ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Και τέταρτο φιλικό στην Πορτογαλία

Και τέταρτο φιλικό στην Πορτογαλία

Ακόμη ένα φιλικό στην Πορτογαλία έκλεισε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας. Αντίπαλος η Βιτόρια Σετούμπαλ. Άγνωστη προς το παρόν η ημερομηνία διεξαγωγής του.
Από τις 6 έως τις 18 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στο Άχενκιρχ της Αυστρίας. Κατόπιν οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία.
 
Εκεί οι Πειραιώτες θα δώσουν μια σειρά φιλικών με αντιπάλους τις Μπελενένσες (24/7), Πόρτο ή Μπράγκα (26/7) και Νιούκαστλ (27/7). Ωστόσο σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο και την "Record", ο Ολυμπιακός έκλεισε ένα ακόμη φιλικό στη χώρα με αντίπαλο την Βιτόρια Σετούμπαλ.

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας πρότειναν τη διεξαγωγή του φιλικού και η Σετούμπαλ αποδέχθηκε την πρόσκληση, χωρίς να είναι ακόμη γνωστή η ημερομηνία που θα παίξουν οι δύο σύλλογοι ή το γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι.

Αυτό θα καθοριστεί από την τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχουν τις επόμενες ημέρες ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με την ομάδα της Βιτόρια. Την περασμένη σεζόν η Σετούμπαλ τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς, έχοντας 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 16 ήττες.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου