ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ελεγα κι εγω θα βγαλει ανακοινωση δεν θα βγαλει?

 Ελεγα κι εγω θα βγαλει ανακοινωση δεν θα βγαλει?

31/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ



Η παναθηναϊκή συμμαχία σε νέο ρεσιτάλ φαιδρότητας με μια διόλου τυχαία ανακοίνωση, που εξέδωσε πριν τη σέντρα του αγώνα Παναθηναϊκός-Γιάννινα!
Είναι τυχαία που και πάλι η παναθηναϊκή συμμαχία βγάζει ανακοίνωση λίγο πριν από αγώνα της Super League; Είναι σύμπτωση και το περιεχόμενο της που αφορά ξανά διαιτητή, τον Σιδηρόπουλο που διευθύνει το ματς των "πρασίνων"; Είναι τυχαίο που αναφέρονται και στον διαιτητή του αυριανού αγώνα του Θρύλου; Ας ενδιαφερθούν επιτέλους τα αρμόδια όργανα γι'αυτή την τακτική που θυμίζει πράσινο tweety και ας προφυλάξουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από τέτοιες ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ που δείχνουν να έχουν συγκεκριμένους, ανίερους σκοπούς!

ιδου η ανακοινωση

Ανακοίνωση για τη διαιτησία από Παναθηναϊκή Συμμαχία 

31/8/2012


Ανακοίνωση για τη διαιτησία από Παναθηναϊκή ΣυμμαχίαΝα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων καλεί τους διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνονται τα «φαλτσοσφυρίγματα» της πρεμιέρας και παράλληλα τονίζεται πως δεν περνά απαρατήτη η επιλογή του κ. Δημητρόπουλου στο ματς του Ολυμπιακού με το Λεβαδειακού, ενός διαιτητή «στον οποίο έχει ασκηθεί δύο φορές δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων», όπως αναφέρεται.

Η ανακοίνωση:

«Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από κακές διαιτησίες τόσο στη Λιβαδειά όσο και στη Βέροια. Ειδικότερα στο δεύτερο ματς ο βοηθός διαιτητή, Στέλιος Τσολάκης, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ των γηπεδούχων, διαμόρφωσε με την υπόδειξή του αυτή το αποτέλεσμα και εν τέλει παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του όργανό.
Εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής ήδη ακούγονται και γράφονται πολλά και υπάρχουν χαρακτηριστικές αναφορές τόσο στη εφημερίδα Η ΠΡΑΣΙΝΗ όσο και στο site leoforos.gr. Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι αφενός ο κ. Σιδηρόπουλος (Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα) δεν έχει να επιδείξει και το καλύτερο παρελθόν στα σφυρίγματά του, ενώ αφετέρου ο κ. Δημητρόπουλος (Ολυμπιακός – Λεβαδειακός) είναι ο διαιτητής στον οποίο είχε ασκηθεί δύο φορές ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον «επιβράβευσε» με την προαγωγή του στη Σούπερ Λίγκα.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία παραμένει καλόπιστη και θέλει να πιστεύει ότι οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου