ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Επιστρέφει έτοιμος ο Ζαραδούκας

Επιστρέφει έτοιμος ο Ζαραδούκας

Την Δευτέρα (2/6) ο Γιάννης Ζαραδούκας ολοκληρώνει το εντατικό πρόγραμμα που ακολούθησε σε ειδικό κέντρο στο Μονακό και την Τρίτη (3/6) αναμένεται στην Ελλάδα, έτοιμος να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας.
Τέλος μοιάζει να έλαβε η "οδύσσεια" του Γιάννη Ζαραδούκα τους τελευταίους μήνες. Ο 27χρονος μπακ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε δανεικός την περσινή σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Φλεβάρη είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
 
Στα μέσα Μαΐου ο Ζαραδούκας είχε ταξιδέψει στο Μονακό όπου για παραπάνω από ένα μήνα συνολικά, ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης τέτοιων τραυματισμών.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός δούλεψε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και την Δευτέρα (2/6) πρόκειται να ολοκληρώσει το σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ την Τρίτη (3/6) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ζαραδούκας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και την Τετάρτη (4/6) θα πάρει κανονικά μέρος στην "πρώτη" της ομάδας για τη νέα σεζόν, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο άσος του Ολυμπιακού θα "πετάξει" κανονικά μαζί με την αποστολή για το Άχενκιρχ της Αυστρίας στις 6 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ερυθρολεύκων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου