ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Τέλος ο Κέσελ!

Τέλος ο Κέσελ!

13/7/2012
Τέλος ο Κέσελ!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μάρκο Κέσελ. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Σέρβος δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό στις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο και αποχωρεί.

Ήταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα πρότεινε νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές στον Σέρβο φόργουορντ που αν δεχόταν θα παρέμενε στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο εκπρόσωπος του παίκτη, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο Κέσελ αποχωρεί, ενώ αναφέρει ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τον πελάτη του.

Μετά από την εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να επανεξεταστεί η περίπτωση απόκτησης του Στράτου Περπέρογλου, στις διαπραγματεύσεις του οποίου με τον Παναθηναϊκό υπάρχει σημαντική διαφορά.

Διαβάστε το… τουιτάρισμα του Ραζνάτοβιτς:

«Marko Keselj is free agent. He didn't agree with Olympiacos about contract s extension. Already serious interest in him of couple of places»

«Ο Μάρκο Κέσελ είναι ελεύθερος. Δεν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες».

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Πέρο Άντιτς όσο και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και την νέα σεζόν. Θεωρείται δεδομένο ότι στην διοίκηση συνεχίζεται η προσπάθεια για να μείνει ο Ντόρσεϊ που ακόμα περιμένει ομάδα από το ΝΒΑ ενώ είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ένα "τριάρι" έχοντας το περιθώριο να πάρει Αμερικανό για την θέση αυτή.


πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου