ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...Η Ισπανια παιζει μπαλα!!!

Κινηση για Ντα Σιλβα,θελει Καμπαιγ η Μπαρτσα,τσουζουν οι τιμες,τον εκλεψε απο τον...μανατζερ

11/7/2012




Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να επιμείνει μέχρι τέλους για την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Αγγλικής «Mirror», εντός των ημερών αναμένεται να κατατεθεί πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι ύψους 35 εκατ. λιρών.

Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ σκοπεύει να διαθέσει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση Γιοάν Καμπάιγ, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun». Ο Γάλλος είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζονται – όπως είχε γράψει η Mundo Deportivo – να καλύψουν το κενό που υπάρχει μετά την αποχώρηση του Σεϊντού Κεϊτά στο κέντρο της μεσαίας γραμμής των «μπλαουγκράνα».

Ιδιαίτερα «αλμυρές» είναι οι τιμές των εισιτηρίων της Ρεάλ Μαδρίτης για την πορεία που θα πραγματοποιήσει τον Αύγουστο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα, το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει 24 ευρώ και το πιο ακριβό φτάνει τα 448 ευρώ! Ωστόσο, εκτός από τον αγώνα οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα ακριβά εισιτήρια θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν σε ένα δωμάτιο με πρωινό, να γνωρίζουν και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας».

Το 18χρονο «αστέρι» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αγκοστίνιο Κα, φέρεται να… έκλεψε η Μπαρτσελόνα. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Πάολο Ροντρίγκεζ ισχυρίζεται ότι ενώ είχαν συμφωνήσει ο παίκτης να μεταγραφεί στην Ίντερ, τελικά ο Αγκοστίνιο το… πήρε πάνω του και οδεύει προς Μπαρτσελόνα, με τη σύμφωνη γνώμη της τελευταίας.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου