ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ...

 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ...

14/7/2012

Εσεις καλα τα ειπατε βαζελακια μου αλλα εκει που απευθυνθηκατε ειναι σαν να απευθυνεστε στον ιδιο τον Τζιγκερ...δηλαδ ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ο Αλαφουζος απλα ειναι το φερεφωνο του ? κατι σαν τον Γοντικα δηλαδη σε αλλες εποχες μονο που τωρα καλυπτεται και καλα ακατω απο την ομπρελα της...Παναθηναικης συμαχιας. Καποια στιγμη θα το καταλαβετε και αυτο και τοτε ισως ναναι αργα για την ομαδα σας...
Τωρα ξερω ...θα μας πειτε οτι φοβομαστε που υπαρχει το σωματειο, οτι δεν θελουμε να πετυχει η προσπαθεια κλπ...αναρωτιεμαι ποσες φορες εχω γραψει και σας εχω δωσει τοσες συμβουλες μπας και την καταλαβετε οτι σας θελουμε στην SUPER LEAGUE και μαλιστα δυνατους και οχι καφενεια...και γιατι? θα το επαναλαβω ακομη μια φορα αν θα γινετε εσεις μια φορα καλοι εμεις θα προσπαθησουμε να ειμαστε δεκα...και ολο αυτο εκτος απο καλο στον Ολυμπιακο που μας ενδιαφερει αμεσα ειναι και για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου....αλλα εσεις που? βαζελινη σταυτια...


Ιδου τι συνεβη απο τους 20 οπαδους του ΠΑΟ
«Πήγαινε τον Βαρδινογιάννη στο 0%...»Περίπου 20 φίλοι του Παναθηναϊκού από τον σύνδεσμο του Ντίσελντορφ παρακολούθησαν το φιλικό των «πράσινων» με την Κράσνονταρ από κοντά και έστειλαν το δικό τους… μήνυμα στον Γιάννη Αλαφούζο, αναφορικά με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». «Πήγαινε τον Βαρδινογιάννη στο 0% και μετά από εμάς ό, τι θες», του είπαν.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα στο σαββατιάτικο φιλικό, έσπευσαν να μιλήσουν στον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό που του είπαν κυρίως είναι ότι από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (σ.σ θα γίνει την Δευτέρα) θα αυξηθούν κατά πολύ οι εγγραφές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

«Περιμένουμε την μεταβίβαση για σιγουρευτούμε ότι θα φύγει ο Βαρδινογιάννης και μετά να δεις πως θα αυξηθούν τα μέλη. Πήγαινε τον στο 0% και μετά από εμάς ό, τι θες», ήταν το χαρακτηριστικό που του έλεγαν, δείχνοντας ότι περίμεναν να γίνει πράξη η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό για να ενισχύσουν και οι ίδιοι την προσπάθεια.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου