ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Προς την έξοδο ο Βασιλόπουλος

Προς την έξοδο ο Βασιλόπουλος

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει η παραμονή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν ύστερα από εφτά χρόνια παρουσία του στον Πειραιά θα αποχωρήσει.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν από τους πιο άτυχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές των τελευταίων ετών. Αν και επρόκειτο για έναν προικισμένο μπασκετμπολίστα, με ταλέντο και δυνατότητες σε άμυνα και επίθεση, η μοίρα του έπαιξε αρκετά άσχημα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια με τους αρκετούς και σημαντικούς τραυματισμούς, είτε στη μέση, είτε στο πόδια, οι οποίοι του στοίχισαν.
 
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ουσιαστικά, την τελευταία τριετία είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε και σε μία διαμάχη με την διοίκηση για οικονομικά θέματα, με τις δύο πλευρές ακόμη να έχουν ορισμένες διαφορές στα χρήματα.

Το συμβόλαιο του Παναγιώτη Βασιλόπουλου φέτος ολοκληρώνεται και η πειραϊκή ΚΑΕ δεν δείχνει την διάθεση να του ανανεώσει. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από το το τι θα πει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Αν για παράδειγμα πει πως αξίζει να δοθεί μία ακόμη ευκαιρία στον 28χρονο, πλέον, φόργουορντ, τότε η διοίκηση ίσως και να τον κρατήσει στην ομάδα, με αρκετά χαμηλότερο κασέ βέβαια. Όλα αυτά, όμως, είναι υποθέσεις.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η σχέση ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και την διοίκηση έχει ψυχρανθεί και δύσκολα θα ζεσταθεί ξανά. Ο παίκτης γνωρίζει πως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αυτή την περίοδο σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της καριέρας του. Πρόσφατα, μάλιστα, παντρεύτηκε, έγινα και πατέρας, και αυτή την στιγμή απολαμβάνει όμορφες και γαλήνιες οικογενειακές στιγμές.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου