ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Παίρνουν σειρά Μαυροειδής και Καββαδάς

Παίρνουν σειρά Μαυροειδής και Καββαδάς

Να γεμίσει την ρακέτα του θέλει ο Ολυμπιακός και για τον λόγο αυτό φουλάρει για την απόκτηση των Δημήτρη Μαυροειδή και Βασίλη Καββαδά.
Σιγά - σιγά τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους και ο Ολυμπιακός της περιόδου 2012-13 αρχίζει να παίρνει μορφή.
Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν στο πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα τον διάδοχο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, ο Έισι Λο θα παίξει και του χρόνου στον Ολυμπιακό (εκτός απροόπτου... ΝΒΑ), ενώ όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες για την παραμονή και του Τζόι Ντόρσεϊ.

Παρ' όλα αυτά στην ομάδα δημιουργήθηκαν κενά, ιδίως μέσα στη ρακέτα, μετά την αποχώρηση των Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Λάζαρου Παπαδόπουλου. Γι' αυτό και άμεσο μέλημα των Πειραιωτών είναι η ποιοτική αλλά και ποσοτική ενίσχυση του ρόστερ στις θέσεις των ψηλών.

Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Καββαδάς είναι οι δύο παίκτες που θέλουν αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι.

Αμφότεροι είναι της έγκρισης του Γιώργου Μπαρτζώκα, που τους ξέρει, τους εμπιστεύεται και θέλει να τους δει στα ερυθρόλευκα!

Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει εντείνει τις ενέργειες της για την απόκτηση των δύο ψηλών και ειδικά με τον Μαυροειδή ίσως υπάρξουν θετικές εξελίξεις λίαν συντόμως. Όσον αφορά την περίπτωση του Καββαδά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο και τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Λιανό, ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες πως ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει "σφήνα" για την απόκτηση του παίκτη.

Φυσικά οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, ενώ και ο Καββαδάς επιθυμεί να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η συγκεκριμένη υπόθεση λοιπόν ίσως καθυστερήσει λίγο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου