ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Έμεινε και ο Γκετσεβίτσιους

Έμεινε και ο Γκετσεβίτσιους

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε και τυπικά το συμβόλαιο του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, διατηρώντας στο ρόστερ του και για την επόμενη σεζόν έναν ικανότατο σουτέρ, ο οποίος, βέβαια, έχει μειονεκτήματα στην άμυνα.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει και για την επόμενη σεζόν ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Η πειραϊκή ΚΑΕ ανανέωσε και τυπικά το συμβόλαιο του 24χρονου (16/5/1988) γκαρντ, ο οποίος έχει και για τις τρεις επόμενες χρονιές οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του (1+1+1+1 ήταν η συμφωνία έως το 2015).

Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, διατήρησαν στο ρόστερ τους έναν ικανότατο περιφερειακό σουτέρ, ο οποίος αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμος και αποτελεσματικός στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σαφέστατα το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι το αξιόπιστο τρίποντο που διαθέτει, αλλά έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στα ανσταλτικά του καθήκοντα και εκεί πάνω θα πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί.

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας σε συνενόηση με την διοίκηση, συμφώνησαν από κοινού στην ανανέωση συμβολαίου του Λιθουανού γκαρντ, με τις δύο πλευρές να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις δυνατότητες του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Έλληνας τεχνικός ήθελε έναν "καθαρόαιμο" σουτέρ στην ομάδα του και αποφάσισε να ποντάρει στις δυνατότητες του παίκτη, έχοντας, βέβαια, ορισμένους ενδοιασμούς για τις αμυντικές ικανότητες του 24χρονου σούτινγκ-γκαρντ.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ενημερώθηκε από την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του και το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δουλέψει μαζί του πολύ στο θέμα της άμυνας, καθώς θέλει, όσο το δυνατόν γίνεται, να βελτιώσει αυτό το μειονέκτημα του Λιθουανού γκαρντ


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου