ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Νέα προσπάθεια για Μαυροειδή

Νέα προσπάθεια για Μαυροειδή

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή και θα επιδιώξει να κάνει νέες συζητήσεις με την πλευρά του Έλληνα σέντερ. Στα 150 χιλιάρικα η διαφορά, ενώ τον θέλει και ο ΠΑΟ.
Από την στιγμή που τόσο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, όσο και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, αποτελούν παρελθόν από τον Ολυμπιακό, συν το γεγονός πως είναι ανοικτό και το θέμα παραμονής ή όχι στην ομάδα του Τζόι Ντόρσεϊ (καθώς σκέφτεται την επιστροφή του στο ΝΒΑ), στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών για την θέση του σέντερ. Και στην λίστα τους παραμένει ψηλά ο Δημήτρης Μαυροειδής αν και στις πρώτες κουβέντες με την πλευρά του παίκτη υπήρξε διαφορά κοντά στα 150 χιλιάρικα, η οποία και παραμένει, όπως αναφέρει και το "ΦΩΣ".
 
Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, έχει σχηματίσει καλή γνώμη για τις δυνατότητες του Δημήτρη Μαυροειδή, με τους ερυθρόλευκους, μάλιστα, να έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον 27χρονο (4/7/1985) σέντερ συζητώντας με την πλευρά του παίκτη το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν στον ψηλό της Μπιλμπάο διετές συμβόλαιο έως το 2014 με ετήσιες οικονομικές απολαβές που φτάνουν τις 250.000 ευρώ, την οποία, όμως, ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Μαυροειδή αρνήθηκε.

Ο Έλληνας διεθνής ναι μεν ενδιαφέρεται το να αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά για να συμβεί αυτό ζήτησε κοντά στα 400 χιλιάρικα ετησίως, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχουν "παγώσει".

Οι Πειραιώτες, πάντως, θα ξεκινήσουν νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του παίκτη, ώστε να βρεθεί η "χρυσή" τομή. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις η μεταγραφή αναμένεται να πραγματοποιηθεί, αν και στο παιχνίδι διεκδίκησης του έχει μπει και ο Παναθηναϊκός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου