ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Έρχεται για Τσάβες!

Έρχεται για Τσάβες! 

11/7/2012

Έρχεται για Τσάβες!
Στην Αθήνα θα βρίσκεται μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και αύριο) εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Κρίστιαν Τσάβες και θέλει να έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα θα έρθει ο Ματίας Αλντάο, ο οποίος βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Έλληνα ατζέντη Κώστα Γεωργοπάλη και θέλει να διαπιστώσει τις προθέσεις των Πειραιωτών για τον Αργεντινό χαφ.

Ο 26χρονος παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως μέχρι στιγμής η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Εκείνο που ειπώθηκε από την ΠΑΕ είναι το εξής: «Είναι στη λίστα, αλλά περιμένουμε τι θα πει ο Ζαρντίμ».

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργοπάλης δήλωσε στη SportDay: «Ενημερωθήκαμε κι εμείς ότι θα έρθει στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του Τσάβες θα έρθει στην Ελλάδα για δικές του υποθέσεις, ωστόσο είναι αλήθεια ότι θα ζητήσουμε μία συνάντηση με τον Ολυμπιακό, για να γνωρίζουμε τις προθέσεις του».

Εκείνο που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει είναι με πόσα χρήματα παραχωρεί η Μπόκα Τζούνιορς τον παίκτη, ενώ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας ή πιθανότητα να αποκτηθεί ο Τσάβες ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Σενάρια για Κόλο Τουρέ

Από το πουθενά κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κόλο Τουρέ. Ο Ιβοριανός αμυντικός πωλείται από τη Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως όλο αυτό το διάστημα δεν έχει προκύψει κάτι από πλευράς Πειραιωτών.

Την ίδια ώρα, πάντα ακούγεται το όνομα του Μπρούνο Άλβες, όμως χρειάζεται να συμβούν… θαύματα για να κλείσει στους «ερυθρόλευκους». Εν τω μεταξύ, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Όλοφ Μέλμπεργκ όσο δεν έχει υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου