ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

"Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό" και στο Άχενκιρχ!

"Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό" και στο Άχενκιρχ!

Οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν δύο καπνογόνα πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στο Άχενκιρχ. Δείτε τα βίντεο!
Περίπου δέκα οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν το "παρών" στο Άχενκιρχ για να παρακολουθήσουν την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (11/7, 18:30).

Πέντε εξ αυτών πριν από την έναρξη της προπόνησης, άπλωσαν στο χορτάρι ένα πανό της "Θύρας 7" Μονάχου, άναψαν δύο καπνογόνα και άρχισαν να τραγουδούν!

Τα συνθήματα "είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό" και "θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι" ζέσταναν την ατμόσφαιρα, με τους παίκτες να βλέπουν με ευχαρίστηση πως όπου κι αν πάνε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι εκεί! Το είπε και στη συνέντευξή του εδώ στο Άχενκιρχ ο Φρανσουά Μοδέστο.

Ένας κύριος πήρε άδεια από το συνεργείο στο Μόναχο, όπου εργάζεται, για να δει την προπόνηση της ομάδας! Επικαλέστηκε ένα προβληματάκι που έχει στο χέρι για να βρεθεί δίπλα στη μεγάλη του αγάπη.


 
Η "Θύρα 7" Μονάχου δίνει βροντερό "παρών" και στο Άχενκιρχ. Όπως μας είπανε τα παιδιά, στο φιλικό του Σαββάτου (14/7) με την Σπαρτάκ Μόσχας στο Σβατς θα έχει τουλάχιστον 300 Ολυμπιακούς!

"Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι..." στο Άχενκιρχ από redplanetgr www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου