ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Έντονο πρόγραμμα με μπάλα για Ζαραδούκα

Έντονο πρόγραμμα με μπάλα για Ζαραδούκα

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Γιάννης Ζαραδούκας έκανε έντονο πρόγραμμα με μπάλα παρά τη δυνατή βροχή στο Άχενκιρχ.

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (14/7, 10:30) κράτησε μόλις 45 λεπτά, καθώς το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Σπαρτάκ Μόσχας στο γειτονικό Σβατς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν έφυγε από το γήπεδο.

Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος νωρίτερα είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δούλεψε με μπάλα για περίπου ένα εικοσάλεπτο. Μαζί με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη σούταρε δυνατά και με τα πόδια, ενώ δούλεψε και το κεφάλι.

Στη συνέχεια, ο "Ζάρα" έκανε διάφορα μικρά σπριντάκια, ρίχνοντας το βάρος στην ισορροπία του σώματος. Ο 27άχρονος μπακ τηρεί πιστά το πρόγραμμα αποκατάστασης και ετοιμάζεται, τον Αύγουστο πια, να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, παίρνοντας τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του στους χιαστούς.

Όπως έχουμε γράψει εδώ και ημέρες, στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και δεν πρόκειται να ρισκάρουν με την περίπτωση του Ζαραδούκα. Όταν ο παίκτης είναι 100% θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Τέλος, να σημειώσουμε πως, για ένα πεντάλεπτο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Μάρκο Πάντελιτς επιχείρησε αρκετά σουτ στον Σήφη Δασκαλάκη παρά τη δυνατή βροχή στο Άχενκιρχ.

*Από το απόγευμα της Παρασκευής (13/7), η ΠΑΕ Ολυμπιακός έπαψε να μοιράζει στους απεσταλμένους του Τύπου το επιλεγμένο υλικό που έδινε από τις προπονήσεις. Οι απεσταλμένοι στο Άχενκιρχ της Αυστρίας δεν μπορούσαν να βιντεοσκοπούν το πρόγραμμα της προπόνησης και να παρουσιάσουν δικά τους πλάνα στο αναγνωστικό κοινό, έπειτα από εντολή της διοίκησης του πειραϊκού συλλόγου από το απόγευμα της Δευτέρας (9/7).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου