ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ψωμιάδης: “Πρωτάθλημα 20 ομάδων και ευρεία αναδιάρθρωση”

Ψωμιάδης: “Πρωτάθλημα 20 ομάδων και ευρεία αναδιάρθρωση”

 13/7/2012
Ψωμιάδης: “Πρωτάθλημα 20 ομάδων και ευρεία αναδιάρθρωση”

Ο Διονύσης Ψωμιάδης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τις εκλογές της ΕΠΟ. Ο Υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας μίλησε στο socerplus.gr για την απόφασή του.

- Από πού αντλείτε τη δύναμη σας για να κατέβετε στις εκλογές της ΕΠΟ ;

«Από τους ερασιτέχνες παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, φιλάθλους με άλλα λόγια από όλους που επιθυμούν επιτέλους την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
- Γιατί οι Ενώσεις θα πρέπει να σας εμπιστευτούν δίνοντας την ψήφο τους;

«Γιατί είμαι ο δικός τους άνθρωπος, χωρίς «προστάτες», έχοντας την συμπαράσταση μόνο των Ενώσεων. Γιατί πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τις ομάδες ανεξάρτητα από την καταγωγή τους. Οι νόμοι του ποδοσφαίρου αφορούν όλη την Ελλάδα και αν εφαρμόζονταν δεν θα χρειαζόμασταν γραφεία για να βγαίνουν οι νικητές και οι χαμένοι, άλλα στο γήπεδο θα κρίνονταν όλοι. Ο Ηρακλής αγωνίστηκε στην Super League και με τερτίπια έπεσε στην Δ’ Εθνική, ενώ και Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου έπεσαν εξωαγωνιστικά επειδή κάποιοι το θέλησαν λόγω της δήθεν κάθαρσης».
- Μήπως η ανακοίνωση της υποψηφιότητας σας έχει χαρακτήρα καταμέτρησης δυνάμεων και αν δείτε ότι δεν σας βγαίνουν οι ψήφοι θα αποσυρθείτε;

«Το ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται ούτε καταμέτρηση δυνάμεων, ούτε παιχνίδια στο παρασκήνιο. Το ποδόσφαιρο πάσχει και για φύγει το καρκίνωμα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Να υπάρξει δικαιοσύνη καταρχήν για όλους. Ας ξεκινήσουμε από το πρωτάθλημα των 20 ομάδων και μια ευρεία αναδιάρθρωση ώστε να δικαιωθούν οι αδικημένοι και από εκεί και πέρα ισονομία και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα».
- Πιστεύεται ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα θέσει υποψηφιότητα;

«Δεν γνωρίζω».
- Γνωρίζετε ποιους και πόσους θα έχετε αντίπαλους;

«Ενδεχομένως θα υπάρξουν κάποιοι όπως ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Γιώργος Σαρρής. Εγώ όμως προσωπικά δεν τους αποκαλώ αντιπάλους γιατί στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υπάρχουν αντίπαλοι».
- Τι πιστεύετε ότι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην εκλογή σας και τι μηνύματα παίρνετε από τις ενώσεις που έρχεστε σε επαφή;

«Πρώτιστα έχω τα περισσότερα ένσημα και εύσημα. Αν ψήφιζαν όλοι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι ποδοσφαιριστές κτλ. δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Τα μηνύματα που εισπράττω είναι πολύ θετικά».

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου