ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Πρεμιερ Λιγκ...Η Αγγλια παιζει μπαλα!!!

Κρκιτς για Νιουκαστλ,Μπορινι στην Λιβερπουλ,γυριζει ο Ακουιλανι,αθωος ο Τερι,χτυπαει Τεβεζ

13/7/2012




Τη λύση του Μπόγιαν Κρκιτς εξετάζουν στην Νιούκαστλ για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ιταλία. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης του Λουκ Nτε Γιονγκ, το όνομα του νεαρού Ισπανού της Ρόμα είναι το επόμενο στην λίστα του Άλαν Πάρντιου.

Παίκτης της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ της Παρασκευής, ο Φάμπιο Μπορίνι. Ο Ιταλός άσος, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο «Μέλγουντ» και υπέγραψε το πολυετές συμβόλαιό του. Στα 11 εκατ. λίρες το ποσό της συμφωνίας ανάμεσα στους «κόκκινους» και τη Ρόμα.

Δεν πρόκειται να συνεχιστεί ο δανεισμός του Ρομπέρτο Ακουιλάνι στην Μίλαν και την επόμενη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που υποστήριξε πως ο πελάτης του υπολογίζεται κανονικά από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Νικητής βγήκε από τον δικαστικό του Γολγοθά, ο Τζον Τέρι! Το δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε πως ο αρχηγός της Τσέλσι δεν επιτέθηκε φραστικά με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Άντον Φέρντιναντ και πως το θέμα ουσιαστικά ήταν - ίσως - μια μεγάλη παρεξήγηση...

Έτοιμη να επανέλθει, με νέα πρόταση, για την αγορά του Κάρλος Τέβες από τη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται η Μίλαν! Η διαφαινόμενη πώληση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (πακέτο με τον Τιάγκο Σίλβα) στην Παρί Σεν Ζερμέν, πέραν του ότι φέρνει… φρέσκο χρήμα στα ταμεία των «ροσονέρι», ανοίγει και μεγάλη «τρύπα» στην επιθετική τους γραμμή.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου