ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...Ισπανικο ποδοσφαιρο,οι εξελιξεις!!!

Δεν φευγει ο Αντριανο,θελουν Τεγιο,θελει μπακ η Εσπανυολ

13/7/2012





Μπορεί το όνομά του το τελευταίο διάστημα να ακούγεται ανάμεσα σε αυτά όσων θα αποχωρήσουν από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Αντριάνο δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την Βαρκελώνη. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας, Τίτο Βιλανόβα και είναι έτοιμος να παλέψει για την θέση του βασικού, παρά την άφιξη στους «μπλαουγκράνα» του Ζόρντι Άλμπα.

Οι αποδόσεις του Κριστιάν Τέγιο με την Μπαρτσελόνα και το γεγονός πως του χρόνου το καλοκαίρι μένει ελεύθερος έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του. Αυτή τη στιγμή ο 20χρονος εξτρέμ έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας για τους Αγώνες του Λονδίνου και όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του, τότε ενδέχεται να μιλήσει με τους παράγοντες των «μπλαουγκράνα» για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Προτεραιότητα αποτελεί για την Εσπανιόλ η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, όμως το γεγονός πως δεν υπάρχουν χρήματα καθιστούν δύσκολες όλες τις επιλογές. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Χοάν Καπντεβίλα, ο οποίος χθες έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα και οι Καταλανοί παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου