ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ζήτησε χρόνο ο Ντόρσεϊ

Ζήτησε χρόνο ο Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Τζόι Ντόρσεϊ ώστε να συνεργαστούν και πάλι, με τον παίκτη να ζητάει χρόνο ώστε να απαντήσει. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ενώ προτεραιότητα του παραμένει το ΝΒΑ.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει ζητήσει από την διοίκηση την παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Ο 47χρονος τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητες του Αμερικανού, έχοντας επισημάνει πως θέλει στην ομάδα του έναν σέντερ-φόβητρο μέσα στην ρακέτα της ομάδας, ο οποίος θα είναι καλός αμυντικός, αποτελεσματικός ριμπάουντερ, γρήγορος, δυνατός και εξπέρ στο physical-game.

Ο 29χρονος (16/12/1983) απόφοιτος του Μέμφις, λοιπόν, συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία και από την στιγμή που ήταν στην ομάδα και την περσινή σεζόν, όντας μάλιστα από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας της, η πειραϊκή ΚΑΕ προσπαθεί να πείσει τον Τζόι Ντόρσεϊ ώστε να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση αυτές τις μέρες κάνει την δική της προσπάθεια για να καταφέρει να αποσπάσει το "ΟΚ" του Αμερικανού σέντερ, αλλά στις πρώτες επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν ορισμένες διαφορές, αλλά και δεδομένα.

Καταρχάς υπάρχει απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ο παίκτης (όπως φαίνεται) επιθυμεί να κάνει ένα καλό συμβόλαιο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους πως προτεραιότητα του είναι να το να βρει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, αν δεν βρει σύλλογο στις Η.Π.Α, μόνο τότε θα επιστρέψει στους Πειραιώτες, εφόσον βέβαια η διοίκηση του προσφέρει και τα λεφτά που θέλει. Ο Τζόι Ντόρσεϊ, πάντως, ζήτησε χρόνο από τον Ολυμπιακό ώστε να σκεφτεί και να πάρει την απόφαση του, ενημερώνοντας την πειραϊκή ΚΑΕ πως θα συνεχίσει (για ένα μικρό διάστημα ακόμη) την προσπάθεια του στο ώστε να βρει ομάδα από το ΝΒΑ και σύντομα θα ενημερώσει τους ερυθρόλευκους για την τελική του απόφαση.

Και ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει την διάθεση ώστε να τον περιμένει για ένα χρονικό διάστημα την απάντηση του  παίκτη, αλλά θέλει να ξέρει και όσο πιο γρήγορα γίνεται την τελική του απόφαση, ώστε να συνεχίσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Διότι στο ενδεχόμενο που ο 29χρονος σέντερ θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ψάξουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Να τονίσουμε, πάντως, πως στο ενδεχόμενο που ο Τζόι Ντόρσεϊ επιλέξει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες, τότε οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα κινηθούν για "5άρι" ξένο και κατά πάσα πιθανότητα επίσης Αμερικανό.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι, πως την άνοιξη ο Τζόι Ντόρσεϊ, αν και βρισκόταν μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, δήλωνε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια στον Ολυμπιακό, τόσο διότι του άρεσε το κλίμα και η δυναμική της ομάδας, όσο και επειδή ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την ζωή στην Αθήνα. Αφού, όμως, αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας με τους ερυθρόλευκους, την φήμη του αυτή, τώρα, προσπαθεί να την εξαργυρώσει στο ΝΒΑ, στοχεύοντας να συμφωνήσει με ομάδα από τις Η.Π.Α, κάτι που όμως δεν το έχει καταφέρει ακόμη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου