ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ξύλο στο Αμβούργο!

Ξύλο στο Αμβούργο!
14/7/2012
Ξύλο στο Αμβούργο!
Βαριά «καμπάνα» έπεσε στον αμυντικό του Αμβούργου, Σλόμπονταν Ράικοβιτς, λόγω τις επιδεξιότητας του στις… πολεμικές τέχνες.

Στην προπόνηση της ομάδας του, χτύπησε τον συμπαίκτη του, Χεν Μιν Σον και ο προπονητής, Τόρστεν Φινκ τον έστειλε να αγωνίζεται πλέον με τη δεύτερη ομάδα, ενώ θα απουσιάσει και από το ταξίδι προετοιμασίας στη Νότια Κορέα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο 23χρονος Σέρβος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και επιδόθηκε κατά του 19χρονου Κορεάτη συμπαίκτη του.

Μάλιστα, η… πρώτη δεν βρήκε τον στόχο που ήθελε, αλλά πέτυχε τον Τούρκο, Αρσλάν. Οι επόμενες όμως πήγαν προς τα εκεί που σημάδευε ο Ράικοβιτς, ο οποίος πήρε μεταγραφή στο γερμανικό σύλλογο το προηγούμενο καλοκαίρι. Η απόφαση των αρμοδίων στο Αμβούργο ήταν άμεση και τον «έστειλαν» να προπονείται για το επόμενο διάστημα με τους «μικρούς» της ομάδας.

Μάλιστα, ο Αρσλάν που «έφαγε» την πρώτη τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στα αποδυτήρια, προκειμένου να επουλωθεί το τραύμα, καθώς προσπάθησε να μπει ανάμεσα να τους χωρίσει.

Από την άλλη, ο νεαρός Κορεάτης δοκίμασε να αμυνθεί με κίνηση «Κουνγκ Φου», όμως αυτή του την ενέργεια θα την πληρώσει μόνο με κάποιο χρηματικό πρόστιμο.

Ο Ράικοβιτς, που ήταν ο… πρωτεργάτης, εκτός του γεγονότος ότι θα προπονείται με την ομάδα U-23, θα απουσιάσει και από το ταξίδι που θα κάνει η ομάδα στη Νότια Κορέα για προετοιμασία, όπου θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά για τη νέα σεζόν.

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου