ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

O ALEX WEB RADIO/TV λεει..αμα εχεις διλημμα Μαυροειδη μου...πηγαινε στον..σεξ-ασφυριχτο

O ALEX WEB RADIO/TV λεει..αμα εχεις διλημμα Μαυροειδη μου...πηγαινε στον..σεξ-ασφυριχτο

Εμ τι να πω? με αυτα που διαβαζω...δηλαδη τι? εχει διλημμα το παιδι ...σε τι πραγμα? δεν μπορει να ξεχωρισει την καθαρη και τιμια ομαδα και την πιο αδικημενη απο το καθεστως του..σεξ-ασφυριχτου? αμα εχεις τετοια διλημματα Μαυροειδη μου να στα λυσω εγω...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..και δεν εννοω  τα αγωνιστικα σου προσοντα , προς Θεου , ειμαι ενας απο αυτους που τους αρεσεις σαν παικτης...αλλα αμα εχει τετοια διλημματα...δεν μου κανεις πρωτα απολα εμενα και κατα συνεπεια για την ομαδα μου....γιατι? παραδειγματα υπαρχουν πολλα γυρω σου για να καταλαβεις...να σου πω ενα? ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ...απο 15 χρονων χωρις να ξερει που θα φτασει...απλα και μονο για την φανελα...υπεστη ολα οσα περασε και η ομαδα απο τη βρωμια του βαζελα..αλλα εκει...δεν μασησε...εφυγε και ξαναρθε και εγινε Πρωταθλητης Ευρωπης και Ελλαδος...εσυ δεν το ειδες αυτο δηλαδη?  τοσα χρονια δεν εβλεπες αδικια κατα του Ολυμπιακου? ασε Μαυροειδη...πηγαινε στον λαγο και οταν το καταλαβεις θαναι αργα...

ο γαυρος... ALEX WEB RADIO/TV

Σε δίλημμα ο Μαυροειδής

Σε δίλημμα βρίσκεται ο Δημήτρης Μαυροειδής για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Καλύτερη πρόταση οι πράσινοι, αλλά σκέφτεται και την προοπτική των Πειραιωτών.
Αναποφάσιστος δείχνει τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος, όπως φαίνεται, βρίσκεται σε δίλημμα, για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει καλύτερη προσφορά στον 27χρονο (4/7/1985) σέντερ, καθώς ο Ολυμπιακός δίνει 650.000 ευρώ στον Έλληνα διεθνή για δύο χρόνια (325 χιλιάρικα, περίπου ετησίως), ενώ το "τριφύλλι" 100.000 περισσότερα (750.000 ευρώ).

Η διαφορά στο οικονομικό δεν είναι τεράστια, αλλά σίγουρα τα λεφτά που είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι περισσότερα από τα όσα δίνουν οι Πειραιώτες, οι οποίοι δεν αναμένεται να αυξήσουν οικονομικά την πρόταση τους. Από εκεί και πέρα, λοιπόν, είναι καθαρά θέμα του παίκτη στο τι θα αποφασίσει.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, πάντως, δεν φαίνεται να λειτουργεί καθαρά με γνώμονα τα λεφτά, καθώς αν ήταν έτσι θα είχε υπογράψει ήδη στον Παναθηναϊκό. Έχει στο μυαλό του και την πρόταση του Ολυμπιακού, την οποία και εξετάζει επίσης πολύ σοβαρά.

Και αυτό τόσο λόγω της προοπτικής που του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι (στο να αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, σε μία φρέσκια ομάδα, ήδη πετυχημένη και "διψασμένη" για ακόμη περισσότερες διακρίσεις), όσο και για το γεγονός πως ο νέος προπονητής των Πειραιωτών είναι ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον οποίο έχει μία πολύ καλή σχέση, καθώς είχαν μία άριστη συνεργασία στο Μαρούσι στο πρόσφατο παρελθόν.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, επιμένουν και περιμένουν την απάντηση του Δημήτρη Μαυροειδή, καθώς είναι ένας παίκτης ο οποίος αρέσει τόσο στην διοίκηση, όσο, βέβαια, και στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα. Επίσης, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζουν την διάθεση να αποκτήσουν και έναν Έλληνα σέντερ αν αυτό σταθεί εφικτό, καθώς οι θέσεις των ξένων είναι μετρημένες, ενώ παράλληλα η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά παρουσιάζει δυσκολίες, από την στιγμή που ο Πανιώνιος ζητάει 350.000 ευρώ ώστε να τον παραχωρήσει, ένα ποσό το οποίο δεν πρόκειται να δώσουν οι Πειραιώτες.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου