ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακός - Σπαρτάκ Μόσχας 1-1

Ολυμπιακός - Σπαρτάκ Μόσχας 1-1


Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό, απέναντι στην σαφώς πιο έτοιμη Σπαρτάκ Μόσχας. Θέλουν δουλειά ακόμη οι Πειραιώτες αλλά το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. 

Oι ερυθρόλευκοι στάθηκαν ικανοποιητικά στον αγωνιστικό χώρο, με δεδομένο πως αντιμετώπιζαν μια ομάδα που έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της και στις 21 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Oι Πειραιώτες ήταν φυσιολογικό να παρουσιάσουν αδυναμίες στο παιχνίδι τους. Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ είχαν να αντιμετωπίσουν την κούραση και τα βαριά πόδια από τις προπονήσεις στο Άχενκιρχ, ενώ δεν ήταν δυνατόν να έχουν ρυθμό στο ματς, μιας και οι 11 που ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί ούτε σε... οικογενειακό διπλό!
 Βάλτε και τους τραυματίες, βάλτε ότι λείπουν οι διεθνείς, ενώ ας μην δεν θα ήταν υπερβολή να προσθέσουμε στις "απουσίες" και τους 2, τουλάχιστον, παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Στα θετικά η εκπληκτική εμφάνιση του Μπάλας Μέγκιερι, όπως επίσης και η διάθεση του Φέισα να καθοδηγήσει την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Και βέβαια ο Μάρκο Πάντελιτς που απέδειξε ξανά πως είναι ένας δεινός σκόρερ στην πρώτη ουσιαστικά επαφή του με τη μπάλα. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Ποτουρίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας.
 H σύνθεση του Ολυμπιακού: Megyeri (Carroll 46′), Dielna (Javito 83′), Μανωλάς (Ποτουρίδης 46′), Παπάζογλου, Σιόβας, Feisa, Τάτος (Modesto 46′), Djebbour (Diogo 46′), Javito (Βλαχοδήμος 46′), Chumbinio (Pantelic 46′), Abdoun (Καραγκούνης 65′)




 




 



Δείτε ολα μαζι στο video τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ολυμπιακός – Spartak 1-1






ALEX WEB RADIO/TV




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου