ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Μέγκιερι: "Ήταν μια καλή αρχή"

Μέγκιερι: "Ήταν μια καλή αρχή"

Ο Μπάλας Μέγκιερι τόνισε πως το 1-1 με την Σπαρτάκ Μόσχας είναι μια καλή αρχή για τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση αλλά και στην σκληρή προπόνηση που κάνουν και οι τέσσερις γκολκίπερ της ομάδας.
Θετικό ήταν για τον Ολυμπιακό το πρώτο φιλικό τεστ με την Σπαρτάκ Μόσχας σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπάλας Μέγκιερι μετά το παιχνίδι.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ τόνισε πως το 1-1 με την Σπαρτάκ Μόσχας είναι μια καλή αρχή για τους ερυθρόλευκους, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση αλλά και στην σκληρή προπόνηση που κάνουν και οι τέσσερις γκολκίπερ της ομάδας.

"Ήταν μια καλή αρχή ενόψει της νέας σεζόν. Δεν πρέπει να μείνουμε στο αποτέλεσμα αλλά ούτε και στην εμφάνιση. Πράγματι ήμουν καλός σήμερα αλλά όλες οι μπάλες πήγαιναν πάνω μου (γέλια). Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν και λίγο τυχερός.

Δουλεύουμε πολύ καλά ως ομάδα. Η προπόνηση είναι διαφορετική με τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων, γίνεται ποιοτική δουλειά.

Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Κάρολ, δουλεύουμε καλά και όλοι οι τερματοφύλακες μαζί προσπαθούμε σκληρά σαν ομάδα".

Τέλος ο Μέγκιερι ρωτήθηκε και για τον Ανδρέα Γιαννιώτη:

"Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Η Ελλάδα έχει έναν γκολκίπερ πολλά υποσχόμενο για το μέλλον".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου