προβληματισμό που διαρρεόταν ότι υπάρχει για τον τρόπο δουλειάς του νέου γυμναστή τερματοφυλάκων, οι τελευταίοι θέλησαν να κλείσουν το θέμα.

Με κοινή δήλωσή τους, λοιπόν, τονίζουν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα στη συνεργασία με τον Αρβανίτη και ότι τον σέβονται, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου.


Αναλυτικά η δήλωσή τους

«Επειδή η ομάδα που υπηρετούμε περνάει μια πολύ δύσκολη φάση και δεν είναι σωστό να δημιουργούνται θέματα τα οποία υποδηλώνουν δυσαρέσκεια και διχασμό στις τάξεις της, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Αρβανίτη.

Ως επαγγελματίες και μέλη της ΑΕΚ τρέφουμε απόλυτο σεβασμό για όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και το έργο τους, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για το καλό της ομάδας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που γίνεται στις προπονήσεις θα φανεί στο γήπεδο. 


Πήρε… Ζαρντίμ η Βέροια 

2/8/2012

Πήρε… Ζαρντίμ η Βέροια
Συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζε Βίτορ Ζαρντίμ Βιεϊρά. Πρόκειται για 29χρονο Πορτογάλο, ο οποίος αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της ΑΕ Λεμεσού της Κύπρου.

Ξεκίνησε από την Μαρίτιμο, ενώ έχει αγωνιστεί με την Νασιονάλ, την Σεντ Γκάλεν, την ΑΕ Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Jose Vitor Jardim Vieira (Ze Vitor) για 1+1 χρόνο».

«Πράσινο φως» στον Σαββίδη 

2/8/2012

«Πράσινο φως» στον Σαββίδη
Το «πράσινο φως» στον Ιβάν Σαββίδη άναψε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου ο ομογενής επιχειρηματίας να προχωρήσει στην αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μέσα στην ημέρα η απόφαση θα δοθεί και εγγράφως, ανοίγοντας διάπλατα ο δρόμος για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ. Μέχρι τις 16 Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:

- Χορηγεί άδεια στην εταιρεία με την επωνυμία «ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ», για την απόκτηση ποσοστού άνω του 33%, του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

- Χορηγεί άδεια στον κ. Χαραλαμπίδη Αχιλλέα, για την απόκτηση ποσοστού 10%, του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

- Αναβάλλει την εξέταση του αιτήματος της εταιρείας «SUPPORTERS CLUB ΑΕ», για ανάληψη ποσοστού άνω του 33% της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την επόμενη συνεδρίασή της, στις 9/8/2012 και ώρα 12:00

Νικοπολίδης: «Γιώργο δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος» 

2/8/2012

Νικοπολίδης: «Γιώργο δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος»
Μέσω twitter και του λογαριασμού που διατηρεί σε αυτό, σχολίασε ο Αντώνης Νικοπολίδης την αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη από τον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του «Τυπάρα» τόσο στο «τριφύλλι», όσο και στην Εθνική ομάδα, έγραψε:

«Ορισμένα πράγματα τελικά δεν αλλάζουν στον Παναθηναϊκό. Γιώργο δεν σου άξιζε ένα τέτοιο τέλος ,καλή συνέχεια έχεις ακόμα να δώσεις πολλά».

Πήρε Σερφά ο Πανθρακικός 

2/8/2012

Πήρε Σερφά ο Πανθρακικός
Τον Σοφιάν Σερφά, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ομόνοια ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής κινήθηκε για την απόκτηση του παίκτη μετά από εισήγηση του Σάββα Παντελίδη, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα του, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή SOFYANE CHERFA από την Ομόνοια Κύπρου για την αγωνιστική περίοδος 2012-2013. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ομάδας όπου και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με την νέα του ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο απόκτημα των «πρασίνων», δήλωσε: « Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα με τον δανεισμό μου στον Πανθρακικό. Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις με την Ομόνοια και είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίχτες μου και να γίνω μέλος της ομάδας».

«Θα περάσουμε και αυτή την… τεχνητή κρίση» 

2/8/2012

«Θα περάσουμε και αυτή την… τεχνητή κρίση»
Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά απέναντι σε κάθε… κακοπροαίρετο δημοσίευμα είναι η ΠΑΕ Πανιώνιος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν πρόκειται να μένει αναπάντητο κανένα τέτοιο δημοσίευμα και έτσι θα παίρνει το δρόμο της δικαστικής οδού.

Η ανακοίνωση: «Με αφορμή νέα δημοσιεύματα, η Διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε πως από εδώ και πέρα θα κινείται νομικά απέναντι σε όλους όσους επιθυμούν να εκθέτουν την ομάδα μέσω δημοσιευμάτων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις δυσφημώντας τον Σύλλογο. Τεχνητές κρίσεις έχουμε περάσει πολλές, θα περάσουμε και άλλη μία».

Θέλει ξανά Ζαραδούκα ο ΠΑΣ 

2/8/2012

Θέλει ξανά Ζαραδούκα ο ΠΑΣ 
Πως και πως περιμένουν τις αποφάσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του, επιθυμούν το νέο δανεισμό του Γιάννη Ζαραδούκα από τους Πειραιώτες, όμως κάτι τέτοιο, μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο νεαρός αμυντικός, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς και επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή με τα «ερυθρόλευκα», ενώ και από την πλευρά του ο Ζαρντίμ, δύσκολα θα θελήσει να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού.

Τις επόμενες ημέρες και μετά το φιλικό και της Ολλανδίας θα υπάρξουν εξελίξεις στο κομμάτι της… «μαύρης» λίστας και σε περίπτωση που ο Πορτογάλος αποφασίσει πως δεν τον χρειάζεται τότε θα παραχωρηθεί δανεικός με τον ΠΑΣ να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποσπάσει το «ναι» του.

Αποχώρηση Βούρου με ξέσπασμα για... δολοφόνους!

 2/8/2012
Δεν προτίθεται να αναμειχθεί στα διοικητικά της ΑΕΚ ο Γιάννης Βουρος, όπως τόνισε μέσω ανακοίνωσής του. Παράλληλα, αναφέρει ότι η παρουσία του στην Ένωση είναι "εύκολος στόχος για επαγγελματίες δολοφόνους".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αποχώρηση Βούρου με ξέσπασμα για... δολοφόνους!Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας-συμπεριλαμβανομένων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- μας εγγυώνται ότι τίποτα δεν αποσιωπάται. Πολλές φορές όμως δημιουργούν και τον κίνδυνο αναπαραγωγής κουτσομπολιού όταν τελικά δεν ελέγχουν την είδηση μιας πηγής αλλά την προωθούν με βάση φήμες. Δηλαδή δημιουργούν περιπτώσεις κατά τις οποίες καλείται κάποιος να λογοδοτήσει όχι για τα όσα είπε ή έκανε αλλά για τα όσα τα Μέσα του αποδίδουν.
Και σε μια περίοδο πανικού και αστάθειας όταν όλες οι αντιστάσεις έχουν καμφθεί και η απουσία κρίσης κυριαρχεί, αυτό ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια.
Σχετικά λοιπόν με τα σημερινά δημοσιεύματα: είναι φανερή η προσπάθεια να μετατοπιστεί από κάποιους το κέντρο βάρους των εξελίξεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να τραυματιστεί η ελπιδοφόρα παρουσία του Θωμά Μαύρου μέσω της δικής μου σπίλωσης.
Είμαι βέβαιος ότι η σημερινή δήλωσή μου δεν πρόκειται να απομακρύνει τις βδέλλες της παραπληροφόρησης που χρόνια τώρα επιβιώνουν απομυζώντας το αίμα της ΑΕΚ οφείλω όμως για μια ακόμη φορά- έτσι για την τιμή των όπλων- να δηλώσω:
α) Όταν ξεκίνησα τον αγώνα για το γήπεδο δεν ήμουν αιθεροβάμων. Γνώριζα πως και να το πετύχαινα "ευχαριστώ" δεν θα άκουγα. Επιβεβαιώθηκα. Αντίθετα έχω δεχτεί του κόσμου τις επιθέσεις σχετικά με την καθυστέρηση στο θέμα των Κινέζων- που παρεμπιπτόντως εγώ έφερα σε επαφή με την σημερινή διοίκηση- και με δήλωσή μου στην Επιτροπή γηπέδου που συγκροτήθηκε από τέσσερα μέλη της Ερασιτεχνικής και τέσσερα της ΠΑΕ αποσύρθηκα διακριτικά προκειμένου να αφήσω ανεπηρέαστα τα μέλη στις εργασίες τους. Στην μελέτη σκοπιμότητας ενεπλάκει το όνομα του κου Αδαμίδη γιατί ήταν ο μόνος που γνώριζε-καθώς είχε αποχωρήσει πρόσφατα- νούμερα και αναλύσεις. Θα συμμαχούσα ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανέγερση του γηπέδου στην Νεα Φιλαδέλεφεια. Το ότι τον νόμο για το γήπεδο τον ψήφισαν και βουλευτές οπαδοί του Ολυμπιακού ή του Παναθηναικού δεν βλέπω να το σχολιάζει κανένας. Το οτι τον έφερνα εγώ σε όλες!!!! τις συναντήσεις με τους Κινέζους είναι απόλυτο ψέμα. Η συνάντηση που αναλύθηκαν παρόντος και του κυρίου Δημητρέλου τα σχετικά με την συνεργασία ήταν μία και μόνη όταν ήδη είχε στρωθεί το χαλί για την συνεργασία.
Επί τη ευκαιρία, από όλα τα παραπάνω συνεπάγεται και μια απάντηση προς τους γλοιώδεις συκοφάντες. Ότι Κινέζοι υπάρχουν και συζητούν ανεξάρτητα από την όποια καθυστέρηση και την κατάληξη της συνεργασίας.
β) Η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του κυρίου Δημητρέλου και εμού-οι προσκείμενοί του γνωρίζουν πώς και πόσο συνεργαστήκαμε προκειμένου να τρέξουμε μαζί θέματα επίλυσης των φορολογικων εκκρεμοτήτων και της σφράγισης εισιτηρίων το προηγούμενο διάστημα- ήταν προιόν άτυχης "μετάφρασης" των λεχθέντων.
γ) Η παρουσία μου μέχρι σήμερα στο πλευρό του Θωμά Μαύρου και το ρίσκο που είχα αποδεχθεί σαν διευθύνων σύμβουλος και χωρις κανένα προσωπικό όφελος εκτεθειμένος μόνιμα σε οικονομικές και νομικές κυρώσεις που θα υποθήκευαν το μέλλον μου-ακυρώνει την λάσπη που έπεσε. Η συζήτηση που έγινε παρουσία κάποιων δημοσιογράφων είχε σαν αντικείμενο αυτό που μόλις πριν λίγο είχε αναφέρει στην διάρκεια της Γ.Σ ο στενός συνεργάτης του Αντώνης Ηλιόπουλος. Πως ο Θωμάς Μαύρος δεν έχει νομικές γνώσεις -πράγμα που δεν του επιτρέπει να ελίσσεται- και χρειάζεται σ΄αυτό το πεδίο ισχυρές συμμαχίες. Αντίθετα στο ποδοσφαιρικό επίπεδο μπορεί να παίξει μόνος εναντίον όλων.
δ) τέλος τα αναφερθέντα υπό του κ. Κασνακίδη περί αναζήτησης εργασίας τα αντιπαρέρχομαι χωρίς να ασκήσω κριτική. Σημειώνω μόνον πως με 10.500 ένσημα στον χώρο μου τιμή μου που συζήτησα με κάποιους το θέμα της ανεργίας που πλήττει τη χώρα. Τιμή μου που δεν αποδεικνύομαι διαπλεκόμενος και κομματόσκυλο να ροκανίζω τα κόκαλα του Δημοσίου. Τιμή μου που αποδεικνύεται ότι δεν έχω καταθέσεις που θα μου εξασφάλιζαν να ζω επί σειρά μηνών ανέμελα ρουφώντας σταβροπόδι φραπόγαλα στις καφετέριες.
Συμπερασματικά: Είναι γνωστό πως την βλακεία δεν την νίκησε κανείς. Για να νικήσεις την συκοφαντία και την παραπληροφόρηση θέλει κόπο και τρόπο. Τον κόπο δεν τον φοβάμαι. Δεν έχω όμως τον τρόπο. Αυτόν τον γνωρίζουν αυτοί που διαβιούν στον χώρο του παραποδόσφαιρου που φυσικά δεν ανήκω εγώ. Και για να απαλλάξω τον Θωμά από το βάρος της παρουσίας μου που του πρόσθεσαν κάποιοι από την πρώτη κιόλας μέρα της Προεδρίας του ανακοινώνω πως δεν προτίθεμαι να αναμιχθώ στα επικείμενα διοικητικά πράγματα της ΑΕΚ.
Ευχαριστώ τον κ. Μαύρο για την τιμή που μου έκανε αλλά με μένα δίπλα του και τόσους επαγγελματίες δολοφόνους της ΑΕΚ γύρω του ο στόχος θα ήταν εύκολος. Με εμένα απόντα -τι ειρωνεία και τι ικανότητα! μέσα σε δύο ημέρες να εξωθούνται στο περιθώριο της ζωής της ΑΕΚ άρτι αφιχθέντες και να παραμένουν στο απυρόβλητο οι επί σειρά ετών ύποπτοι των εγκλημάτων- είμαι περίεργος να δω τι θα εφεύρουν κάποιοι στην συνέχεια για να τον σαμποτάρουν.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Γιάννης Βούρος

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου