ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Απών από την πρώτη της Πόρτο ο Σαπουνάρου

Απών από την πρώτη της Πόρτο ο Σαπουνάρου

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κρίστιαν Σαπουνάρου ήταν αδικαιολόγητα απών από την πρώτη προπόνηση της Πόρτο, αιτιολογώντας το γεγονός πως ίσως έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός πριν λίγες μέρες είχε παραδεχτεί πως ο αμυντικός της Πόρτο, Κριστιάν Σαπουνάρου, είχε προταθεί στους ερυθρόλευκους, αλλά η διοίκηση ενημέρωσε πως αυτή την περίοδο δεν υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον για τον 28χρονο Ρουμάνο διεθνή της Πόρτο. Και αυτό λόγω ότι η "καθαρόαιμη" θέση του ποδοσφαιριστή είναι εκείνη του δεξιού μπακ και όχι του στόπερ, με τους Πειραιώτες να επισημαίνουν πως ψάχνουν για σέντερ μπακ και όχι για ακραίο οπισθοφύλακα.
 
Δημοσίευμα από την Ρουμανία, πάντως, αναφέρει πως ο Κριστιάν Σαπουνάρου ήταν αδικαιολόγητα απών από την πρώτη προπόνηση της Πόρτο, αναφέροντας πως ο 28χρονος αμυντικός απουσίασε δίχως εξήγηση από το πρώτο ραντεβού των "δράκων" ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός του Κρίστιαν Σαπουνάρου, βέβαια, απουσίασαν και οι Ρολάντο, Μουτίνιο και Βαρέλα, αλλά εκείνοι είχαν ειδική άδεια, λόγω παρουσίας τους στο Euro 2012 με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Απών, επίσης, ήταν και οι Χαλκ, Ντανίλο, Σάντρο, Ροντρίγκεζ, Περέιρα και Μανγκαλά, οι οποίοι παρομοίως είχαν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η απουσία του Κρίστιαν Σαπουνάρου, όμως ήταν αδικαιολόγητη, καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική Ρουμανίας και το γεγονός πως δεν έδωσε το "παρών" ξάφνιασε τους πάντες στο στρατόπεδο της Πόρτο.

Το ρουμανικό δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως ίσως η απουσία του Κριστιάν Σαπουνάρου να έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έδειξε πρόσφατα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού της Πόρτο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου