ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Θρύλος… next generation

Θρύλος… next generation 

28/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Θρύλος… next generation
Στη μάχη του NextGen Series, της νέας διοργάνωσης που καθιέρωσε η UEFA και είναι κάτι σαν το Champions League για... Νέους, ρίχνεται σήμερα (20:30) η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αθλέτικ στο Μπιλμπάο. Οι μικροί «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν με χαμηλούς τόνους, έχοντας όμως ταυτόχρονα πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι Βάσκοί θεωρούνται ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος, αφού έχουν παραδοσιακά καλές ακαδημίες. Σημερινός αντίπαλος της ομάδας του Μπερντ Στορκ είναι η Βasconia (η τρίτη ομάδα της Αθλέτικ) που φέτος μετέχει στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας και ήδη έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Βλάχο, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Καραγκούνη, Ρουγκάλα, Λεάντρο και Σωτηράκο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σούκιας και ο Μ. Σιώπης, ενώ την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Λύρας, Ρίκσπουν και Λυκογιάννης. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιωαννίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Παιδάκης, Δημακάκος, Βέργος, Βουτσιώτης, Γκίνο και Βούρος.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες που παίζουν στην ομάδα Νέων είναι και στη λίστα της πρώτης ομάδας για το Champions League. Συγκεκριμένα, στη λίστα Β των γηγενών για να υπάρχουν λύσεις εκτός του Λυκογιάννη θα είναι και ο Γιαννιώτης, ο οποίος δεν είναι από την ακαδημία και δεν έχει δηλωθεί στη λίστα Α.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ολυμπιακός (20:30)
Άρσεναλ-Μαρσέιγ (21:00)



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου