ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Μοντάλι: "Κυνηγάει κάθε μπαλιά σαν τρελός!"

Μοντάλι: "Κυνηγάει κάθε μπαλιά σαν τρελός!"

Ο Τζανπάολο Μοντάλι μίλησε για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Λεάντρο Γκρέκο, τον οποίο πιστεύει πάρα πολύ, όπως θα διαπιστώσετε από τις δηλώσεις του. Διαβάστε τι είπε.
Ο Ιταλός μέσος της Ρόμα βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό και ο Τζανπάολο Μοντάλι γνωρίζει άριστα τον 26άχρονο ποδοσφαιριστή από την κοινή παρουσία τους στους "τζαλορόσι".

"Είναι ένας από τους παίκτες που μου αρέσουν πολύ από τη Ρόμα. Είναι ποδοσφαιριστής με σπουδαία νοοτροπία, κάθε μέρα δουλεύει σκληρά και θέλει πάντα να βελτιώνεται. Αυτό το κάνει και μέσα στο παιχνίδι. Το ξεκινάει στο 100% και το τελειώνει στο 100%", είπε αρχικά o Mοντάλι στην εφημερίδα "Γαύρος" και συνέχισε:

"Είναι φανταστικός χαρακτήρας και ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Έχει πολύ καλό ποδοσφαιρικό μυαλό και θεωρώ ότι είναι ένας τέλειος παίκτης για κάθε προπονητή. Είναι ο τυπικός παίκτης που θα τρελάνει τους οπαδούς. Γιατί πάντα βγάζει την καρδιά του στον αγωνιστικό χώρο".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του είπε: "Κυνηγάει κάθε μπαλιά σαν τρελός, τρέχει ακατάπαυστα και ξεχωρίζει για το πολύ καλό σουτ που έχει. Μάλιστα, θυμάμαι ήδη κάποια εντυπωσιακά γκολ που έχει βάλει με τη φανέλα της Ρόμα. Είναι box to box ποδοσφαιριστής, παίζει στο "8" και πέραν του ότι είναι πάρα πολύ καλός αμυντικά, έχει πάντα στο μυαλό του την επίθεση και το να βοηθήσει, να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου