ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ενροτέ: "Μιλάω με ομάδα για τον Μιραλάς"

Ενροτέ: "Μιλάω με ομάδα για τον Μιραλάς"

Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με σύλλογο του εξωτερικού που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βέλγου διεθνή επιθετικού!
Δηλώσεις του Κριστόφ Ενροτέ στην βελγική "Sudpresse", αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα "www.mercato365.com", όπου ο εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς αποκαλύπτει πως μιλάει με σύλλογο του εξωτερικού που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς!

"Δεν πρόκειται να πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Μόλις απέκτησαν τον Σακίρι από την Βασιλεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μιραλάς...", υποστήριξε αρχικά ο Ενροτέ και στη συνέχεια αποκάλυψε πως ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με μια ομάδα:

"Η Μπάγερν ενδιαφέρθηκε για τον Κέβιν. Οι συζητήσεις είχαν γίνει αλλά δεν είχαμε αναφερθεί στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Ακόμη μιλάμε πάντως με μία ομάδα! Δεν θα πω όμως περισσότερα...".

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως η Λιλ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Μιραλάς μετά την απόκτηση του Σάλομον Καλού, με τον 24χρονο Βέλγο επιθετικό να βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο και της Λίβερπουλ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου