ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Αποφασισμένος για επιστροφή στο ΝΒΑ ο Ντόρσεϊ

Αποφασισμένος για επιστροφή στο ΝΒΑ ο Ντόρσεϊ

Ο Τζόι Ντόρσεϊ δείχνει αποφασισμένος να βρει ομάδα από το ΝΒΑ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, προσπαθώντας να πλασάρει με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό του στις ΗΠΑ.
Μπορεί ο Τζόι Ντόρσεϊ όταν ήρθε στον Ολυμπιακό να εξέφραζε την διάθεση του να μείνει για πολλά χρόνια στους ερυθρόλευκους, αλλά από την στιγμή που τελείωσε η σεζόν ψάχνει με μανία να βρει ομάδα από το ΝΒΑ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.
 
Είναι και η περίσταση βλέπετε. Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ, πλέον, επέστρεψε στην πατρίδα του με την αύρα και την φήμη ενός παίκτη που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, όπως και συνέβη, και αυτόν τον τίτλο θέλει κατά κάποιο τρόπο να τον εκμεταλλευτεί και να τον αξιοποιήσει, βρίσκοντας μία ομάδα από το ΝΒΑ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Παράλληλα, βλέπει πως στον Ολυμπιακό ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε προπονητή, δεν έχει και κάποια ενημέρωση από τους ερυθρόλευκους για το αν θέλουν να τον κρατήσουν στον Πειραιά, οπότε είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε δοκιμαστικά και σε προπονήσεις ομάδων από το ΝΒΑ, ώστε την ερχόμενη σεζόν να συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Ντόρσεϊ αυτή την περίοδο προσπαθεί να πλασάρει όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό του στις ΗΠΑ (καλός αμυντικός, Πρωταθλητής Ευρώπης κ.τ.λ), ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων να τον δοκιμάσουν, όπως συνέβη με τους Μπόστον Σέλτικς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου