ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

«Δικαιώματα έχουν και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές»

«Δικαιώματα έχουν και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές» 

14/7/2012

«Δικαιώματα έχουν και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές»
Δίπλα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ομάδα και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, βρίσκεται για μία ακόμα φορά ο ΠΣΑΠ. Με στόχο λοιπόν να τους βοηθήσει να βρουν ποδοσφαιρική «στέγη», διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά το τουρνουά ελεύθερων παικτών από Ελλάδα, Βουλγαρία και Σερβία. «Έχουν και αυτοί οι παίκτες δικαιώματα και είμαστε κοντά τους», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM o πρόεδρος του συνδέσμου, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις στην Θεσσαλονίκη, το τουρνουά συνεχίζεται και φέτος αλλά αυτή την φορά στην Σόφια. Μέρος λαμβάνουν ελεύθεροι παίκτες από την Ελλάδα, την Σερβία και την Βουλγαρία και στόχος είναι να βρουν ένα συμβόλαιο και να συνεχίσουν σε ομάδα την καριέρα τους.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μιλώντας και ως προπονητής της ελληνικής ομάδας, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέλιου Γιαννακόπουλου:

Για το τουρνουά:

«Βρισκόμαστε στην Σόφια όπου διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά το τουρνουά ελεύθερων παικτών της ανατολικής Ευρώπης. Συμμετέχουν Ελλάδα, Βουλγαρία και Σερβία. Διεξάγονται τρία παιχνίδια, μίας ώρας το καθένα. Η ελληνική ομάδα είχε κατακτήσει το τουρνουά τις δύο προηγούμενες χρονιές. Ακούμε εδώ ότι έχουν προπωληθεί 10 χιλιάδες εισιτήρια. Θα γίνεται παρέλαση προπονητών, μάνατζερ και ομάδων που θα ασχοληθούν με τους παίκτες που παίζουν εδώ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια που έγινε το τουρνουά στην Θεσσαλονίκη και ήταν αρκετοί παίκτες που βρήκαν ομάδα. Από την Ελλάδα πέρυσι βρήκαν συμβόλαιο οι 16 από τους 18 και πρόπερσι και οι 18».

Για τα προβλήματα των Ελλήνων παικτών:

«Ο ΠΣΑΠ είναι εδώ για να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά. Ό, τι μπορέσουμε να το κάνουμε θα το κάνουμε. Τα τελευταία τρία χρόνια που βρισκόμαστε στον σύνδεσμο δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουν δικαιώματα ακόμα και αυτοί οι παίκτες που δεν έχουν ομάδα, όπως έχουν και υποχρεώσεις. Είναι πολλά τα προβλήματα και αν ο ΠΣΑΠ δεν είχε βάλει το χέρι του, θα ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα,. Θα πρέπει οι συνεννοήσεις να είναι περισσότερες ώστε να μπορούμε από κοινού να λύνουμε προβλήματα. Θα θέλαμε να πάμε την σχέση των αρμόδιων φορέων, ΠΣΑΠ, Σούπερ Λίγκα, ´ô Εθνική να πάει καλύτερα στο μέλλον».

Για την Εθνική ομάδα U-19:

«Η σκέψη μου και το μυαλό ακολουθεί την Εθνική ομάδα και τον φίλο μου τον Κώστα τον Τσάνα που έχει κάνει σπουδαία δουλειά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτά τα παιδιά δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι ότι καλύτερο ειδικά αυτή την εποχή. Δείχνουν συνέχεια και συνέπεια που διακρίνει την Εθνική ομάδα».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου