ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

1/7/2012

 

Διαλέγει ο Δώνης 

Διαλέγει ο Δώνης 
Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Γιώργου Δώνη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ παραμένει το όνομα του Μάριο Μπούντιμιρ.

Ωστόσο, αν ο Κροάτης φορ δεν καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Εργοτέλη, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα ψαχθούν σε μία από τις περιπτώσεις που έχουν «τσεκάρει».

Μία από αυτές είναι εκείνη του Σάμι Μπανγκουρά, ο οποίος πραγματοποίησε μια κίνηση καλής θέλησης που εκτιμήθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως γράφει η SportDay, ο μάνατζερ του επιθετικού από τη Γουινέα επικοινώνησε με τον Γιώργο Γεωργιάδη και διαπίστωσε ότι οι Θεσσαλονικείς κάνουν πίσω λόγω της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει και τον πιο σταθερό χαρακτήρα.

Μάλιστα, ο παίκτης δέχθηκε να υπογράψει συμβόλαιο με απολαβές 100.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά μέχρι τον προσεχή Απρίλιο θα αμείβεται με τρεις χιλιάδες ευρώ τον μήνα κι αν δεν υποπέσει σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, τότε θα πάρει όλα τα χρήματα του συμβολαίου.

Έτσι θέλει τον Παναθηναϊκo

Έτσι θέλει τον Παναθηναϊκό 
Μικρός μέσος όρος ηλικίας και ταχύτητα θα είναι τα είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Παναθηναϊκού την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με όσα έχει πει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους ανθρώπους της ομάδας.

Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν και ο Πορτογάλος, έχοντας την «εν λευκώ» διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάνει τις επιλογές που επιθυμεί για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Αν κάποιος παρατηρήσεις τους πρώτους παίκτες που έχουν συμφωνήσει οι «πράσινοι» παρατηρεί ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης είναι 22 ετών, ο Ιμπραήμ Σισοκό είναι 21 ετών και ο Αντρέ Πίντο 23 ετών, ενώ και οι τρεις είναι γρήγοροι ποδοσφαιριστές και έρχονται στην ομάδα με σκοπό να αναδειχθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, και οι άλλοι παίκτες της λίστας Φερέιρα έχουν ανάλογο προφίλ. Είναι ηλικίας από 19-23 ετών και γρήγοροι. Είναι χαρακτηριστικό, ότι όποτε προτείνονται τις τελευταίες ημέρες παίκτες ηλικίας πάνω από 30 ετών ο Πορτογάλος τεχνικός τους απορρίπτει χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Τη Δευτέρα θα οριστικοποιηθούν οι υποθέσεις του Ιμπραήμ Σισόκο και του Αντρέ Πίντο, ενώ οι δύο παίκτες αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν στον Παναθηναϊκό. Πλέον οι «πράσινοι» κινούνται για απόκτηση επιθετικού και μέσου ώστε, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και αυτές οι μεταγραφές να έχουν γίνει.

Όσον αφορά την ανανέωση των συμβολαίων του Γιώργου Καραγκούνη, του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και του Κώστα Κατσουράνη με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών, οι τελικές επαφές θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα.

«Θέλουμε 25.000 διαρκείας»

«Θέλουμε 25.000 διαρκείας»
Τον… μαγικό αριθμό των 25.000 διαρκείας ευελπιστούν να φτάσουν στην ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αυτό επεσήμανε ο Ανδρέας Δημητρέλος σε συνομιλία που είχε οπαδούς της ομάδας που είχε στην Κομοτηνή στην οποία βρέθηκε σε μια προσπάθεια για την προώθησή τους.

«Χρειαζόμαστε το λιγότερο 25.000 διαρκείας. Με 20.000, μαθηματικά δεν βγαίνουμε με τίποτα. Ομως, αν φτάσουμε σε αυτό το νούμερο, τότε θα ποντάρουμε πολύ σε χρήματα θα έχουν συγκεντρωθεί στον λογαριασμό που υπάρχει», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος επιβεβαίωσε την πώληση του Κλωναρίδη, χαρακτηρίζοντάς την ως «αναγκαίο κακό» και τέλος μίλησε και για το θέμα του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Πιστεύω ότι είναι εφικτό να γίνει. Η εταιρεία με την οποία μιλάμε είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική στην Κίνα και πίσω της βρίσκεται μια από τις ισχυρότερες τράπεζες της χώρας» είπε.

Μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να ζήτησε οι πωλήσεις των διαρκείας να αγγίξουν τις 25.000 –στη χειρότερη περίπτωση- ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Μόλις χθες «εφυγαν» 227 κάρτες, με τον συνολίκό αριθμό τους να ξεπερνά τις 5.000. Βάσει των αριθμών αυτών θα πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναμένουν τον Πόποβιτς

Αναμένουν τον Πόποβιτς 
Την απάντηση του Ζντράβκο Πόποβιτς περιμένουν στον Λεβαδειακό, προκειμένου να κλείσει το θέμα του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ σχετικά με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει.

Οι Βοιωτοί περιμένουν σύντομα την οριστική απάντηση του Κροάτη επιθετικού και στη συνέχεια θα κινηθούν για την μεταγραφική ενίσχυση που απαιτείται, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, αντίστροφα μετρούν στον Λεβαδειακό για την έναρξη της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας σεζόν, αφού τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση έπειτα από την άδεια που είχε δοθεί.

Συγκεκριμένα, το «ραντεβού» έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα.

Υπογράφει στον ΠΑΣ ο Κωστάκης

Υπογράφει στον ΠΑΣ ο Κωστάκης 
Στην ομάδα της πατρίδας του υπογράψει ο Χάρης Κωστάκης την Κυριακή. Ο νεαρός άσος αποχώρησε από τον Ηρακλή και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Μάλιστα, ο Κωστάκης βρέθηκε κοντά στον ΠΑΣ όταν στην τεχνική ηγεσία βρισκόταν ο Στεφάν Ντεμόλ, αλλά η περίπτωσή του «πάγωσε».

Ο Κωστάκης βρίσκεται στα Γιάννενα έχει μιλήσει με το νέο του προπονητή και πλέον το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει, κάτι που θα γίνει την Κυριακή.

Η λύση του Κωστάκη προκρίθηκε από την στιγμή που μπορούσαν να αποκτηθούν παίκτες που έχουν συμπληρώσει τα 22 χρόνια της ζωής του, ενώ πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ικανό και ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

Και ο Σουάνης στη λίστα

Και ο Σουάνης στη λίστα
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Πανθρακικού βρίσκεται ο Δημήτρης Σουάνης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη. Ο έμπειρος επιθετικός έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μετά από το πέρασμά του στην ακριτική ομάδα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε.. γνώριμα λημέρια καθώς εκεί αγωνιζόταν πριν πάει στην Ξάνθη.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όμως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Πάντως η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα της Κομοτηνής, αφού αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις παικτών.

Την Δευτέρα ο αγιασμός στον Ατρόμητο

Την Δευτέρα (2/7, 19.00GR) θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου η πανηγυρική «πρώτη» προπόνηση της ομάδας με τον καθιερωμένο αγιασμό για την περίοδο 2012-13, παρουσία των φιλάθλων που ετοιμάζουν θερμή υποδοχή σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.
Η νέα σεζόν ξεκινάει με την τεράστια πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ και της διπλή «μάχη» που θα δώσει ο Ατρόμητος για την είσοδό του στη φάση των ομίλων γι' αυτό και ο φίλαθλος κόσμος του Περιστερίου ετοιμάζεται να στείλει δυνατό μήνυμα συμπαράστασης! Για την είσοδο των φιλάθλων θα είναι ανοικτές οι Θύρες 3 και 4.
Διπλή προπόνηση έκαναν σήμερα (Σάββατο) οι παίκτες της ομάδας στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το πρωί με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα με ασκήσεις με μπάλα. Αύριο (Κυριακή) η ομάδα έχει ρεπό.

Προφορική συμφωνία με Κοντοδήμο

Σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κοντοδήμο ήρθε η Κέρκυρα. Πέφτουν οι υπογραφές τις επόμενες ημέρες.
Ο Δημήτρης Κοντοδήμος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Κέρκυρα για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο 30χρονος αμυντικός θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Κέρκυρα για να υπογράψει το επόμενο συμβόλαιο και πιθανότατα θα δώσει το παρών στην "πρώτη" της ομάδας την ερχόμενη Τετάρτη
Ο επόμενος που αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Κέρκυρα είναι ο Ηλίας Ιωάννου, με τον οποίο έχει γίνει συζήτηση και αναμένεται η απάντηση του.
Οι δύο παίκτες, που είναι άνω των 24ετών, καλύπτουν τις δύο από τις τρεις θέσεις που έχει δικαίωμα η Κέρκυρα να κάνει μεταγραφές.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου