ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Επιμένει για τον Καββαδά

Επιμένει για τον Καββαδά

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Καββαδά ο Ολυμπιακός. Νέες επαφές με τον Πανιώνιο για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θετικό το κλίμα.
Για τον ρόλο του τέταρτου και βοηθητικού σέντερ στο ρόστερ του Ολυμπιακού οι ερυθρόλευκοι εδώ και καιρό προσπαθούν να αποκτήσουν τον Βασίλη Καββαδά. Ένα "5άρι" το οποίο διαθέτει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα του. Αρκεί να δουλέψει περισσότερο και να βελτιωθεί σε ορισμένους τομείς στο παιχνίδι του.

Στον Πειραιά, λοιπόν, δεν βλέπουν τον 21χρονο σέντερ απλά σαν μία επιπλέον λύση για την φροντ-λάιν τους, αλλά και σαν μία σημαντική επένδυση για το μέλλον. Και για αυτόν τον λόγο επιμένουν.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών με τον Πανιώνιο, με σκοπό να βρεθεί η "χρυσή" τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το κλίμα είναι θετικό, η ομάδα της Νέας Σμύρνης δείχνει την διάθεση να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά οι "κυανέρυθροι" θέλουν πρώτα να βρουν και τον αντικαταστάτη του Βασίλη Καββαδά, εφόσον τον παραχωρήσουν.

Λογικά, βέβαια, με τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι ερυθρόλευκοι, ο Πανιώνιος δεν θα δυσκολευτεί να βρει. Ίσως το θέμα να έχει κουράσει, αλλά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Άλλωστε, μιλάμε για παίκτη ο οποίος ακόμη και αν αποκτηθεί θα έχει βοηθητικό ρόλο στο ρόστερ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου