ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Θέλει Ολυμπιακό ο Κουαρέσμα

Θέλει Ολυμπιακό ο Κουαρέσμα

Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα τόνισε στην Μπεσίκτας πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά οι Τούρκοι δεν τον αφήνουν να φύγει με τον τρόπο που θέλει ο Πορτογάλος.
Όπως σας αναφέραμε, οι πιθανότητες μεταγραφής του Ρικάρντο Κουαρέσμα στον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες. Δεν σημαίνει πως είναι δεδομένο πως η μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου στους ερυθρόλευκους δεν θα προχωρήσει, αλλά η υπόθεση είναι δύσκολη, καθώς υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα του. Για αυτόν τον λόγο, και επειδή ο χρόνος πιέζει, στον Πειραιά στοχεύουν και στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Νενέ.
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όμως, ναι μεν έχουν δώσει, πλέον, προτεραιότητα στο θέμα του Νενέ, αλλά παράλληλα θα δώσουν τα... ρέστα τους ώστε να κάνουν μία τελική προσπάθεια για την μεταγραφή του Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ξέρουν πως οι πιθανότητες απόκτησης του είναι ελάχιστες, αλλά θα παλέψουν για αυτές.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας παίρνουν θάρρος από το γεγονός πως έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, με τον 29χρονο χαφ-εξτρέμ να τονίζει στους ανθρώπους της Μπεσίκτας πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η επιθυμία του Ρικάρντο Κουαρέσμα ώστε να μετακομίσει στον Πειραιά είναι μεγάλη, αλλά λόγω ότι έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη με τον τουρκικό σύλλογο σημασία έχει το τι θα πουν οι "γείτονες".

Η Μπεσίκτας επιθυμεί να τον παραχωρήσει, είτε ως δανεικό, είτε και ως κανονική μεταγραφή, καθώς θέλει να αποδεσμευτεί και να ελαφρώσει το μπάτζετ της από το υψηλό ετήσιο κασέ του ποδοσφαιριστή (3.750.000 ευρώ), αλλά θέλει να τον δώσει με τον τρόπο που επιθυμεί η ίδια και όχι όπως θέλει ο Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Στο ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη η Μπεσίκτας επιθυμεί να ρίξει τις απολαβές του, ενώ στην περίπτωση πώλησης του αξιώνει ένα μεγάλο ποσό ώστε να τον δώσει. Και ο Ρικάρντο Κουαρέσμα είναι έξαλλος με τους Τούρκους, καθώς όχι μόνο δείχνουν να στέκονται εμπόδιο στη συνέχεια της καριέρας του, αλλά και του χρωστούν χρήματα όπως δηλώνει.

Εκτός από την διάθεση του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν και στο ότι οι "γείτονες" δεν θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα (λόγω υψηλού κασέ) και ελπίζουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έστω την τελευταία στιγμή, αν και γνωρίζουν πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους. Με λίγα λόγια οι Πειραιώτες θα παλέψουν μέχρι την... εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου για τους Νενέ-Κουαρέσμα, ελπίζοντας πως θα υπάρξει αίσιο τέλος με μία από τις δύο περιπτώσεις.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου