ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μανιάτης ο κορυφαίος Έλληνας στο Euro 2012

Μανιάτης ο κορυφαίος Έλληνας στο Euro 2012

O Γιάννης Μανιάτης ήταν συγκριτικά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο Euro 2012 και 57ος συνολικά από τους 275 παίκτες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Κορυφαίος του τουρνουά ο Σέρχιο Ράμος.
Για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση η Uefα χρησιμοποίησε το σύστημα "Castrol EDGE Index" για να βαθμολογήσει την παρουσία των ποδοσφαιριστών στο Euro 2012.
 
Το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εντοπίσει όλα τα στατιστικά στοιχεία της απόδοσης ενός παίκτη και να υπολογίσει τον αντίκτυπο που έχουν στη συνολική απόδοση των ομάδων τους.

Ο ποδοσφαιριστής που κατέκτησε την κορυφή, ξεχωρίζοντας από τους 275 που αγωνίστηκαν, ήταν ο Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός προσπέρασε στον τελικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο και διαδέχθηκε τον Τσάβι που είχε πάρει την πρώτη θέση το 2008.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει κατάληψη στην πρώτη 10αδα, έχοντας 7 παίκτες.

Ακολουθεί η Πορτογαλία με 2 και η Ιταλία με 1:

 
Όσον αφορά την Εθνική Ελλάδας, κορυφαίος αναδείχθηκε ο Γιάννης Μανιάτης. Μια ακόμη διάκριση για τον άσο του Ολυμπιακού που πραγματοποίησε ένα πολύ καλό τουρνουά και συνολικά κατετάγη 57ος. Ακολούθησαν οι Κατσουράνης και Σαμαράς.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος μαζί με άλλους 14 παίκτες συγκέντρωσε την χειρότερη βαθμολογία από τους 275 που συμμετείχαν:



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου