ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Παπαδόπουλος μπορεί να φέρει χρήμα!

Ο Παπαδόπουλος μπορεί να φέρει χρήμα!

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου από την Σάλκε και ετοιμάζει προσφορά μαμούθ, με τον Ολυμπιακό να δικαιούται ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή στόπερ.
Τα γερμανικά ΜΜΕ επιμένουν τις τελευταίες ημέρες πως η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τη Σάλκε, με την ρωσική ομάδα να προσφέρει πάρα πολλά χρήματα τόσο στην ομάδα του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, όσο και στον ίδιο τον παίκτη!

Ο Παπαδόπουλος φέρεται να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς τα χρήματα που θα εισπράττει ετησίως από τους Ρώσους είναι παραπάνω από τα τριπλάσια σε σχέση με αυτά που παίρνει αυτή τη στιγμή στη Σάλκε! Επιπλέον η Αγία Πετρούπολη είναι μια ρωσική πόλη με πολλές φυσικές ομορφιές και το κλίμα της δεν διαφέρει πολύ από αυτό της Βόρειας Γερμανίας, όπου εδρεύει η Σάλκε (κοιλάδα του Ρουρ).

Το θέμα της μεταγραφής του Έλληνα διεθνή στόπερ, ενδιαφέρει άμεσα και τον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι δικαιούνται ποσοστό μεταπώλησης! Όχι ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς πρόκειται μόλις για το 5% (έφτανε το 10%, αν ο παίκτης έπαιρνε μεταγραφή τον πρώτο χρόνο), ωστόσο αν η μετακίνηση του Παπαδόπουλου στη Ζενίτ γίνει με 20 εκ. ευρώ (!) όπως εικάζουν οι Γερμανοί, τότε στα ταμεία της πειραϊκής ΠΑΕ θα μπει "ζεστό" 1 εκ. ευρώ!

Αν π.χ. το deal γίνει ακόμη και με 15 εκ. ευρώ, τότε ο Ολυμπιακός δικαιούται περί τις 750.000 ευρώ. Ποσά καθόλου άσχημα για την εποχή!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου