ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ροντρίγκες στο Λιμάνι από... σπόντα!

Ροντρίγκες στο Λιμάνι από... σπόντα!

Δυο συμπαίκτες, τρεις διαφορετικές ομάδες και ένα παλαιό χρέος ίσως φέρουν έναν Αργεντινό στον Ολυμπιακό. Διαβάστε το περίπλοκο σενάριο που θέλει τον Πατρίσιο Ροντρίγκες να καταλήγει στον Πειραιά.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Πατρίσιο Τζουλιάν Ροντρίγκες. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι περίεργο...

Τα πράγματα αρχίζουν και μπλέκονται όταν στο κόλπο μπαίνει ο... Λεονέλ Νούνιες! Τον Αργεντινό επιθετικό που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός το 2007 και που όπως φαίνεται θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο ενδεχόμενο της πραγματοποίησης μιας τέτοιας μεταγραφής.

Το 2007 ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Αρχεντίνος Τζούνιορς για 3 εκ. ευρώ τον Λεονέλ Νούνιες. Ένα χρόνο μετά ο παίκτης έφυγε από τον Ολυμπιακό για την Ιντεπεντιέντε, με ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκ. ευρώ.

Εδώ λοιπόν τα πράγματα περιπλέκονται. Η Τορίνο (Ιταλία) θέλει τον Πατρίσιο Τζουλιάν Ροντρίγκες και μάλιστα προσφέρει 1.5 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Έλα όμως που στο κόλπο, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, έχει μπει και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι μπλοκάρουν το θέμα της απόκτησης του 22χρονου άσου, καθώς η Ιντεπεντιέντε χρωστά ακόμα χρήματα στην ελληνική ομάδα από τη μεταγραφή του Νούνιες!

Έτσι είναι πιθανό με ελάχιστα χρήματα οι ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη και η Ιντεπεντιέντε να ξεχρεώσει την οφειλή της.

Ο Ροντρίγκες πάντως θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Αργεντινή, αφού αν και 22 ετών έχει αγωνιστεί σε 98 ματς με την ομάδα του και φοράει το νούμερο 10 στην πλάτη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου