ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κοντά σε συμφωνία με Γκρέκο!

Κοντά σε συμφωνία με Γκρέκο!

13/7/2012

Κοντά σε συμφωνία με Γκρέκο!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Όπως γράφει η SportDay, ο 26χρονος παίκτης της Ρόμα είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του εσωτερικού μέσου (μπορεί να παίξει και ως «δεκάρι») και φαίνεται πως αρκετά σύντομα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις, λογικά θετικές, για την έκβαση της μεταγραφής.

«Ο ατζέντης του Γκρέκο βρίσκεται στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό», υποστήριζαν στην Ιταλία και κατέληγαν πως «μέσα στις επόμενες ώρες (!) θα έχει τελειώσει η μεταγραφή του στην Ελλάδα. Ενας Ελληνας (σ.σ.: Γκρέκο σημαίνει Ελληνας) στην Ελλάδα».

Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προχωρούν τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού φέρονται να έχουν πάρει την έγκριση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την υλοποίηση της μεταγραφής. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο πλευρές συζητούν για την αγορά του Γκρέκο ή τον δανεισμό του.

Ο 26χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τη Ρόμα και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 800.000 ευρώ. Πιθανότατα οι Πειραιώτες να κινούνται για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά αυτό ίσως ξεκαθαρίσει ακόμη και μέσα στην ημέρα. Η πλευρά του Ιταλού χαφ δηλώνει άγνοια, όμως ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Ακολουθεί του στόπερ

Όταν – με το καλό – ολοκληρωθεί η υπόθεση του μέσου, τότε στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν με εκείνη του κεντρικού αμυντικού. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ξεκαθαρίσει πως είναι αναγκαία η απόκτηση ενός στόπερ και ίσως μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία ο Πορτογάλος προτείνει κάποιον παίκτη στη διοίκηση.

Ψηλά στη σχετική λίστα φαίνεται ότι παραμένει το όνομα του Μπρούνο Άλβες, παρότι πρόκειται για μία εξαιρετικά απίθανη περίπτωση. Παράλληλα, υπάρχει και ο Κανού, με τους Βέλγους (αλλά και τους Πορτογάλους) να επιμένουν πως ο Ζαρντίμ θέλει τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Σταντάρ Λιέγης.

Σήμερα ο Φουστέρ

Μετά τον Ιμπαγάσα, μαγνητική θα κάνει και ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος υπέστη τράβηγμα στην αριστερή γάμπα στην προχθεσινή προπόνηση, με αποτέλεσμα να μη συμμετέχει σήμερα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου