ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Έφοδος της αστυνομίας και σύλληψη μέσα στη ΓΓΑ!

Έφοδος της αστυνομίας και σύλληψη μέσα στη ΓΓΑ!

13/7/2012
Έφοδος της αστυνομίας και σύλληψη μέσα στη ΓΓΑ!

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίστηκαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το μεσημέρι της Τετάρτης 11/7 και «σημαδεύτηκαν» από την παρουσία της αστυνομίας και την σύλληψη ενός υπαλλήλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα άρχισαν όταν ο προϊστάμενος του τμήματος εκπαίδευσης, Γιώργος Κοπιδάκης, έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Δ.Ο. ο οποίος εργάζεται στο τμήμα ηλεκτρονικής επεξεργασίας στοιχείων.
Η μήνυση έγινε για συκοφαντική δυσφήμιση όταν στα χέρια του κ. Κοπιδάκη έφτασε ηλεκτρονικό μήνυμα που θεώρησε ότι περιέχει δυσφημιστικά σχόλια εναντίον του.

Το χρονικό της υπόθεσης έχει ως εξής:
Ο Δ.Ο. μαζί με τον πρόεδρο των εργαζόμένων Γιάννη Δέτση, με υπογραφή του πρώην Γενικού Γραμματέα Πανου Μπιτσαξή και της διευθύντριας διοικητικού Ιωάννας Καριοφύλλη, έλαβαν εκπαιδευτική άδεια, προκειμένου να παρακολουθήσουν σεμινάριο πληροφορικής στο ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. (Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης). Ο Γιώργος Κοπιδάκης εκ της θέσεως του ως προϊσταμένου του γραφείου εκπαίδευσης προσωπικού, θεωρησε ότι παρεκάμφθη για το λόγο ότι δεν χορήγησε ο ίδιος την άδεια. Συνεπεία τούτου ήταν να κάνει καταγγελτικά έγγραφα εναντίον της πολιτικής και διοικητικής ιεραρχίας της Γ.Γ.Α, κοινοποιώντας τα στο αρμόδιο Υπουργείο.
Ο Δ.Ο. του έστειλε ηλεκτρονικό μύνημα, το οποίο περιείχε στοιχεία ειρωνίας, κάτι που ο Γ. Κοπιδάκης θεώρησε υβριστικό και του υπέβαλλε μύνηση.

Το αποτέλεσμα ήταν να… "μπουκάρει" στην ΓΓΑ η αστυνομία και να οδηγήσει τον Δ.Ο. στην Γενική Αστυνομική Διέυθυνση Αθηνων (Γ.Α.Δ.Α) με τη διαδικασία του αυτόφωρου, όπου παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ.

Στη συνέχεια ασκήθηκαν πιέσεις στον Κοπιδάκη ώστε να πάρει πίσω την μήνυση, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.

 Ο Δ.Ο. άσκησε και αυτός με τη σειρά του μήνυση στον Κοπιδάκη, ο οποίος διέφυγε του αυτοφώρου και μέχρι στιγμής αγνοείται.

Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια όπου το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΓΓΑ, Γιάννης Δέτσης. Εν τέλει η δίκη πήρε αναβολή για τις 25/7.

Oι αντιδράσεις από τους υπαλλήλους
Το SoccerPlus.gr επικοινώνησε με τον κ. Δέτση ο οποίος αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το περιστατικό.
Επίσης επικοινώνησε και με άλλους εργαζόμενους οι οποίοι απέδωσαν το συμβάν σε δυσαρέσκεια που υπάρχει για κάποιες επιλογές προσώπων και προέβλεψαν ότι η ένταση θα κλιμακωθεί αν τοποθετηθούν σε διευθυντικές ή άλλες θέσεις πρόσωπα από το παρελθόν και ότι στους κόλπους των εργαζομένων υπάρχει αναταραχή μετά από όσα συνέβησαν...

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου